Kızlar bugün evimizin boyasını da aldık şükür nasıl sizce 🥰🥰
Ferah duruyir ama sanki eski gösterir gibi de bilemedim
Niye kız eskı göstersin anlamadım
Böyle eski evlerin dis cephe boyası gibi ama tabu duvarda görmek lazım sağlıkla otur inşallah
Evde güzel ferah duruyor canım baktım pinterestten her yer beyaz olcak böyle çok yakışıyor
Cook iyi bacimsuuu❤️❤️💙❤️💙Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Amin bacım aminn 🤲❣️❣️
Çok güzel canısı maşallah 😍🩷💜❄️
Çok saol canım benim ❤❤❣️❣️
Rica ederim canısı ❤️ ☺️ 💜 🩷 ❄️
Siz beğendiyseniz sorun yok güzel☺️bende evi boyatmak istiyorum ama bir türlü eşim boyamiyor ya.
Saol canım Rabbım sızede nasip etsin 🤲😊
Bu ben ve eşim ısrarla boya diyorum oda yok diyo bakalım
Amin sağol canım ❤️@ Huzurum91
Biz kiraciyiz aslında ama genede boyuyoruz istediğimiz zaman, şuan baya kirlenmiş.keske sadece boya olsa ya bir sürü tadilat var bir türlü girişmiyor ya deli edecek beni. @Rojin6506 M&T
Beğenmedim kusura bakma ya erkek çocuğu çocuk odası rengi gibi tabi ev senin ev senin zevkin sen begendiysen sorun yok 🤗
Saol canım yinede 😊
Mavi dimi bu renk
Çok uçuk mavi canım bizim her yer beyaz olcak fayans kapı falan böyle tamamlamak istedim bu renk tonu çok hoşuma gidiyor
Benim evim ilk satın aldığımız da böyleydi tüm daireler binada aynı renkti valla zamanla sıkılırsın çok uçuk bir mavi biliyorum ama her esyayla gitmiyor ve sahiden hafif bebek odası modu veriyor. Tabi sen begeniyorsan sorun yok güle güle kullan🤎
Aman kız sıkılırsam değiştiririm ömür boyu böyle olcak değil yaa esyalarım beyaz uyumlu olur 😄😄
Boyadıktan sonra da atar mısın duvarda nasıl duracak . Benim mobilyalar lacivert bende çok açık mavi istiyorum
Atarım tabı canım bu hafta bitirirse ustalar atarım yenı ev yapıyoruz o yüzden
Hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla oturun inşallah
Allah razı olsun canım❣️
benimkine benziyor biraz. belizdi. hafif grimsi mavimsi soğuk bir ton. aydınlık gösterir.
Çok saol canım benim❤❤
Güzel aydınlık olur evin içi
Çok tşk ederim canım❣️❣️🥰
Ayyy aşırı güzel çok çok beğendim müthiş su an evimizi boyatsam kesin bu renk olsun isterim maşallah inanilmaz güzel 💙
Çok tşk ederim Canım benım bende çok merak ediyorum nasıl olcak diye ilk defa boya secıorum 8 senedir kıradayım nasip olursa yazın kendı evime çıkıcam 😊😊
Bu renklere bayılıyorum bende 🥰
Gri tonlarıda güzel canım ortadaki daha iyi açık diğerleri koyu canım ben ferah olsun istedim ☺
Evet bunlar apartman dairesi için koyu oluyor daha çok müstakil evler için güzel olur
Güle güle oturmak nasip olsun inşallah
Saol canım benim❤
Canım guzeldir ama gri tonlari bej tonları daha güzel sırf beyazda olmasın çabuk kirleniyor
Çok saol canım ben ferah olsun istiyorum alttan ısıtma olacağı için yerler granit olcak beyaz seçtim artik koyu renkten sıkıldım
Bizim evi rengi de bu,mutahit seçmiş. Ferah güzel bi renk ama bizim evde mobilyalarla felan cok sırıtıyor.
Saol, canım evet ferah benimkine uyar zaman, sonra değiştiririm zaten
1,472,297 soru
24,109,499 cevap
332,887 kullanıcı