Hayırlı akşamlar bayanlar dünden belli kızımın ateşini bir türlü düşmüyor sabah Dr götürdüm sabah 9 dan 4 kadar hastanedeyom hemen antibiyotik verirdi ateş düşürücü verirdi ateşi hastanede yuksmedi ciğerlerde kanda herhangibi bir enfeksiyon gözlenmedi çok az birşey mis oda ateş yapmaz mis bugaz enfeksiyonu çok az dedi evde yine ateşi yükseldi Allah rızası için dua edin bebeğimin ateşi düşsün soldu yavrum kimin duası kabul olunur bilinmez bende sizlerden dua istemeye geldim
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin 🤲
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲
Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah. O ateşten çok çektik biz bilirim 🥹
Çok çok geçmiş olsun rabbim Şafi adı hürmetine şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah ılık su ile kuveti doldur duş aldır kafasına soğuk su dökme bide sirkeli su sakın yapma ateş düşürücü şurupları sıra ile ver çok salgın bir kaç gün ateş yapıyor
Neden sirkeli su yapma dedin cnm
Sirkenin içinde asit vardır ateşi hızlı düşürür sonra sonra damarları büzerek kan akışını yavaşlatır ateş bu sefer daha yüksek çıkar
Bilgim yoktu geçen oglumun ateşi vardı ve sirkeli su ile banyo ettirdim ve bilmeden arkadaşa önerdim hemn duzettim o zmn
Eskiden gelen bir alışkanlık ateş düşünce iyi geldi sanılıyor arkadan tekrar daha yüksek çıkması bu yüzden doktor yada bir bilen demese nerden bileceksin ben ve eşim yirmi yıldır sağlık sektöründe olunca bazı şeyleri öğrendik
Öncelikle soğuk uygula varsa bir bez ya da Pamuk ıslat kızının koltuk altına bacak arasına alnına koy bu ateşini düşürür çok çok geçmiş olsun kardeşim
Canım ılık suyla banyo ettir iyi gelecektir geçmiş olsun
Başka doktora götürün tekrar salgın var hem rsv adeno infulenza test yapıp baksınlar. Ateşini de takipte kal mutlaka
Geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Allah'ım şifa versin yavrucuga Allah'ın izniyle bişey olmaz. 39 u geçmediği sürece çok endişelenme. Geçen ay kızımın 3 gün sürdü ateşi. Doktora gitmedim. Aşırı yukselmedigi için . Şükür kendi yavaş yavaş atlattı. Ateş düşürücü ile. Sizinki de geciverir inşallah
Ayak altına limon suyu çok iyi geliyor. Eklem yerlerine ılık bezler. Atlet ile yatır. Çok yüksekse fitil ver popodan. Havale geçirmesin yavrucak. Ateş önemli. Allah şifa versin
Geçmiş olsun influenza salgını var benim kziimda da 4 gün devam etti aynı siz gibi boğaz kızarıklığı vardı enfeksiyon çıkmadı. Bir test yaptırın 3 günü geçerse. 39 u geçerse evde bekletmeyin hastaneye tekrar gidin
Belirtileri ney bu hastaligi ailecek bizde kõtuyuz j
Kemik agrisi ates öksuruk car bir geciyor sonra birden yine geliyor bir hafta oldu hala gecmedi
Aynen yazdığınız gibi kas kemik ağrısı öksürük düşmeyen ateş halsizlik
Ayagına limon sulu çorap giydir. Sarımsaklı yağ da sürebilirsin. Allahım şifa versin
Benim oğlumunda ateşi düşmemişti ebemiz önermişti paranox s fitil var ağrı kesici ateş düşürücü hemen faydasını görmüştük deneyin isterseniz ama surupla arasında 6 saat olsun
Çok geçmiş olsun canım umarim bian önce düşer ateşi. Bize doktor böyle zamanlar bı dolven ver bı calpol derdi dönüşümlü şekilde. Sade calpol kullandığımda daha yavaş düşüyordu ateşi ama dolven ve calpol dönüşümlü yaptığımda şükür daha çıkmamıştı ateş
1,461,946 soru
23,965,294 cevap
325,825 kullanıcı