0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Kızlar icra borcum vardı iki yıl önce avukat aracılığıyla borcumu kapattım e devletten silinecegini söyledi ama silinmemiş şimdi ev alıyoruz tapusu benim üzerime olarak ve eşimin bu durumdan haberi yoktu herhangi bir sorun olur mu ortaya çıkar mı e devlette hâlen görünüyor çünkü icra dairesini arıyorum ama bir türlü operatöre baglanamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından

Bende 2 yıl önce icralık olmuştum borcu kapattığım halde çalıştığım şirkete avukat yada banka bilmiyorum tekrar borç göründüğüne dair belge girmişti muhasebeci beni aradı. O zaman doğum iznindeydim borç yok dememe rağmen maaşınızdan kesilecek fln dendi işte Sonra ben istanbuldayım Çağlayan adliyesine gittim merkez olan yere Orda bir yerde kapattım borç olmadığına dair yazı atmıştım işte adliyeden kapatmadığım için hala banka borç varmış gibi gösterdi sizin durum nasıl bilmiyorum ama bu şekilde yapılması gerekiyormuş 

-Reklam-
0 oy
(4,726 puan) tarafından

Bizde 3 sene önce böyle bir durumla karşılaştık bankaya borç ödediğimiz bittiği halde borç gözüküyordu notere gidip borç Yok kağıdı alıp bankaya vermiştik kapanmıştı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,330 soru

24,123,295 cevap

333,592 kullanıcı