Hanımlar Öncelikle merhaba bebeğim 9 aylık Sol göğsümde süt birikmiş Aslında en çok sol göğsümü emiyor sıcak uygulama yapıyorum süt sağımı yapıyorum geçmiyor bir çözüm önerisi olan var mı
Bir de ayrıca saçma gelecek ama annem dedi ki sen bir şeye ummuşsun O yüzden umduğun şeyi yememişsin mastit olmuşsun inanmalı mıyım 😅😅😅
Burada yazanlar vardı, lahana iyi geliyormuş. İnternette vardır nasıl yapıldığına dair. Duşa girip, masajla rahatlayana kadar sağım yapın. Aşırıya kaçmadan ama, yoksa daha fazla süt üretmeye devam eder. Benimki bu şekilde rahatlıyordu.
Ben geçen gün öldüm öldüm dirildim bana da dediler canın bişey çekmiş yememissin ondan olmuş emziren de hamile gibidir derler bizde
Bana dediler ılık su ve sabunla ova ova yıka sonra tarağı vur inanmadım ama yaptım valla geçti hemen
Bilmiyorum doğru mu 😄
Geçen hafta ben oldum ölüyordum neredeyse bebeğim 7.5 aylık. Sürekli emzir Sağ emzir Sağ en yapman gereken emzirmek. Gece bile kaldırdım emzirmeye. Öyle kötüydü ki düşün sagarken artık kan akiyordu
offf bende öyleyim birde gurbette tek olunca elim ayağım tutmuyor ağrıdan ☹️🥲
Ben de öyle. Yurt dışındayım, Sağ olsun arkadaşlarım geldiler ben perişanken. Sen emzir o tıkanan yer açılsın yoksa süt girdikçe maf olursun
1,477,524 soru
24,184,755 cevap
336,544 kullanıcı