+1 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kaynanam yatalak ona bakiyorum bitane küçük kızım var kızıma bakmak hiç zor gelmiyir Allah biliyor ama kaynanam beni çok zorluyor hem psikolojik hemde bedenenen ne yapsam yaranamiyorum hep bir eksigimi buluyorlar görümcem de aynı oda beni sevmiyor kıskançlık yapıyor gerçekten bunaldim

2 Cevaplar

+2 oy
(5,315 puan) tarafından

Biraz gaddarca olacak ama gorumcen cok biliyosa alsin kendisi baksin. Kaynananda yaranana gider boylelikle.

(32 puan) tarafından

Allah için bakıyorum ama öyle bir bunaldim ki anlatamam hatta Allah affetsin bazen diyorum ölse üzülmem diye ama tabii bi an sinirle 

(5,315 puan) tarafından

Gorumcen gelip baksin o zaman. Ben olsam esime soylerdim yani hem iyilik yap hem laf isit insanin zoruna gider tabi.

(32 puan) tarafından

Oda geliyor her gün birseyler yapıyor gibi gözüküyor ama gerçekten hiç bişey yapmıyor dhaa benim açıklarımi arayıp huzur bozuyir artık görünce onu midem bulanıyor ilk defa bu kadar birinden nefret ettim inanirmisin

(5,315 puan) tarafından

Inanirim. Soyliceksin yuzune o zaman. Ben Allah rizasi icin yapiyorum ama bana bunu yapamazsiniz diye. Bazen boyle insanlara cat pat soylemek lazim herseyi.

(32 puan) tarafından

Söyleyemiyorum keşke söylesem hadi diyorum kötülük olmasin alltan aliyim

-Reklam-
+2 oy
(1,462 puan) tarafından

Kendi kızı varken gelinine düşmez ki. Yatalak hasta bakmanın psikolojisi sadece size değil malesef çocuğunuza da zarar verir. Kendi evinden ayrılmıyorsa  ortaklaşa bir hemşire tutun o baksın derim.

(32 puan) tarafından

Görümcem esim baksın istiyor bende öyle anliyorum ama çalışıyor bakamaaz yeterince bir erkeğe göre de gayet iyi bakiyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 580 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (851 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 73 göst.
+1 oy
1 cevap 43 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (4,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.

Kategoriler