+1 oy
1,504 göst.
Diğer kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Kac çocuğunuz var yada kac cocuk düşünüyorsunuz benm iki tane 29.yasjndayim.oglum 2bucuk. Yasinda yeni doğum yaptım kizimda kuveste 16 günlük daha rabbim ikisini bna bagslasin bn artik dusunmucem cunku olumden dondum hamileliklerim kotu geciyor ve preklemsi geçiriyorum korktum artik 

68 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından

1 tane çocuğum var yeter ikinciyi düşünmüyorum çünkü tek başıma bKtiugim için 

-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından

Merhaba benim de kızım var 8 aylık beni düşünmüyorum esim de  başka çocuğun rızkına girmek istemiyorum Bir tane çocukla yolla devam ikinci suan yok Rabbım olmayan bunun kuluna versin 

0 oy
(48 puan) tarafından

28 yaşında ben oğlum 5 yaşında kızım üçe gircek öbür oğlumda iki aylık 

0 oy
(443 puan) tarafından

Bir tane kızım var iki buçuk yaşında sekiz sene uğraştık olmadı tedaviyi bıraktım kendiliğinden sürpriz oldu 😀

İkinciyi düşünmüyorum Rabb'im isteyen herkese eğer hayırlısı ise nasip etsin 

Size de çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla büyütmek nasıp etsin ❤️

0 oy
(4,672 puan) tarafından

2 kızım var 3.5 yaş ve 7.5 aylık 

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Aslında tek çocuk derdim ama bu oğluma haksızlık gibi geliyor bı ablam var mesela iyiki diyoruz iki kardeşiz. Oglumunda bı kardeşi olmali diye düşündüğümden iki canim. Yoksa benimde hamileliğim çok zor geçiyor tekte kalırdım bı daha o bulantıları yatmalari doğum sancılarını yaşamak istemiyorum aslında.

0 oy
(90 puan) tarafından

32 yaşındayım 2 buçuk yaşında bir oğlum var rabbim can sağlığı versin bana yeter

0 oy
(4,921 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kızına kavuştursun bende yaşadım onu çok zor 🥺 ben 35 yaşındayım 4 çocukluyum . Büyük konuşmak istemem asla istemiyorum die çevremde büyük konuşup hamile kalan çok olduğu için 

Not: benimkiler hepsi isteyerek oldu sürpriz yumurta yok yani 😂

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,155 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
+1 oy
5 cevap 260 göst.
0 oy
22 cevap 833 göst.

Kategoriler

1,471,059 soru