0 oy
80 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,005 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırlı sabahlar 

Bebeklerimi emzige iyice bağlanmadan bıraktırmak istiyorum sizin cocuklariniz nasıl bıraktı? 18 aya geldiler yani daha sonra daha zor olacak gibime geliyor ve şuan konuşma açısından krizleri yonetbilme, diş yapilari bozulmamasi için derhal biraktirmak istiyorum.

4 Cevaplar

0 oy
(829 puan) tarafından

2 çocuğum var emzik biberon asla kabul etmediler:/  hiç bilgim yok 

(3,005 puan) tarafından

Ah ah etseler bı hal etmeseler :)) emzik güzel ama küçükken artık pek hoşuma gitmiyor bu durum. Biberonlari biraktirdim şükür de. Aslında şuan çok akillilar çabuk kavriyorlar sanki.

-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben emziğin ucunu kestim verdim canım bir daha ağzına dahi almadi 

(3,005 puan) tarafından

Ay öyle birşey yapsam ağlarsa bidaha emzik aldırır mı acaba diye de korkuyorum her emziği de kabul etmez çünkü bı cesaret yapsam :)))

0 oy
(24,078 puan) tarafından

Oğlum 7.ayda emmeyi bıraktı sonra birden emziği de atmaya başladı bende fırsat bu fırsat diyip bir daha çıkarmadım ortaya o şekilde kendi kendine bırakmıştı 

0 oy
(738 puan) tarafından

Canım benim oğlum 2 yaşında bıraktı ama ben sadece uyku geçişlerinde veriyordum gün içinde sürekli emzik isteyen bı bebek değildi uyku saati gelince emzik alırdı 2 yaş doğum gününde oğlum bak mum ufledin artık biraz büyüdün emzik de annesinin yanına gitti sen buyudugun için o da annesini özlemis gitti artık dedim inandı bikac kere sordu aynı seyi söyledim sonra unuttu :)

(3,005 puan) tarafından

Ay bizim de bukadar kolay olsa bı cesaret baslyacagim artık krizler krizler bakalım nabcaz :)) bende öyle alistirdim aslında ama babası ağlayınca filanda verdi ara ara istiyor gene vermiyorum ama nabcaz bakalım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 215 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,366 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 206 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,638 soru

24,088,516 cevap

331,619 kullanıcı

...