0 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,774 puan) tarafından

Hele hele niye uyumadnz bakim  :) benmki malum düşünmekten.. hasta olmadan önceki uykumu çok ozledm düşünmeden uyumayi. Ama şimdi zihnim hep bi düşünce halinde. Evet yendim sayılır ama ya sonra tekrar ederse vs o düşünce çok yoruyor. Bazen kendimi ağlayarak buluyorum. Lütfen sağlığınızn kıymetini bilin..

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Püü o kadar yazdım drama bağladım uygulama paylaşmadı yorumumu

(1,604 puan) tarafından

Benim de öyle oluyor ya 😂

tarafından

😂 tekrar yazmaya da üşendim çok güzel drama quenn olmuştum

(1,604 puan) tarafından
+1

Ben öyle olunca posttan çıkıyorum şevkim kaçıyor 😂aynı senin gibi 😂

tarafından

😂😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(1,604 puan) tarafından

Ben hastayım oğlumdan bulaştı hepimiz grip öksürük olduk valla :/.yine hafif atlatıyoruz şükürler olsun ama çok zor ciğerlerim acıyor başım ağrıyor uykum var ama uyuyamıyorum 

(1,604 puan) tarafından

Bende mi alsam acaba markası ne ki 

tarafından

Aktardan almış canım markasının önemi yok 

(1,604 puan) tarafından

Senin iki yaşında bebeğin var mıydı ya ona kaç damla verilir ki 

tarafından

2 damla canım

tarafından

1 yaşa 1 damla veriyorum 2-3 yaşa 2 damla dedi

0 oy
(86 puan) tarafından

Benim oğlan çok hareketli uyutmuyor birazda ağrım var

0 oy
(640 puan) tarafından

Uyusam hemen sabah olacak cocuklar uyumuşken kafa dinlemek en ıyısı 😂

0 oy
(196 puan) tarafından

Kafamin içindekiler bırakmıyor 

0 oy
tarafından

Kötüyü çağırırsan kötü ayağına gelir canım , iyi düşüneceksin hep. Geçmiş olsun inşallah canım Allah tekrarını yaşatmasın ❤️

Benim yıllardır uyku problemim hep vardır . Çok geç yatarım , sabah namaza kalkar sonra işe hazirlanirdim şimdi doğum iznine çıktım gene süreç genel olarak aynı devam ediyor ama bazen namazdan sonra geri uyurum , inşallah bende düzelirim ama pek sanmıyorum uyku düşmanıyım resmen 

0 oy
(7,574 puan) tarafından

Allah tekrar yaşatmasın inşallah

Benim de kızım hasta ateşi var ilaç içiremiyorum havale geçirir diye korkuyorum başında oturmuşum şuan

(115 puan) tarafından

ateş düşürücü fitil var mı onu kullan , benim oğlum da içmiyor doktor onu verdi çok şükür ise yariyor

(7,574 puan) tarafından

Çok sağol canım hiç aklıma gelmedi şimdi bile içmedi yere yatırıp kızıp zorla bi damla içirdşm onuda çıkardı zaten

Fitilin ismi nedir canım

(115 puan) tarafından

Paranox , 1 hafta öyle antibiyotik kullandım ömrümden ömür gitti icmiyolar ki insan ne kadar verdiğini de bilmiyor yutuyor çıkarıyor 

(7,574 puan) tarafından

Eşimden istedim bakalım canım çok sağol

0 oy
(3,163 puan) tarafından

Doktor bir kere demiştiki "eğer bir şeyden endişelenirsen, kendine deki onu başıma gelince düşünürüm. Şuan bu gerçek degil, benim kurgum." Bende işe yarıyor,  tavsiye ederim. Geçmiş olsun  bu arada. Hayatta illa bir şeylerden sınanıyoruz, kimi kolay kimi zor. Sevdiklerimiz bizimle olunca daha bir kolay geçiyor hersey. Allah senide sevdiklerine bağışlamış çok şükür. Şimdi mutluluğa odaklanma, hayaller kurma zamanı. Moral herşey demek. Bu sınavdan önceki hayatinda neyi kaçırdın neyi erteledin ise onu yapabilirsin. Endişelerinde gayet normal, bir süreçten geçtin,  kaygıların var ama sadece Kaygı,  Gerçek değil ♥️

0 oy
(1,422 puan) tarafından

image

Cayir cayır yanıyor sıcaklığına kalktım uykudan

(348 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah gecmiş olsun bezi ıslatip ellerine ayaklarine ve koltuk altın akoyun o şekilde düşer inşallah ateşi 

(1,422 puan) tarafından

İzin vermiyorki kıyameti kaldirdi kolunun altıma koydum diye 

(348 puan) tarafından

Hava soğuk  ondan bırakmıyordu elerine ayaklarina koyun sizde 

0 oy
(1,038 puan) tarafından

20 tane orkide aldım bı ışık ver bı toprak değiştir bbi yapraklarını sil hiç derdim yokmuş gibi tabi Allah başka dert vermesin ama zorlandım ya :(

0 oy
(348 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var ve uyku nedir bilmiyor ya uyumuyor yarın da misafirlerim var napacam bilmiyorum 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bu gece de kimse uyumamis ha. Bende bebegimi bilmemkacinciya tekrar uyuttum birazdan yine uyanir beklesemmi az uyusammi diye düşünüyorum yat kalk iyice hosaf gibi oldum

(348 puan) tarafından

Valla benim bebe gibi uyutuyorum benim yatağa girdiğini hisediyor sanki uzandigim gibi kalkıyor ya 

(1,741 puan) tarafından

Of sorma valla tam dalmak uzereyken b.k yatarsin kalk der gibi bagriyo ağlıyo beynim yok gibi gitti beni terketti gibi hissediyorum uyuşuk beyin

(348 puan) tarafından

Kaç aylık bebeiş benimki 2 aylık yarın da misafirlerim var hem onun hazırlığını yapıyorum hemde onunla ugrasiyorum

(1,741 puan) tarafından

Ah bu misafirler ne olurdu yani bebe biraz toparlayinca 3 ayi gecince gelseler ah benimde gelenim gidenim hiç bitmedi cok zor oluyor helede bebek durmayinca. Benim kizim 5 aylik bu ara diş çıkarıyoruz o yuzden bumerang gibi yatiriyorum geri kalkiyor 😁

(348 puan) tarafından

Benim oglanda tövbe etmiş valla uykuya  isim yokken uyuyor isim oluncada uyanık  kucak istiyor şuan ayağımda saliyom uyusun diye ama yok insatçı keçi ya aa

0 oy
(531 puan) tarafından

Daha hayla ayaktayım Oturuyorum öğle telefonu mu aldım Buraya girdim post açmıştım yoruma gelen oldumu diye bakayım dedim 😂😂

0 oy
(9,836 puan) tarafından

Yeğenim hapiste bazi sebeblerden ona üzuluyom cok bugun şikayetci olan kişi gelecem demiş dayıma sonra dayım gelsin diye para göndermis otobusle gel diye gelmemiş paranın üstune konmus çocuk hırsız dı bide dayimı dolandırmış

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Benim arkadaşımın annesi 10 sene önce kanserle tanıştı ve çok zorlu operasyonlar geçirdi. Bazı ameliyatlarda ölümden döndü diyeyim ama maşallah görseniz o kadar hayat dolu pozitif düşünen bir insanki hep der ben hastalığa teslim olmayı secmiyorum hatta öyle geçmiş olsun ziyaretleri konuşmaları da çok yaptırmaz hayatının akışını bozmaz pek. Hastalığı kapının dışında  bırakır.

O yüzden heleki böyle güzel sonuca yaklaşmışken boşuna kendinizi üzmeyin. Çoğu hastalığın sebebi stres üzüntü belkide bu sürecinizi daha uzatacak böyle düşünceler. Hiçbir insan ne yaşayacağını bilemez. Bizlerin belki öyle bir rahatsızlığı yok ama nerden belli olmayacağı veya başımıza başka birşey gelmeyeceği. O zaman herkes yarın benim başıma kötü birşey gelebilir diye düşünüp stresten kafayı yemeli. 😊 Umarım tez zamanda çok daha güzel haberlerinizi aliriz. ❤️ 

0 oy
tarafından

Durdum durdum aklıma geldi burasi.Yeni hesap aciyimda bı bakiyim neler oluyor die geldim buralara sonrada uykum kactiiii😂

Ne güzel guncellenmis bensizken burası emojiler serbest ismimizi deistrebiliyoz ohhh benim zamanımda bı güncelleme yapmazdı e posta😂😂🫤

(7,478 puan) tarafından

Eski hesabın neydi peki

0 oy
(4,429 puan) tarafından

Em guclu olman gerekende niye kendini saliyosun ki bacim toparlan kendine gel asil simdi deliksiz uyku zamani dusunecek bisey yok kendine bakacaksin boyle yaparsan iyilesme surecini zorlastiririsin baska hic bisey degil 

Soruna gelince uyumustuk aslinda oglan burnundan huysuzdu dunden beri sık sık da kaniyo zaten ben tahmin ettim yatmadan krem surmustum ama fsyda etmemis uyku arasi patmagimla kontrol ediyodum kanadigini fark edince uyandirdim tampon yaptim basini islattim burnuna baski yaptim kanamasi durdu teheccud kildim simdi uyumasini bekliyorum o uyutunca uyucam 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,463,786 soru

23,992,066 cevap

327,005 kullanıcı

...