0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (90 puan) tarafından

Yumurtlama sağ taraftan olursa erkek sol taraftan olursa kız oluyormuş hatta bunun hesabını yaparak ilişkiye girenler varmış sizce tamamen hurafe mi yoksa sizde tuttuğu oldu mu 

4 Cevaplar

0 oy
(4,039 puan) tarafından

Bu tür şeyler hurafedir canım,Tutanlar tamamen şanstır,iki üç kişide denk gelmiştir onlarda bizde oldu demiştir bu böyle devam etmiştir, böyle şeyler yalan

(90 puan) tarafından

Bana göre de saçma geldi zaten yıllardır cinsiyeti belirleyen babadan gelen spermler demiyolar mi şimdi bide yumurtanin sağdan mi soldan mi geldiği çıktı 😁

-Reklam-
0 oy
(640 puan) tarafından

Yalan vallah sağımda benim ve kız çin takvimi falan hep erkek çıktı ama sonuç kız 

(90 puan) tarafından
+1

Benimde çin takviminde erkek gösteriyordu kızım oldu 😁 

(11,530 puan) tarafından
+1

Benimde kızıma çin takvimi erkek diyordu kız oldu oğluma kız diyirdu erkek oldu bunada erkek diyordu buda kız oldu anladım ki benim için Çin takvimi nederse tersi çıkıyormuş 

(640 puan) tarafından

Vallah değişik iki kızımda doğru bildi üçüncü erkek sandık kız çıktı tâbi sağlıklı olsun inşallah prensesim olacak yine nasip Allah ne verirse hayırlısını versin 

(11,530 puan) tarafından

Amin canım 

0 oy
(3,506 puan) tarafından

Her iki yumurtada sağ tarafta olan ben, ve iki farklı cinsiyette çocuğu olan yine ben. 

0 oy
(11,530 puan) tarafından

Sana yüzde yüz doğru olan birşeyi yazayım mi?

Benim bu ikinci kız ikiside sağda oluştu sağdaki.yumurta ile dolendi kardeşim ebe daha kese oluşmadan kaç kez göründüm kadın n doğuma bana sağ yumurta döllenmiş dedi doger kızımda aynı bu şekildeydi oğlumda sagdaydi yani 3 üde sağ 

(90 puan) tarafından

Erkekte kızda sağda olabiliyor demek ki 😁

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 349 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Burcu13 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 89045699 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 274 göst.
27 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kpln (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,693 soru

24,102,163 cevap

332,483 kullanıcı

...