0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Kızlar bugün kontrole gittim doktor bebeğin iki hafta önden gidiyor dedi normalde 28 temmuz son adet tarihim ama doktor sen 15 temmuz olarak hesapla dedi ama ben o zamn evli değildim bunu söylemeyi unuttum düğün tarihim 25 temmuz bu durumu yaşayan var mı?

8 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

zaten son adet tarihinde teknik olarak ilişkiye girmemiş oluyorsun. yani birliktelikten 2 hafta kadar önce hamile sayılıyorsun. ama bunu konu komşu teyzelere anlatman zor olabilir o yüzden hiç kafa bulandırma düğününden itibaren söyle ayını haftasını etrafına

(175 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(5,814 puan) tarafından

Hayir adet tarihinden itibaren takip ediceksin. Benimde cocuklarim 2 hafta kadar ondeydi ama biz adet tarihinden itibaren haftasini hesaplardik. Mesela 30 haftalik ama 32 haftayla uyumlu olculeri gibi. Ilk ogluma evlendikten bi ay sonra hamile kaldim. Benimki de senin gibiydi ams hic oyle tutmadi doktor adet tarihi baz aliniyo.

(175 puan) tarafından

Erken doğum riski var benim hesaplamama göre 28 haftalık hocanın hesaplamasına göre 30 haftalık şimdi doğum hangisine göre olur ozmn

(5,814 puan) tarafından

Benim oglum 37+6da dogdu ilki ikinci de 38+0da dogdu ama gelisim olarak ikisi de 39 40 haftaya yakin dogdu. Ysni adet tarihini baz almistik yinede.

(175 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim Allah razı olsun 

(5,814 puan) tarafından

Sizdende razi olsun. Gelisimi iyi umarim vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz :)

(175 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(441 puan) tarafından

Ben yaşadım kimseye söylemedim Dr söylediği tarihi girdi doğumda geç doğdu dedik sen evlendigin gün olaeak söyle 

(175 puan) tarafından

Siz doktora söylediniz mi peki ben ona da söylemeyi unuttum

(441 puan) tarafından

Söyledim Dr benim için son adet tarihin önemli ve usg ölçüm dedi ama kimseye söylemedim bu durumu çünkü insanlar kötü niyetli 

(175 puan) tarafından

Ben doktora söylemeyi unuttum 🤦🏻‍♀️

(441 puan) tarafından

Bişey olmaz birdaha gidince söyle ama yinede sana söylediğim gibi soylicek 

(175 puan) tarafından

Tamm teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
(6,419 puan) tarafından

Sorun etme kız bişey olmaz ki hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah, bazı bebekler bir kaç hafta ya önden yada arkadan gelebiliyor 

(1,258 puan) tarafından

İnşallah sağlıkla alın kucağınıza canım

(175 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah razı olsun 

(6,419 puan) tarafından

Sıkma canını güzelim dua et ve sıkıntı stres her hastalığın başıdır gevşe rahat ol güzel düşün ki herşey güzel olsun 🩷

(175 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun teşekkür ederim 🤗 🥰 

(6,419 puan) tarafından
+1

Amin ecmain ve rica ederim canısı ❤️ 

0 oy
(1,084 puan) tarafından

Canım ilişki tarihine göre değil, yumurtanın oluşma tarihine göre hesaplanıyor. Ben de benzer bir lafa karışıklığı yaşamıştım. Çocuğum 5-6 haftalık sanıyordum 8 çıkmıştı 

(175 puan) tarafından

Ben son adete göre hesaplıyorum zaten 

(1,084 puan) tarafından

Tamam da adet tarihinden önce yumurta oluşuyor ya, adetle atılıyor sadece. Yumurtanın oluşma tarihi esas alınıyor. 

(175 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(1,258 puan) tarafından

Önden gidiyor demek derken gelişimi olarak diyordur tarih olarak dediğine emin misin

(175 puan) tarafından

Sen 15 temmuz olarak hesapla dedi hatta o hesaba göre de 1 gün önde ama bunu pek sorun etmiyorum dedi ama benim hesabıma göre 14 gün falan önde oluyor 

(1,258 puan) tarafından

Döllenmeye göre konuşmuştur canım boşver takılma 

(175 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(3,468 puan) tarafından

Bir önemi yok ki bunların. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. 

(175 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun 

0 oy
(26 puan) tarafından

Evlendikten 2 hft sonra hamile kaldım ona bakarsan ince hamile kalmış oluyorum aman öyle seylere takılma bos ver güzelce doğum yap kız bak sınır stres cok dusunmek etıkılıyor bunu yaşan bırı olarak sakın yapma 8 aylık kızım oo yanı ooo😂😂 

(175 puan) tarafından

Ben evlendiğimde adetliydim zaten sonra adet olmadım öncesi olması imkansız ama doktor 2 hafta önce olduğunu söylüyor 

İlgili sorular

Kategoriler

1,471,068 soru

24,093,723 cevap

331,925 kullanıcı

...