+1 oy
374 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,916 puan) tarafından

Kızlar ya kızım çok istiyor elimden gelince alıyorum ama bu kez yapayım dedim hiç beceremem ilk defa deneycem. Evde pizza yapan tutan tarif varmı netten bakabilirim  ama hani yapılan tutan olan işte anladınız beni rica etsem bizim geline dedim goznkarari un deyince bende işler yandı bnm herşeyin bu konuda ölçülü maalesef 🥺 

8 Cevaplar

+1 oy
(23,203 puan) tarafından

Fırından ekmek hamuru alıp onunla yapıyorlarmış. En kolay öyle olur. Domates sos ve salça ve ketçap karıştırıp o hamurun üzerine duruyorsun. Sonra malzemeler işte .

(6,916 puan) tarafından

Ablama dedim o hamurdan olmaz dedi eve geldim bnde 🫣

(23,203 puan) tarafından

Bilmiyorum ben denemedim. Burda okudum 

(258 puan) tarafından

Çok da güzel oluyor ben yaptım 

(6,916 puan) tarafından

İlk defa pizza hamuru yoğurdum nasıl bir şey çıkacak bakacağım mayalanmasını bekliyorum

(2,565 puan) tarafından

Ben hep alıyorum çok güzel oluyor.

Esas evde yoğurduğun onun kadar güzel olmuyor 

-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından

İnstagramın varmı cnm bnim yemek sayfam var orda pizza tarifide var

(6,916 puan) tarafından

Var var şöyle takip ediym

(19 puan) tarafından
(6,916 puan) tarafından

Takip ediyorum seni cnm zaten 

0 oy
(1,423 puan) tarafından

Benim kardeşim bir ara kafe de çalışmıştı usta rahatsızladığı için kısa bir süre pizza yapmıştı ondan aldığım tarifi yaklaşık 8 yıldan beri yapıyorum hiç tarif değişmedim

Malzemeler :

Bir çay bardağından bir parmak eksik sıvı yağ aynı oranda süt yaş maya yoksa kuru maya da olur ama varsa mutlaka yaş maya 1 yumurta Tuz kaç tepsi yapacaksam ona göre de su hamuru 15 dk dinlendir aç ben tezgaha sıvı yağ sürüp açıyorum hamurunu 

Sosu için :3 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı kekik 2 diş sarımsak bir de roka roka da yoksa koyma 

(6,916 puan) tarafından
+1

Vala  nefis yemeklere baktım  yumurta ve süt koydum ilk defa hamur yoğurdum nirmalde evde poğaça pasta şeyleri de yaparım ama pizza olunca tereddüt ettim teşekkür ederim cnm 

(1,423 puan) tarafından

Çok lezzetli olur eminim emek verilen birşey kötü olmaz ellerine sağlık 

(6,916 puan) tarafından

Olmus gibiydi vala teşekkür ederim dua ettim Allah'ım cocuguma mahcup olmym diye ;))

(1,423 puan) tarafından

Rıca ederim afiyet olsun 🌹

0 oy
(505 puan) tarafından

Tava da pizza tarifi falan da var, onlar daha kolay ve hemen oluyor

(6,916 puan) tarafından

Vala yoğurdum bakayım nasıl bişi cikacak

(505 puan) tarafından

Olur olur, ellerine sağlık şimdiden 

(6,916 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

0 oy
(7,220 puan) tarafından

Bunu denemilisin 

(6,916 puan) tarafından

Aynı bunu yaptım içine süt ve yumurta da koydum saol cnm

0 oy
(86 puan) tarafından

Biz hep abime yaptırıyoruz o hamuru yoğurup açıyor biz sadece malzemeleri doğruyoruz 😂😂😂🤦🏻‍♀️

0 oy
tarafından

Çok basit ya 

1 su bardağı süt

1 su bardagunsu 1 yemek kaşığı şeker  karıştır ılık olsin maya kat 5 dk bekle sonra 2 yemek kasiginyag ile yogurt kat 2 su bardağı ölçülü koy ayarla onu 1 tatlı kaşığı tuz ar yarım saat bekle tepsiye iyice ac elinle üzerine domates sosu dok 2 dk pişir hamur kabarınca hafif  malzemelerini koy üzerine pişince kapat lasar remdele sıcağı ile kaşar eriyor zaten

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Nefis tariflerde önden ekmek pişiriliyor yani hamuru öyle yapma hamuru yoğur salça sos ve malzemeeri hepsini beraber fırına at sosunda yumurta da olsun en son çıkar kaşarı köy panuk gibi oluyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 431 göst.
0 oy
11 cevap 506 göst.
5 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aden34 (1,194 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 365 göst.
19 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Zehra yasin art (802 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,499 cevap

334,129 kullanıcı

...