Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları! 💕👶
Öncelikle, Sebamed ile birlikte düzenlediğimiz anketimize katıldığınız için kocaman bir teşekkür ederiz! 🥰❤️
03 Şubat saat 15:00 itibarıyla anketimizi tamamladık ve şimdi en heyecan verici an geldi! 🎉 Sebamed Bebek Şampuanı kazanan 50 şanslı anne-babayı açıklama zamanı! 🏆✨
sbl34 & Egeli teacher & &KAHVESEVERANNNEE Akss Aliys Anneolmakask Asabii ASMİRA&TOPRAK&RÜZGAR Ayse.1406 Balkaymak Bencee Berivan.12 Beyzanur BoncukGozlum Busraay cicekgcl Cigdem6565 Defneayaz DP Echer Yezra Elifnur06 Eminem32 Esra_esra Gece kuşu havvayavuz Hayır Kader Kİzlarimmm Kubraumut Leyla Linaninannesi61 Linkin Lmihrace Maviş Mdemr Mer Merincek Neslika nurr Gencer Rale Scgns Sevvalice Sozbend Sultan Şeyma_Tolga Şymtrgt tgcecsr Yawhehw Yummy yumm
📦 Kargolar yola çıktı! Birçok talihlimizin hediyesi çoktan yola çıktı, kalanların da en kısa sürede ulaşması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer siz de kazananlar arasındaysanız, çok yakında size özel mesaj ile bilgi vereceğiz! 💌
🎀 Hediyenizi aldıktan sonra minik kuzularınızla deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı çok isteriz! Ürünü kullandıktan sonra düşüncelerinizi aşağıdaki posta yorum olarak yazabilirsiniz. 💬👶🛁
⇒ ⭐ Sebamed Baby Bebek Şampuanı ⭐ ⇐
💖 Kazanan herkesi kocaman tebrik ediyoruz! Bu güzel etkinlikleri artırmak için elimizden geleni yapacağız. Kim bilir, belki bir sonraki şanslı anne siz olacaksınız! 🥰🎁
🔹 Not: 📌 Kargolar, anket sırasında belirttiğiniz isim ve adrese gönderilmektedir. 📌 Kazananlar Sebamed tarafından belirlenip, liste olarak tarafımıza iletilmiştir. 📌 Kargolar, Sebamed tarafından gönderilmektedir.
🏆Bu arada halen 2 adet anketimiz halen aktif. Süresi dolmadan katılarak hediye şansını kaçırmayın 🎁
⇒ ⭐ Sleepy Bio Premium Plus Kadın Pedi Hediyeli Anket ⭐⇐
⇒ ⭐ Pure Baby Organic Bebek Bezi Hediyeli Anket ⭐ ⇐
Sevgiyle ve sağlıkla kalın! 💕🌸
Bir çok hesaptan katılım yapan kullanıcı kazandı mı?? Onu çok merak ettim ismini hatırlamıyorum
Ne dedi postunda.
DDiğer posta baksanıza kızlar 6 dk önce üye olan birine çıkmış mesela ya da 15dk üye olan birine o kişi olabilir.
kızlar konudan bağımsız ankate katıldım ama tekrardan anket içim tıklayınız çıkıyor benim anket olmadımı acaba
Ozlmfdn nicki, bu ankete değil diğer ankete çoklu katılım yaptı o
O ped ve bebek bezi anketine katildi
Hiç şaşırmadım bana çıkmadığına, şans yok aga neyse diğerlerine de katıldım bütün tuşlara bastım bakalım ne olacak :D
Benim hediyem geldi bile.
Teşekkürler 🤩
Oo güle güle kullan canımcım 🥰
Teşekkürler dostum 🥰
Kazanan arkadaşlarımız güle güle kullansınlar ❤️
Kazanan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️
Bana çıkmamış 🫤
Çıkan arkadaşlar tebrikler güle güle kullanın
Yine çıkmamış yine çıkmamış..😏
Kazanan arkadaşlar güle güle kullanın bebislerinize 😍😍😍
@Dp yine kazandın 😂😂😂❤️❤️❤️ tebrikler
🤣🤣🤣 geçen ki nasip olmadı kargo geri gitti bacım
Hadi inşallah bu nasip olur😂
Benimki de geldi ilk defa hayatımda bir çekiliş kazandım ya ben şok 🤭
gule gule kullanin kizlar
kazanan herkesi tebrik ediyorum sağlıkla kullanin🥰
Tebrikler kızlar🙏
Güle güle kullanın kızlar ❤️
Çıkan arkadaşlar güle güle sağlıkla kullansin minnoşlariniz 🐣🥰🤗
@DP bacikom nerdesin 🥰
Abla bize çıkmamış 😂😂😂😂
Anaaa bana gene mi çıkmış 😲🤣 kargo gelmedi banaaa
Tosbikim sus sus 😂😂😂 inşallah diğer anket çıkar canım benim 🤗 daha 2 tane kaldı ama benim tek bez için girmedim bezli bebem yok 🤗
@DP Yoldadır belki bacım 😂😂😂 güle güle sağlıkla kullanın 💜🥰
İyi günlerde kullanın kızlar iyi foşur foşur köpükleyip yıkamalar 😂🫧🛁🚿
Böyle şeylerde pek şanslı değilimdir zaten şaşırmadım çıkmamasına 😅😅 kazanan arkadaşlar tebrikler güzel günlerde kullanın. 😊 Ben zaten oğlum doğduğundan beri Sebamed kullanıyorum çok memnunum umarım sizlerde memnun kalırsınız😊
Aha ben de varım sksjsj
@Dp sana çıkmasına çok sevindim:)
Ankete katılmamama rağmen isimlere bakan tek ben olamam değil mi?🤣
Güle güle kullan ❤️
Ahahahah sanırım gelmeyecek ya bana , herkese teslim edilmiş bir bana gelmemiş sjjsjsjs
Banada gelmedi bacikom sjsjsj geçen ki ankette de çıktım ama onu almak nasip olmadı geri gitti kargo
Gelir gelir inşallah
Banada çıkmış çok mutlu oldum ilk defa çıktı tamda bebeğimin şampuani bitmişti bugün kargocu arayınca çok şaşırdım hiç beklemiyordum çok teşekkür ederim
Listede ismin yok ama 😑
Ahahahah güzel tespit
ListeDe 49 kisi yazıyor unutmuştur admin.
Bebek bakımındaki isim çıkmış 'Echer Yezra '
1,493,346 soru
24,400,000 cevap
350,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın