Baktım acan yok ben actım yine 🤗🤭
Pirinc pilavi
Soslu tavuk
Cacık
Turp
Belki ayva tatlısı yaparim
Ellerine sağlık canım
Fırında tavuk patates yanına da pilav salata galiba henüz birşey yapmadım ama aklımdaki bu
En kolayı valla
Tavuk sulu şehriye corbasi eşime de tacos yapacağım yeter
Afıyet olsun canım
Yoğurtlu patates yemeği
Firik pilavı
Ellerine sağlık canım Bn bu frıgı bir turlu sevemedim kokusu yuzunden
Sağol cnm bende tam tersi kokusundan seviyorum
Dün yapmistim ama bugüne de var eşimde nöbete gitcek başka birşey yapmicam. Tavuk suyu çorbası haşlanan tavuguda didikleyip tavada baharatlayip biraz kizartiyo gibi yapıyorum tavuk döner gibi oluyor iyi oluyor bı de pilav tabi ☺️
Ellerine saglık cnm
Sağol canım ☺️
Valla yesil mercimek corbasi ve patlican yemegi yaptim buzluktan salata bile yok tursuyla ekmek banar yeriz :)
Kısın guzel olur mercimek corbası ellerine sağlık
Dünden biraz sebzeli et yemeğim var yanına pilav lebeniye çorbasi yapıcam bide karışık meyve suyu sıkarım
Afıyet olsun canım sımdıden
Tşk ederim sanada afiyet olsun
Çocuklara et döner pilav arpa şehriye çorbası
Bize meze köfte rakı şimdi gelirler linç tayfa ama günah benim günahım size düşmüyor günahı 😊😊 ben önlemimi alıyım başından yazayım 😄😂😄😂😄
Et doner hazır mı alıp yapıyorsun bımde falan satılıyor yapan var mı acaba guzel mı
Kimene senin günahından🤣
Yani çocuklar uyusun öyle düşündük normalde onlar varken yapmamaya özen gösteriyorum @Cinarinanasi2
@Balkizinannesi2727 ben metrodan aldım et döner çok lezzetli dedi annemin arkadaşı onu aldım tadına bu akşam bakıcaz
@Rojinn6506 M&T canım öyle de burada herşeyi yargılıyorlar ondan başından yazdım
Van balığı var yanına bulgur yeşillik
Van balığı ne kız ilk defa duydum
İnci kefali cnm aha Bele
1,470,042 soru
24,081,012 cevap
331,209 kullanıcı