0 oy
315 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından

image

image

Bi uyandım önce kolunda ki lekeleri gördüm sonra yastığına baktım bu nu gördüm 

Ama burnuna falan baktım bişey yok 

6 Cevaplar

0 oy
(5,690 puan) tarafından

Vucudunu kafasini falan kontrol et bi yeri kanamis belliki 

(135 puan) tarafından

Kan izine benziyor mu peki

(5,690 puan) tarafından

Canli gormek lazim ama buyuk ihtimal kabdir baska ne olcak ki boyayla falan yatmis olabilir mi baska bisey gelmiyo aklima 

(135 puan) tarafından

Ya internette çok kötü şeyler yazıyor 

Bu aralar bacağında da morluk vs farkketim ama oğlum aşırı yaramaz bi çocuk 

(5,690 puan) tarafından

Hemen kotuye yorma canim boyle seylerde saglik ocagina danismak en guzeli ebeye aile hekimine sor once bi takip et cocuk bu benim bile hizli is yapcam diye her yerim morarmis carptigimi bile hatirlamoyorum cogu zaman burun kanamasi da olabilir venim oglumun da ckk kaniyo saglik ocagina cocuk doktoruna KBB ye goturdum kilcal damarlardan bisey degil dediler hemen telas yapma 

-Reklam-
0 oy
(2,512 puan) tarafından

Benziyo gibi ama canli gormek lazim gecen oglumunda yastiginda vardi baktim dudagi kurumus çatlamış ondan

(135 puan) tarafından

Bi yerinde kan izi yok göremedim çok korkuyorum 

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Oğlun kaç yaşında sordunmu canım büyük gibi duruyor ama kana benziyor 

(135 puan) tarafından

4 YAŞINDA sordum ama bişey demiyor 

0 oy
tarafından

Burdan bakınca çikolatalı kakao lu bisey lekesi gibi geldi ama gizlice yemiş yatağına dökmüş olabilirmi yada üzerinde gitmiş olabilirmi cnm 

(135 puan) tarafından

Bilmiyorum inşallah öyle bişeydir çok korkuyorum 

tarafından

4 yasinda bide sağı solu morarmasi normal haplar zıplar çarpar acımasa da morarir. Bence korkmayın  bahsettiğim durumlarda olabilir hangimizin çocukluğu morarmasizdi ki öbürü de leke bence yaptığınız yiyeceklwr8 hatırlayın yada varsa boyaları bu ihtimal de var 

0 oy
(711 puan) tarafından

Ağzından mi geldi yâda öksürürken zorlandı belki geldi kana benzhr cnm bir daha bir sor gece fark etmemiştir yâda hapsiriirken kan gelms olabilir 

0 oy
(6,403 puan) tarafından

Parmağınin etrafındaki et kalkmış kanamistr belki geçen benimde öyle oldu kızımın uyuduğu duvara sıçramış ama benim parmağından olmuştu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cicikizzz (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 483 göst.
0 oy
3 cevap 362 göst.
0 oy
5 cevap 338 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Secilin Annesi (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,829 soru

24,174,671 cevap

336,045 kullanıcı

...