Ya kızlar gerçekten benim büyük sorunum kafa yedirecek bana
Anaokuluna gidiyo bakın herşeyi biliyor uydurmuyorum inanın toplama çıkarma iki basamaklı sayma okuma yazma harfler örüntüler çözümler
Hepsini bilir şuan birinci sınıf ne biliyosa hepsini biliyo anaokulunda olmasına rağmen bende ekstra hergun çalıştırıyorum .
Ama gel gelelim asla ödev yapmıyor ne zaman ödevin başına geçse kahkahalara boğuluyor dikkat vermiyor saçma şeyler le oynuyor bir sayı yazıp beş tane resim çiziyor yanına
Hegun oğlum ödevini yap hadi oğlum gülme oğlum ciddiye al oğlum ödev ciddi bişi oğlum diye yalvarıyorum
Hocanın verdiği kağıdı karalar doğru düzgün ciddiye alıp yapmıyor biliyor herşeyi bugün dayanamadım çok bağırdım
Neye gülüyorsun ciddiye al ödevini yap yarım saatir sana yalvariyorum dedim ödevini firlattim artik dayanamadım iki senedir boyle
Sona çok ağladı şimdide vicdan yapıyorum napâcagim yalvarmak olmuyo gülüyor ya sürekli ne kadar sinirleniyorum hayır bilmese ogretecem ki herşeyi biliyo ciddiye almiyo napmam lazım öğretmen bunları istiyor sorumsuz anne olmak istemiyorum y çocuğum zaten biliyor deyip bosvermiyorum beni çok yoruyor