+1 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından

Bes yaşındaki oğlum anasınıfına gidiyor benden hiç ayrılmadı hep benimle vakit geçirdi için okula alismaz gitmez demiştim ilk dönem hiç ağlamadi düzenli okula gitti beni şaşırtmıştı ikinci dönem ne oldu ise yarıyıl tatilinde evde iyice durmaktan benle vakit geçirmekten tatil bitti okula gitmek istemiyo okulda ağlamis kaç kere sabah ta ağladi gitmicem diye dedesi servise bindiriyodu hep eşimin babası servis bizim oraya çıkmaz sokak olunca girmiyor agladini gördü gitme ozmaan yarın gidersin bu saatte okul mu olur boşver dedi oğlumda gitmedi ağladı zirladi gitmicem diye ben nasıl başa cikicam bu durumla hiç sorun yoktu birinci dönem ikinci dönem ara tatilden sonra böyle oldu 

1 cevap

+1 oy
(622 puan) tarafından

Bazen bu okul reddi gitmeme isteği herşey yolunda giderken birandada çıkabiliyor tabi yarı yıl tatili etkiside büyük oranda olmuştur dedenin o şekilde davranması iyi olmamış kararlı olmak gerekiyor güzelce anlatıp okula gitmesi gerektiğini söyleyip öğretmende de destek almalısınız gerekirse kademeli şekilde gidebilir örneğin ilk gün sabah gidip bir kaç saat kalıp gelme sonra yavaş yavaş arttırma gibi bence öğretmenle görüşüp ona göre bir yol çizin 

(1,342 puan) tarafından

İşte oğlum servisle gidip geliyo esimde çalışıyor ufak oğlumda var kademeli gidip gelse alıp gelmemiz lazım ilk dönem Güzel uyum sağlamisti ama ikinci dönem ortaya cikti

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Misralardaki huzur (117 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 194 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.

Kategoriler

1,468,559 soru

24,060,252 cevap

330,120 kullanıcı

...