0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından

Kızlar merhaba diş teli süreci hakkında sormak istiyorum diş teli yaptıranlar zorlandınız mı bu süreçte ağrı acı ağız içi yarası vs oluyor mu birde kilo verdiniz mi ? 6 aylık bebeğim var tedavi sürecinde sıkıntı olur mu ilaç vs var mı bilmediiğim için kafamda deli sorular anladınız siz şimdiden teşekkür ediyorumm

4 Cevaplar

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Ben bilmiyorum ama eger kilo verdiriyosa hemen taktirayim zaten dişlerde ***** gitsem hemen takarlar 

(702 puan) tarafından

Sırf kilo verdiriyor diye tel taktırmak isteyen biz kskfşskflsjf

-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından

Canım Ben 15 Yaşlarında Takmıştım Ve Benim ki Uzun Bi Süreçti 3 Yıl Kullandım İlk Başlarda Ağrı Olabiliyo Dişlerin Yeri Değiştiği İçin Ama Aşırı Kötü Değil Ben Ağrı Kesici Kullanıyordum. Ekstra İlaç ya da tedavi de Vermedi Doktor. Kilo Konusuna Gelirsekte Ben O Zamanlar Baya Kiloluydum ve İlk Başlarda Acemi Olduğum İçin ve Tel Kırılcak Korkusuyla Çoğunlukla Çorba, Püre vs. Şeklinde Besleniyodum ( ki Zaten Seninde Dikkat Etmen Gerekicek)

Ve İlk Ay 7 ya da 9 kilo vermiştim sanırım çok hızlı bi şekilde sonra ki aylarda 2-3 şeklinde devam etmişti galiba Tam Hatırlamıyorum Ama Tek Hatırladığım 2-3 Ay İçinde 65 Kilodan 50 Kiloya Düşmüş Olmam :)) Şimdiden Geçmiş Olsun :))

(702 puan) tarafından

Bende öyle zayıflasam bi taraftanda sırf zayıflatıyor diye istiyorım doğum kilolarım öylrce duruyor yaza değişmiş bir şekilde girerim jdşdksmfzşmclz

0 oy
(116 puan) tarafından

5 sene kullandım, geçen sene çıktı benim ki. Takılırken  fakan herhangi bir ağrı sızı olmuyor, sadece dişlerine yapıştırıyorlar. Sonrasında 15 gün falan dişlerim alışana kadar çok sızladı sadece sıvı  şeyler ve süt Burger tarzı şeyler yiyebiliyordum.  Sonrasında sadece dişçiye gidip lastik değiştirdiğimde  1-2 gün sızı oluyordu  ama ben yavaş yavaş yine yemek yiyordum. Öyle çok zayıflamadım.  Ama dişlerim  düzelince  çektiklerime değdi  dedim. 

0 oy
(7,024 puan) tarafından

1 sene kullandım yine   dişlerim eğri geldi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,166 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 312 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 526 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esmerqueen (3,270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,556 soru

24,112,652 cevap

333,056 kullanıcı

...