0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (931 puan) tarafından

Otobüste gidiyorum yanımdaki kadın telefonda konuşuyor. Galiba oğlu evleniyormş diyorki karşısındaki kişiye benim oğlum gibisini nerde bulacaktı dövmesi yok küpesi yok dedi. Şaşırdım ne alaka bir yörede farklı bir anlamı mi varki 

10 Cevaplar

+2 oy
(3,245 puan) tarafından

Eskiden alkolü sigarası yoktu şimdilerde dövmesi küpesi 🤣

(9,073 puan) tarafından

:))) yani dovmeli  kupeli tiplerden genel manada  ev erkegi olmuo evlenmek icin tercih etmem bende:) alkol sigara artik normal demekki:))

(8,932 puan) tarafından

Zibidi derler bizim buralarda o tip erkeklere belkide o yüzden @cas@Casperiye

(9,073 puan) tarafından

aynen. gecen bir postta yazmistim bende o tipleri severim sevmesine sempatik olurlar eglencelei olurlar okey ama evlenmek icin tercih etmem ne bana koca ne cocuguma baba nede aileme damat olmaz o tiplerle ancak eglencelik takilinir denistim:)

(3,245 puan) tarafından

@Casperiye senin kafadan istiyorummmm uçuk hatun 🤸🏻‍♀️🤣

(9,073 puan) tarafından

5 seneme cok sey sigdirdim ben universtre okurken . sakarya gibi mutasip bir sehirde hemde :) haha bana bir omur yeter 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Kupem de var dovmem de var.. bana kimse kız vermezdi demekki 🥸

tarafından

Bana da üzülme 😂 eşimde küpe takıyordu hdndnxb 

0 oy
(3,582 puan) tarafından

İyi kriterleri çok yeterliymis 

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Öncelikle otobüste yüksek sesle konuşulmasını kınıyorum kamu spotu gibi olsun 😅 rahatsız edici bı durum diğer yolcuları. Günümüz kriterleri harbi degismis daha neler olacak bakalım 😅 ama Allah o gelinin şimdiden yardımcısı olsun bence 😅

0 oy
(2,514 puan) tarafından

Ay küpeli diyince aklıma müge anlıdaki cin Ali geldi sus gonuşma küpeli lan oğlum sus küpeli diyip duruyodu 🤣🤣🤣🤣

(9,073 puan) tarafından

kayop

olan vocuga istismar etmis diye olay kapanmis. cakma recepivdik :) 

(2,514 puan) tarafından

Aaaaaa hadi ya cuma günü mu konusuldu izlemedim cuma gunu

(9,073 puan) tarafından

bende izlemedim cuma intgramdan girdum . o kel kupeli aciklama yapmis intgramdan bole bole olaylar var muge hanim konuyu isleyemem artik bu olay farkli yere gidiyor dedi dedi

(2,514 puan) tarafından

Hmm Instagram vs kullanmıyorum o yuzden bilgim yok mügeye cıkan herkeste orda burda yayın yapıyo youtubeda karsıma cıkıyo sürekli

0 oy
(2,712 puan) tarafından

Benim çocuğum gibisini nerden bulacaklar diyenden korkucan hep onlardan bişi çıkıyor birde saçma sapan algılar işte dövme küpe olmayınca dünyanın en süper insanı sanki o işlere baksaydı karakter ohooo herkes melekti 

0 oy
(24,225 puan) tarafından

Kayinpederim de kayınbiraderim için der arada. İçkisi yok kumarı yok diye. Ben de her seferinde derim. Erkeklerden beklenti ne kadar da az. Bunlar olmayınca mükemmel insan mı oluyo diye. Eşim de bana destek verir . Susar Kayinbabam da. Yani iyi insan olmak için çok daha farklı şeylere de ihtiyaç var. Herkes farkında aslında bunun. Ama iş kendi çocuğuna gelince herkesin gözünde mükemmel insan başkaları için. Kendileri eleştirmekten geri durmazlar ama çocuklarının kötü huylarini. El kızı için mükemmel erkek olur oğulları 

(931 puan) tarafından

Kargaya yavrusu şahin görünür misali. 

(24,225 puan) tarafından

Hıh aynen o şekil 

0 oy
(987 puan) tarafından

Erkek olsam evde mi kalırdım o zaman ya  evlensem beni kimse istemezdi demez ki.yesil saçlarım piercinglerim ve dövmem var  🤣🤣

0 oy
(4,234 puan) tarafından

O geline acıdım garibim şimdikaynanam çok iyi diye seviniyordur

(931 puan) tarafından

Allah gözünü açsın diyelim.. benim bir akrabam vardı ona kız istemeye gidiyoruz dedi ki amann kasmaya gerek yok verirlerse ne ala vermezlerse yedekten bakarız dedi. Şok oldum o kız için üzüldüm ama galiba evlenecekler. Nasıl oluyor bilmiyorum ******** insanların işi rast gidiyor

0 oy
(1,061 puan) tarafından

En korkunç kaynana modeli yazık o kızcağıza bu eski kafanın gelini olacak. 

(931 puan) tarafından

Eski kafadan ziyade kibirli gibi geldi bana

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 316 göst.
+3 oy
8 cevap 397 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,492,223 soru