Kızlar Allah rızası için bana dua eder misin 10 günü gecdı çok rahatsızım öksürükte başladı benı mahfetti öksürükle birlikte çok kötü şekilde ensemden başıma ağrı başlıyo saniyelik sürüyo ama çok şiddetli 😟
Sadece sızden dua istiyorum
Rabbim safi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin inşallah 🤲
Amin canım Allah razı olsun❣️
Geçmiş olsun doktorla görüşün
Saol canım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım
Allah razı olsun canım
Geçmiş olsun Allah sifalar versin
Amin canım çok saol
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, dün bende baş ağrısı yaşadım ama normal bı ağrı değildi resmen günlük hayatımı etkiledi zor bır durum geçer inşallah seninki de
Bı aile hekimine gitsen yarın
Randevu yoktu malesef geç kaldım yarına
Hadi ya dolu oluyor mu o kadar
Pazartesi diye sanırım hep bitmiş
Anladım canım
Rabb'im şifa versin cnm
Seni çok çok iyi anlıyorum bende o süreci atlattım geçmiş olsun kardeşim benim Allah sana ya şafi isminin hürmetine tez vakitte şifa versin inşallah dilerim Allah'tan sabaha kalmadan hastalık geçer gider
Amın canım amın çok saol
❤️❤️❤️❤️
Normal baş ağrısı ise kolaya normal türk kahvesi at iç ya anestesi baş ağrısını bilenler bilir ölüyordum iyi geldi bana burdan onermislerdi
Normal gribal hastalığa öksürüğe de sarımsak kır üstüne bal dök yarım saat beklet ye sabaha farkı goreceksn ben böyle iki günde toparlandim
Çok saol canım Allah razı olsun
Rabbim şifa versin çok zor 10 gün boğulurcasına öksürdüm o kadar zorki hep geceleri tutardı bebeğim uyanmasın diye gidip başka odalarda öksüyordum bir yandanda öksürmenin etkisiyle kusuyordum bol bol zencefil çayı iç birde annem bana bir karışım yaptı oda biraz olsun rahatlatıyordu pekmez zeytinyağı karabiberi ama bol olacak bir kac gün bunları yaptım süte sarımsak attım kaynatıp içtim sarımsakları yedim neler neler yaptım elhamdülillah şimdi daha iyiyim inşaallah sende bir an önce iyileşirsin çok dua edicem inşaallah
Allah razı olsun canım şükür sen atlatmıssın inşaAllah benımde geçer çok saol duan için ❣️
Çok geçmiş olsun yeşim, Allah şifa versin inşallah.
Allah razı olsun canım benim ❤
Safi ismini hurmetine RABBİM başta sana ve şifa bekleyen tüm hastalara tez vakitte şifa versin inşallah 🤲
Amin canım amin🤲 Allah razı olsun ❣️
Aynı şekilde 10 gündür çok fenayım baş ağrısı bi türlü geçmedi. Sana da geçmiş olsun canım benim.
Sanada çok geçmiş olsun canım geçmiyo bır türlü düşün bu arada temizlik yaptım dünde oğlumun sünnet mevlidini okuttum evde öldüm daha
Rabbim şifa versin hemen iyilesin inşallah
Allah razı olsun canım🤲❣️
Rabbim Şafî ismi hurmetije sifa versin canim
Saol mervecim hoşgeldin bu arada
Hosbuldum kusum ♥️
Allah sana izi kalmayacak şekilde şifa versin
Allah razı olsun canım❣️
Geçmiş olsun inşallah canım benim
Saol canım❣️
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun canım amin🤲 ❤
İnşallah geçicidir bir an önce iyileş İnşallah