0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (9,942 puan) tarafından

Kahve dedi maden suyu dedi cekirdek dedi gitim aldım geldim sigara dedi aldım  çocuklar biraz ağlamaya başlasın yok niye burdayım yok uykum var ben uykusuzluktan geberiyom  o gelcek diye gece uyumuyom yemeğini hazırlıyom  sabah erkenden kalkıyom  az önce söyleniyo kalk git yatak odasına dedim gelme dedim giti bazen çok bıkınlık geliyo geçe ışine başlayınca daha beter  biri oluyo

2 Cevaplar

0 oy
(4,301 puan) tarafından

Evet o yoruluyor, erkekler de yoruldu mu biraz aksi oluyor da sana neden söyleniyor ? Böyle yüz verince tepeye çıkıyor erkekler gerçekten bunu bilir bunu söylerim

(9,942 puan) tarafından

Öyle oldu  canım ağlamaların ses yapmalarına yada evde ses olmasına dayanamıyo 

-Reklam-
0 oy
(15,124 puan) tarafından

Kahve maden suyu çekirdek bunları gidip bakkal çakkaldan mı aldın kız? Eşim evdeyken tövbe markete bakkala gitmem. Yorgun olabilir ama o gider. Çocuk ağlıyor diye zaten laf edemez anamın evinde kendi imkanlarımla yaptım ben bu çocuğu yüz verme buna sen borç olur sen düşüncen çoluk çocuğa sen bakcan Bi de yorgunum diyecek caz yapacak yorulabilir baba olmak kolay değil ev geçindirmek kolay değil annelik zorlamıyo mu bizi başka odaya gidebiliyor muyuz bebe ağladı diye

(9,942 puan) tarafından

Ben aldım geldim canın evet eşim gitmiyo dışardaysa öyle gider anca

(15,124 puan) tarafından

Vallahi yüz verme derim sana ben 

(9,942 puan) tarafından

Haklısın canın baya yüź  verdim gece işe gitcek diye neyse dedim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.