0 oy
465 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (64 puan) tarafından

Kışın bir yere çıkmıyorum kimse de gelip gitmiyor evden çok çıkan biri değilim.hobi sevmiyorum örgü vs hiç hoşlanmıyorum başka neler yapılabilir evde ??

12 Cevaplar

0 oy
(245 puan) tarafından

Kac yanındalar ki cmm.

(64 puan) tarafından

Biri 2 biri 4

(245 puan) tarafından

Bende aynı hergun ev

(64 puan) tarafından

Ayy çok sıkıcı yaa arkadaşımda yok

(9,083 puan) tarafından

2 yasindakiyle nasi vakit buluosunki. ben arkami donuyorum

onum batmis salona gdiyorum mutfak perisan mutfagi hallederken bi bakiyorum yatak oda kendinden gecmis yatak odayi yaparken bi bakiyorum banyoda ist bas islanmis yuz giz sabunlu. . surekli bir kisirdongu 50 kere ayni isi yapiyorum gunde

-Reklam-
0 oy
(5,423 puan) tarafından

Anca tv bakarsın o zaman ne yapacaksın ki. 

(64 puan) tarafından

Çok yardımcı oldu 😀😀off tvde hep çizgifilm açık Bunalıma girdim sanki buraya bi yazayım belki farklı fikri olan vardır dedim

0 oy
(13,439 puan) tarafından

Kız niye çıkmıyorsun. Ay benimkiler 2 ve 4.5 yaş. Akşam ne zaman oluyo inan anlamıyorum günler koşa koşa gidiyo bizde. Gün bana yetmiyor yeminle ki sıkılmaya zaman olsun

(64 puan) tarafından

Ayyy nasıl nasılll nasıll başarıyorsunuz bunu bende gün geçmiyor 2 küçük çocukla dışarıda çıkılmıyo durmuyorlar kış hertaraf kar dolu

(13,439 puan) tarafından

Kız vallahi sana günü sayayım mı 😂 sabah en geç 8de kalkar oğlum bende onunla sonra küçük kalkıyo arkasından yada kaldırıyorum. Ben kahvaltı hazırlayana kadar oyun oynarlar. Yada biraz kavga falan sonra kahvaltı ediyoruz birlikte. 12 gibi küçük uyuyo 1 saat büyükte tablete bakıyo. Bende topla yemek yap küçük kalkıyo onları yedir topla sonra meyve kuruyemiş falan. Süpür topla. Oyuncaklarla oynuyoruz onları topla akşam yemeği vakti yiyioruz topla 9 gibide uykuya geçiyorlar valla ne zaman akşam oluyo hiç anlamıyorum. H. İçi büyük olan 1 5 arası okulda. H.sonusa 12den 1 E kadar jimnastiğe gidiyo. Hava genelde güzel ben istanbuldayım günde en az bi kere dışarı çıkarız zaten giydir çık gel değiştir 2 3 saat öyle gidiyo. Valla bende sıkılanı anlamıyorum kız. Bak 15 tatil nasıl geçecek dedim ki geçen haftada okula göndermediğim halde ne zaman 3 hafta oldu diyorum inanki ne çabuk geçti dedim 

0 oy
(5,432 puan) tarafından

Bir çocukla akşam nasıl oluyor anlamıyorum ben  sabah kalk kahvaltı hazırla ye yıka kaldır dışarıya çıkart çocuğu gezdir eve gel banyosu uykusu yemek yap derken duşa akşam 11 de girebiliyorum en sevdiğim aktivite kitap okumak ona bile yarım saat zor ayırıyorum 

(64 puan) tarafından

2 çocukla hep evde olunca bunları yapıyorum iş bitiyo otur otur mahfoluyorum  çocukların durmamasıda cabası.birde kış ayı heryer kar sıkılıyor insan.dışarı çıkarmıyorum biz hep evdeyiz büyük olan kreşe gidiyo onu okula bırakıp hoop eve.şehir küçük gezecek yer yok çıksak napcaz of offff çok dertliyim

0 oy
tarafından

Konu komşu,arkadaş oturmaları.. 

Kitap ❤️

Çocuklarla oynamak falan yani standart 2 çocuklu insan hayatı benimki 😁

(64 puan) tarafından

😀😀

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Cocuklar için oyun salonlari var ebeveynler cay kahve icerken çocuklar oynuyor oyle aktivitelere katılabilirsin. El isi sevmiyorsan dekoratif islerle ugrasabilir hobi edinebilirsin cocuklarinda hosuna gider. Surukleyici bi dizi bulabilir bos kaldıkça izleyebilirsin. 

(64 puan) tarafından

Onlarıda 1. Çocukta çook yaptık hala yapıyoruz ara ara cetgoya kum havuzuna götürüyoruz ama her zaman olmuyo tabi ama dekoratif işler kafama yattı gbi onu bi düşüneyim sağolasın 

0 oy
(5,028 puan) tarafından

2 cocukla nasil sikiliyodun kiz benim bitane canima yetiyo aksama kadar 

(64 puan) tarafından

Hiç evden çıkmadan yaşarsa insan sıkılıyo işte (:

(5,028 puan) tarafından

Valla bende cikmiyorum haftada 1 kayincalideye ayda 1 anneme gidiyorum evden cikip eve giriyorjm 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Evde yapacak bise yok aynıyım 3 yaşında oğlumla evin altındayız gelen giden yok kimsem yokki. Yazın yine parklardayz ama kışın full ev beraber kek filan yapıyoruz tabi ev iş güç yemek derken öyle zaman geçiyor ama bende oğlumu da dahil edeceğim biseyler yapmak isterdim 

(64 puan) tarafından

Valla bizim mental sağlam olacakki çocuklarda eğlensin önce bizim bişeyler yapmamız gerek

0 oy
(539 puan) tarafından

Biz de öyleyiz bı gelirse annemler gelir Başka kimse gelmez zaten eve alan biri değilim çocuklarımla vakit geçiriyorum ve onları oyaliyorum oyuncakları Oynuyorlar TV açıyorum onlar TV izlerken işlerimi yapıyorum ben Normalde pek sıkılmam ama İş güç derken yoruyor Beni küçük oğlum uyurken büyük oğluma Telefonumu veriyorum işimi devam ediyorum yarım kalanları halledip yemeğe koyuyorum zaten yani cocuklarla ilgilen iş güç derken akşam oluyor zaten bizde böyle ama yazın Böyle değiliz sabahtan işimi yapıp yemeğimi yapıp güneş gidene kadar işlerimi halledip çocukları alıp dışarıya çıkartıyorum ama kışın evin içinde kapaniyoruz hep 😂😂

(64 puan) tarafından

Yaz bi gelse ah mahfolduk ((:

(539 puan) tarafından

Evet ya Az kaldı kış bitti bitecek bahar geliyor 🙏❤️😂

0 oy
(6,798 puan) tarafından

Cnm vala bnm hiç vaktim olmuyor ki akşam temizlik yapmama rağmen sabah kahvaltı ortalık topla uyut namazlarını kil salavat Kelime-i tevhid derken akşam yemeği yedr topla uyut  sonuç ben pert sonra uyurum. Benmkilerde biri 2 biri  3 buçuk yapsinda

(64 puan) tarafından

Doğru hiçbirimizin vakti yok aslında da ev işi felanda sıkıyo herhalde artık ondan böyle oldum

0 oy
(1,378 puan) tarafından

Gelen giden yok örgü hobi  sevmiyorsun kız başka ne yapacaksın evde takı tasarla aklıma bu geldi 

(64 puan) tarafından

Onuda denedim zamanında sarmadı (: nasip artık

0 oy
(1,993 puan) tarafından

Benim 2 yaşında oğlum var . Bayburt sabah -12 geceleri -17 olan bir şehir. Her gün mutlaka dışarı çıkartır gezdiririm bu market olsa dahi. Üstünü giydiriyorum uygun şekilde  yürüyüş yaparız hasta 2 gündür yine de çıkarttım. 1 1.5 saat bazen 2 oluyor öyle zaman geçiyor . Haftada 1 kafeye gidiyoruz oturuyoruz benim oğlumda öyle uslu bir şey değil ha 😂 ama alışması için her yere götürüyorum. Evde ben de tek kaldığım zaman kinetik kum oynuyoruz resim yapıyoruz arabalarla oynuyoruz yani ben kendime kahve molası veriyorum  şarkı açıyorum televizyondan dinliyoruz babası gelince zaten o ilgileniyor çocuklarla sürekli evde zaten yapacağın bir şey bulamazsın oyun gruplarına katılabilirsin arkadaş bulmak için eşinle vakit geçirebilirsin 

(64 puan) tarafından

Çok teşekkürler deneyeceğim söylediklerini erzincanında bayburttan farkı yok soğukluk konusunda ama ben hiç çıkarmıyorum yarın çıkaracağım biraz çocukları

(1,993 puan) tarafından

Rica ederim canım, ne kendini ne çocukları kapatma eve . Hele erkek çocuğun varsa zaten evde mahvediyordur seni. Ben oğlumla yemekleri bile birlikte yaparım 2 yaş ve 4 yaşla haydi haydi yapılır :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 635 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 486 göst.
28 Şubat 2019 Diğer kategorisinde ▪• |Tuğbaa| •▪ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 902 göst.