0 oy
523 göst.
Diğer kategorisinde (1,780 puan) tarafından

Selam arkadaslar, kiskanclik ile ilgili neler dusunuyorsunuz?  Es kiskanmasi ve ornegin kadinlarin diger kadin arkadaslarini ksikanmasi vb

17 Cevaplar

+2 oy
(3,772 puan) tarafından

Mekan zaman kişi olarak göreceli bı kavram benim için. Umrumda da olmayabilir gözünü de çıkarabilirim hiç belli olmaz ruh halime bağlı 

(2,488 puan) tarafından

Hahahahh harika yorum🤣🤣🤣 ++++

(1,780 puan) tarafından

Bende hic kiskanclik yok 3 yildir hic kiskanmadim . Ama kiskanilmayid sevmiyorum. 

-Reklam-
+1 oy
(2,173 puan) tarafından

Boş gereksiz bir durum 🤭 ben hiç kıskanmam eşimi , belki de kıskanacak birşey yapmadı bilemiyorum. 😁

(1,631 puan) tarafından

Ya bende katılıyorum yersiz kiskancliklar huzursuzluktan baska bişey değil 

(2,173 puan) tarafından
+1

Hem huzursuzluk hemde güvensizlik diye düşünüyorum ben ya , belki de ben yanlış algılıyor olabilirim bilemedim 

(1,780 puan) tarafından
+1

Siz esiittir ben. Hic kiskanmadim arkadaslarimj da kiskanmam. Ama kiskanilmaktan nefret ediyorum diyebilirim esim yuzunden

+1 oy
tarafından

oetada hiçbir şey yokken ay benim kocam, ay dışarı çıkmasın, kafasını öne eğsin vs nunlar tamamen saçmalık ve hastalık hali. alın kocanızı eve kapatın. 

onun dışında çalışan bir adamın işine göre iş yerinse kadın çalışanlar olabilir. ve iş icabı herkes herkesle görüşür. öğlen hep birlikte yemeğe de giderler. 

ama bunu da atıyorum zırt pırt telefondan takip etmek, onunla görüşme konuşma baskısı yapmak doğru değil. 

ha ne olur, eşini ziyarete gititğinde farklı bir şey görürsün, bazıları yapıyor. eşinin yanında bile utanmadan adama sarkıyor. bu artık başka bir şey. eşim bunu farketmemişse edecek, ettiğini halde müsaade ediyorsa etmeyecek. bu kadar basit. 

(1,780 puan) tarafından

Evet tam olarak bunu sormustum aslinda. Mesela  bende esimde karisik ortamda calisiyoruz. Bir defa  bile kiskanmadim. Mesela is yerine birsy gondermek isterim  arkadaslarinla yersiniz derim. Veya kimle calisiyorsun kim aradi su bu sormam. Ama esimde bir kiskanclik almis basini gidiyor ama bu hastalik derecesinde yani asiir rahatsiz oluyorum. Konusuyoruk duzelme sifir

tarafından

valla o zaman çalışmayan eş alacak.

bi de şu var, başkası sana ne yaparsa yapsın(taciz etmekten bahsetmiyorum) ilgisini gösterir, hoşlandığını söyler vs ama sen net bir sınır çekersen hiçbir şey olmaz. eşlerin birbirine bu konuda güvenmeleri lazım. 

atıyorum x kişisinde böyle durumlar var, sana yazıyor. senin zaten eşine kalmadan dur demen gerekir. eğer sen dur demezsen kocan haklı olur. ha iş yeridir mecbur bazı konuşmalar yapmak gerekir. sonuçta maaşlı eleman, memur her neyse işini yapacak müdürü ya da patronu ne derse. bu durumda da olabilecek minimum iletişim sağlanır. bu kadın için de geçerli erkek için de. 

(1,780 puan) tarafından

Himmm yok ikimiz acisindan da oyle bir durum olmadi .

Abarti buldugum nokta aile arkadas kardesten bile ksikanan es. Bunaltici oluyor yani beden dilinden anliyorum.

(1,780 puan) tarafından

Şükür ki iyi insanlarla saygilo bir ortda calisiyorum

tarafından

ailene kadar kıskanıyorsa sorun canım. eşine de bir sınır çekmen lazım. 

0 oy
(981 puan) tarafından

Kadınların birbirini çekememesi beğenmemesi çok var maalesef. Erkeklerde öyle birbirlerini çekemez ama belli etmezler

(1,780 puan) tarafından

Ben 3 yildir esimj hic kiskanmadim. Arkadaslarimi da kiskanmam

O yuzden kiskancligin her seviyesi bana sacma geliyor acikcasi

0 oy
tarafından

Eşimin büyük kuzeninin bı arkadaşının kızı vardı. Kız evleneli 4 yıl olmuş bize daha yeni bir yıl olmuştu. Kızla bı tanıştık Allah'ın her günü bize gelmeye başladı. Eşimle eşi arkadaş oldu. Bende fazla samimiyeti sevmem ama yinede gel diyene git diyemedik. Kız yine birgün kendi tarafından kuzeniyle geldi bize. Oturup gittiler eşimde vardı. Nikahimizdada bulunmuşlardı. Ertesi gün yine geldi. Biz gelmeyin diyemiyoruz ayıp olur kirilmasinlar diye. Neyse biz bu kızla mutfağa geçtik. Eşlerimiz dışarda çay içiyorlar. Kız bana sana bişe soracağım ama yanlış anlama kızma dedi ben yemek yapıyordum kafam dalgındi. Dediki ben kuzenime ben senin eşinle eskiden sevgiliydim diye yalan uygurdum ama nolur kızma dedi. Eşimle nasıl olacağını merak etmiş. Bana bizzat söyledi o gün için bişe demedim. Çünkü çocukları olmuyordu.esiyle arası kötüydü bozulsun istemedim. Ama gittikten sonra eşime sordum. Bu kız bana böyle böyle diyor dedim eşimde yalan yok öyle bişe dedi. Nerden uyduruyor diye sinirlendi. Eşim onun eşini arayıp uygun dille bı daha gelmeyin dedi. Başımdan böyle bı olay geçtiği için herkese şüpheyle yaklaşıyorum. Niyetleri bilmiyoruz. Kimi kıskançlık der kimi güvensizlik. Ama insanların iç düşüncesi bilinmiyor işte.

tarafından

Allah biliyor işte insanın içini daha ne düşünceleri vardı kimbilir. Valla bu olayı yaşadım. Kıskançlık başladı bende. Anlattım burda belki birilerinede tecrübe olur. 

(21,643 puan) tarafından

Allah bildigi gibi yapsin o kadını 

tarafından

Çocuğu olmuyor oluncada düşük oluyor. Bu başıma gelsin istemem ama kendi erkeklere karşı biraz rahat tavırlı milletin içinde kayninin poposuna şaplak attı. Hareketlerinde normal değildi. Bunları da gorunce biz hepten kopardık konuşmayı. Allah kimsenin yuvasına böyle bı kadını düşürmesin. 

(21,643 puan) tarafından

Ay yuh😵‍💫😱

(1,780 puan) tarafından

Hepsini tam okuyamadim ama  guvensizlige sebep olacak seyler varsa orasi ayridir.

0 oy
(6,506 puan) tarafından

Ben kocami kiskanirim cunku artik yuzuk olmasi bile fark etmiyor bazi kadınlar icin degisik tipler cok . Ama bir bayan arkadasimin bir esyasini ya da evini ya da aile hayatini kiskanmam Allah daha cok versin 

(1,780 puan) tarafından

Ksikanmanin her seviyesi bana abarti gekiyor ben hic kiskanmadim acikcasi. Belki de esim yuzunden ksikanmayi sacma  buluyorumm .  Ailedeb arkadaslardab kardeslerdeb ksikanan bir adam dusunun 

(6,506 puan) tarafından

O kadar da degil canim o biraz abartı

0 oy
(21,643 puan) tarafından

Eşim kiskanacagim davranislardan uzak durdu şimdiye kadar. Ben de aynı şekilde. Benim arkadaşlarım geldiği zaman eşim bizle takılır bazen. Otururuz sohbet muhabbet ederiz. Sonra gider diğer odaya . Arkadaşlarımdan da eşimden de öyle rahatsız edici bı davranış görmedim. Allah'a şükür. 

(1,780 puan) tarafından

Yorumunuza katiliyorum bizde de ayni sekilde arkadaslarim geldi  hosgeldiniz dedi saddce disari cikti rahat edelim diye. Ama    her olayda bir kiskancligi var

0 oy
(2,077 puan) tarafından

Eşim kıskanır ama bende aşırı kıskançlık var hastalık derecesinde 

(1,780 puan) tarafından

Kiskançlık yipratıcı gibi geliyor bana 

(2,077 puan) tarafından

Öyle ama bu eşimden kaynaklı bir durum o beni bu duruma getirdi 

0 oy
(5,375 puan) tarafından

Sadece eşimi değil hiç kimseyi kiskanmam öyle bir duygum yok kiskanilmayi da sevmiyorum Allah'tan eşim de kıskanç değil 

(1,780 puan) tarafından

Siz esittir ben. Ben kimseyi kiskanmam . Kiskancligi  abarti buluyorum

0 oy
(3,993 puan) tarafından

Biz eşimle birbirimizi kiskanmayiz. Ama kadınlar nedense bir cekememezlik oluyor. Ya da belki de daha dikkat çekmek istiyorlardır

(1,780 puan) tarafından

Ben esimi kiskanmam esim mutlaka ksikancak birsey bulur aileden kardesten bile

0 oy
(5,227 puan) tarafından

Diğer insanlar umrumda değil. Eşimle de bir birimizi kıskanırız olması gereken bu bence🥰 abartı şekilde olanları saymıyorum zaten dine göre yaşayınca kıskançlık yaşayacak durum olmaz. 

(1,780 puan) tarafından

Ben 3 yildir hic kiskanmadim .  Belki de esim yuzunden  cunku kendisi abarttigi icin ksiknclik benim icin guzel bir duygu degil

0 oy
(436 puan) tarafından

Eşimi kıskanırım ama çok şükür benim canımı sıkacak şüphelendirecek birşey hiç yapmadı o pek belli etmez kıskandığını çok şükür başkada kimseyi kıskanmam 

(1,780 puan) tarafından

Ben  3 yildir hic kiskanmadim . Esim yzuunden ksikanclik  benim icin guzel bir duygu degil. 

Ornegin karisik bir is ortami daha birgun kimle calisiyorsun kizlar var mi su bu dememisimdir

0 oy
(21,390 puan) tarafından

Mantıklı bir gerekçesi yoksa özgüvensizim demek bence 

(1,780 puan) tarafından

Kesinlille katiiliyorum . Mesela esim us ile ilgili  kendinden ust kademede bir kisi grse kiskanir ben bunu beden dilinden anlarim

0 oy
(4,418 puan) tarafından

Herkesin kendi bileceği iş tabiki de 

Kim ne derse desin ben esimi kıskanırım 

Ve kiskanilmayi da isterim 

(1,780 puan) tarafından

Ben 3 yildir hic kisknmadim acikcasi aramizda kiskanclik  konusu bile fecmedi

Ama ne zaman benimle ilgoli konu olsa kiskandi esim beden dilinden anliyorum yada dedigu birsyden. O yuzden bana guzel bir duygu gibi gelmiy8r

(4,418 puan) tarafından

Kisiye göre degisir o canım 

Bende ilk esimi hiç kiskanmazdim o da beni kiskanmazdi 

Ona hiç guvenmezdim mesela 

Güvensizlik vardı 

0 oy
(4,418 puan) tarafından

Kıskançlıkla güvensizlik çok farklı şeyler bence 

Kimisi karistiriyor bu ikisini 

Söylemek istedim

(1,780 puan) tarafından

Biz esimle 3 yildir birbirimizin telefonu bir defa karistirmadik ikimzijnde tel hep ortadadir sifreler bilinir.ama asiri kiskanc

0 oy
(14,502 puan) tarafından

Ne eşimi kıskanırım Ne de başka bir kadını. Biri birini kıskanıyorsa eğer o kişinin ozguven eksikliği vardır ben böyle düşünüyorum. 

(1,780 puan) tarafından

Katiliyoruk fikrinize. Esim belkide bu yuzden abarti kiskanc. Bikere kaldirimdan arkamizdan biri geciyordu ben musade ettim adam gwcti gitti carpti mi sana diyor

(14,502 puan) tarafından

Bu gerçekten bi hastalık yani çarpsa nolcak baksa nolcak

0 oy
(703 puan) tarafından

7 yıllık evliyiz başlarda bende vardı ama geçti şuan ikimizde de sıfır ama şöyleki yanlıs ve hoş olmayan şeyler yapmıyoz

(1,780 puan) tarafından

Ben 3 yildir hic kiskanmadim kariisk ortamda clisir yinede hic sormadim ama  kiskancligim her turlusu bana kotu geliyor acikcasi

(703 puan) tarafından

Benim kıskanmam bana normal geliyo eşim kıskansa anormal gelir ahahahaha vala ben nısanlıyken falan asırı kıskanctım sonra yanlış olduğuna karar verdim ve geçti ama eşim bekarken baya kız arkadaşları oldu evlendikten sonra en ufak yanlısını görmedim

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 529 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 788 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,168 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 451 göst.