0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Kızlar aslında çok uzun mevzular kısaca özet geçeyim 7 yıldır eşimin memleketinde yaşıyorum 5 yıllık evliyim.Çok neşeli çok sosyal vurdumduymaz bir insandım bekarken ve evliliğimin ilk yıllarındada devam etti.sonra çocuklar oldu vs derken eve kapandım son  3 yıldır bildiğin silivri kapalı tip cezaevinde gibiyim.eşim destekçim benim ama oda çaresiz kalıyor. hiç arkadaşım yok kimsem yok burda küçük bir doğu şehri. arkadaşlık kurmak ve misafir almaktan aşırı çekiniyorum yeni bir şeylere başlayamıyorum asosyallik başladı artık insanlar sürekli beni eleştirecekmiş gibi geliyor 2 çocukla birine de gitmeye cesaretim yok dağıtırlar dökerler korkusundan.29 umda 79 luk nine hayatı yaşıyorum hep evdeyim Hobimde yok öyle sevmiyorum hayattan zevk almıyorum bana bir akıl verin arkadaş edinmek istiyorum ama bir türlü olmuyor çocuklar elimi ayağımı bağlıyor ne dışarı çıkabiliyorum ne çalışabiliyorum eşimin ailesi ile ilgili de çok sorunlarım var zaten herşey onlar yüzünden ben çok neşeliydim böyle değildim bi fikir verin yeni birilerini hayatıma nasıl dahil ederim

4 Cevaplar

+1 oy
(373 puan) tarafından

Bbde bir senedir eşimin memleketindeyim,Ayni beni anlatmişsin 2 çocukla patliyrm

(373 puan) tarafından

Çalışıyor olsam yada çocuk okula gidiyor olsa tanışırsin da ,evdeyiz hep sadece yazın parkta gördüğümüz insanları tanıyoruz o kadr

(914 puan) tarafından

Sen erzincana da değil misin? Mahallesine göre insanları Var buranın kolay arkadaş edinirsin 

(87 puan) tarafından

Evet erzincandayım sizde mi erzincan ? Valla 2 mahallede oturdum pek bi komşuluk göremedim öyle gösteriş olarak komşuluk oynuyorlar işte

(914 puan) tarafından

Evet mahallesine göre dedim ya bende erzincanlıyım ama üzümlüdeyim şu an kaç mahalle değiştim ben sadece ergenekon mahallesini sevmedim 

(87 puan) tarafından

Anladım ben çok değişmedim (: Buraları pek bilmem zaten genel olarak çarşısı felan.

-Reklam-
0 oy
(1,255 puan) tarafından

Ben de böyleydim sonradan asosyal oldum yaş ilerledikçe muhabbet etmek birilerini tanımak vs zor geliyor kapı başkalarına açma hemen çocuklarla gez dolaş dışarda havalar ısınıyor. Başka birine gitmek inan daha zor bende bir tane var diken üstündeyim mecbur bir yere gideceksem. Ama iyi kötü bir kaç arkadaş var hep bana gelsinler istiyorum böylesi daha iyi oluyor. Ara ara çok sık değil 7 sene sonra biraz biraz normale dönüyorm

(87 puan) tarafından

Sonradan asosyallik çok zor ya bambaşka biri oldum kaygı bozukluğu takıntı herşey bela oldu başıma.evde dur dur düşün nolacak  başka.Ya arkadaş olsunda bana gelsinler sıkıntı yok.çocuklarım küçük biri 2 biri 4 yaşında kreşe gidiyo biri ama yinede ikisini alıp çıkmak zor oluyor  sözümü 2 defa dinleseler 3 defa dinlemiyorlar 

(1,255 puan) tarafından

Evet bende çok zor yenmeye çalışıyorum bak kreşe de gidiyormuş orada anlaştığı bir arkadaşının annesiyle görüş öyle öyle başla

0 oy
(997 puan) tarafından

Kız bende öyleydim biriyle konuşacak olsam saçmalardım o derece asosyal bi hale gelmiştim. Son bi senedir açıldım komşu edindim kızımın okulundan velilerle arkadaş oldum eve davet ettim. Bende senin gibi eleştirirler filan diye çekinirdim. Bikaç defa konuş sohbet et eve kahveye çağır açılırsın zaten. İnan çok iyi geliyo. Bunca yıldır nasıl böyle olmuşum dedim bide ben lohusalık depresyonu yaşadım o da çok etkiledi beni

(87 puan) tarafından

Evet ya artık konuşacağım şeyi 10 defa düşünüp söylüyorum bende 1. Oğlumda o depresyonu yaşadım ama son 3 4  yıldır yalnızlıktan yaşıyorum  sen nerelisin bu arada

(997 puan) tarafından

Ben ankaradayım . Sen? 

(87 puan) tarafından

Erzincan (: nickinde 24 yazıyorda ondan çekti dikkatimi

(997 puan) tarafından

Ha ben eşimle 24 yaşımda tanıştım o yüzden hep böyle yapıyorum😄

0 oy
(914 puan) tarafından

Komşularınla tanış bir tanesiyle yakınlaşırsın elbet 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
0 oy
12 cevap 408 göst.
0 oy
25 cevap 590 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,294 soru

23,856,132 cevap

320,136 kullanıcı

...