Kızlar 7 aylık kızım var mavimin kulağını deldirmek istiyorum cokmu erken davranıyorum yoksa yaşınımı beklesem çok heveslim birtane kızım var
Sizler ne zaman kizlarinizin kulagini deldirdiniz
Ben 5 aylikti deldirdigimde.
(Kendi bedeni kendi kadarı büyüdüğünde isterse deldirir bla bla diye konuşanlar oluyor benim fikrim bu. Bu düşüncede olanlar benim yorumumun altına yorum yapmazlarsa sevinirim.)
Kızım şuan 3 yaşında hiç ellemedi kulağını
Hahhaha bende öyle yazmaya geldim :)
Ağrı oldumu peki
Yani canım hiç sorun yaşamadık hemen unuttu acısını eliyle de oynamadi
Havalar biraz çok soğuk iyi olsun deldircem hemen
Soğukta daha iyi aslında çünkü ister istemez bi yanma oluyor ve soğuk iyi geliyor. Ben kışın deldirmistim
Kızım 20 aylik olacak cok istiyorum ama cesaretim yok
Bence yaptır bir cesaretle cnm
Eşim kendi kararı falan filan dedi ama benim kızım 3 buçuk yaşındaydı kendi çok istiyordu deldir küpe takayım diye zaten onun soylemsiyoe deldirdik
Bence kendi istediği zaman
Şu an çok küçük annesi büyümesini bekle biraz canı yanmasın senin hevesin var diye bekle büyüsün.
Ben enfeksiyonu riski, çekipte zarar verme ihtimali, çıkıp yutma ihtimali vs olduğu için deldirmedim biraz daha okul çağında kendi deldirmek isterse deldirsin diye düşünüyorum. Şimdi sırf güzel gözüksün diye risk almak istemedim
Anladım kız çocuk ya işte heves
Sağlığı daha önemli kuzu, çeker koparır benimki kolyesini bile çekiyor boynundan diye takamiyoruz. Kulağından düşer bulur yutar, kulağının üstüne düşer ki bebekler çok düşüyor daha yürümesi vs var Allah korusun bir yerine girer her ihtimali düşün yani. Karar senin tabi ki ama biraz daha kendini bildiği bir dönem deldirsen daha güzel. Sırf sirin gözükecek diye risk almamak daha iyi olur
Doğru kötü yanlarında var
Kızım 4 yaşındayken deldik kendisi istedi diye 🥰
Ne güzel ☺️
Aynen canım 🥰
1,455,622 soru
23,886,106 cevap
321,562 kullanıcı