Hanımlar kaynımı evlendirmişler ve bize söylememişler siz olsanız düğününe gidermisiniz .
Evlenene kadarki süreçte beni hesaba almayan adamlarin tabiki düğününe de gitmem, eşinde mi bilmiyordu hadi sen gelinsin, onunda mi kardeşinin evlendiğinden haberi yok... Allah'ım bide lafa gelince biz aileyiz derler 🫤
Asla gitmem olay çıkarırım bahaneleri neymiş haber vermemişler
Bilmiyorum valla
Aman boşver insanları anlamak zor sonra uzak durursun bu sefer söyler dururlar uzaklaştı sevmıyo saymıyo diye halbukı hak ediyorlar
Boşver gizli işler pek sonu hayırlı gelmez
Sonu hayırlı olmazsa mutlu mu olacaksın 🙂
Olmiycam ama Allah gönülerine göre versin . Ben sadece o kıza üzülüyorum. İnsan içinde olan aileyi bilemez mi. Evladını sevmeyen gelinini severmi. Benim kinide aynı böyle yaptılar.
Gitmezdim aslaa
Asla gitmem sonuçta sende o aileden birisin hiçe sayıp söyleme gereği duymamışlar ben olsam gitmem
Hepsi kayananamın altından çıkıyor
Ah bu kaynanlar eminim zaten gitme derim eşime de izin vermem karısının davet edilmediği ve haber verilemidgi bir yere gitmesini de istemm
Bilmiyorum valla hiç birşey anlamadım.
Tabiki gitmemmm
Hayatta gitmem
Gitmem tabiki hem sonradan duyacam hemde gidecem .
Asla gitmem saklanmasının sebebi ne acaba hani oluyorya gelin evlenmiş ayrılmış oluyor laf söz çıkmasın diye bir an önce nikah yapalım diyolar acaba öyle bişey varsa oyüzden mi sakladılar
Hiç işim olmazdi
Hiç birşey yapmaz görüşmeyi keserdim ne halleri varsa görsünler derdim
Gorumcemi evlendirmjslee bizimde haberimiz yoktu bize demediler biz baskalarindan duyduk ve esim kiyametlerj kopardi konusmadi annesiyle babasyla kardesyle.sonra yakinimz öldu cenazede karsilasmislar kayinpedwrim aglamis esimde o esnada affetmis ama cok ozurler dilediler bi art niyetleri olmadiginj soylediler falan fismqn baristilar.ama esjm hala lafini sokar hemde cok agir bi sekilde asla altinda kalmaz.yani cok kotu bi durum sende ona gore davranirsn bundan sonra
Gitmezdim canım ne işim var o zamn
O noktaya kadar kimle geldilerse ondan sonrada onlarla gitsinler ne gidecem
Beni insan yerine koymayana ben tenezzül bile etmem .
Gitme canım muhatap bile olma valla boşver gitse niz düğüne altın takar sınız altın nız cebinizde kaldı ne güzel
gitmezdim, eşim de gitmezdi
Keşke soylemeseler kendi dunyalarinda yasaslar şükreder geçer giderdim....
Gitmezdim ben canım eşimde gitmezdi :)
Nasıl evlendirmislerse öylede sorumluluklarıni yerlerine getirsinler yani ilgilenmemek en doğrusu
Açıkçası çok umrumda olmaz benim eş ailesini çok benimseyen biri değildim
1,455,172 soru
23,879,612 cevap
321,277 kullanıcı