Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz 😏 ben bugün biraz mutsuz gibiyim eşim hafta sonları çalışıyor sadece izinli günleri pazartesi günleri yarın yani kuryelik yapıyor hiç şöyle hafta sonu tatilimiz olmadı bu biraz üzüyor beni 😑 kendi elinde olan bişey değil hiç bir çalışan hafta sonu izin kullanmıyor. Bende çocuklarımla vakit geçiriyorum hava da kapalı daralıyorum böyle 😶🌫️
Sıklıkla gördüğüm için bıktım yıllardır sabah çıkıp akşam döndüğünü görmedim hep evde neredeyse
Aa niye hep evde kız
Evden çalışıyor hafta iki üç gün maksimum dört , beş saat şirkete gidiyor hepsi bu.
Yıpranmadan çalışıyor yani. Evde de canı isterse duruyor isterse çıkıyor Kafasına göre dışarı çıkıyor mobbing falanda yaşamıyor
Anladım canım anlaşamıyor musunuz ki
anlassanda evde erkek zor Allah acilarini gostermesin ☺️
Benim eşimde tır şoförü doğru düzgün evde kalmıyor
Çok kötü oluyor ya dimi
Benimkide tır söförü burda kar var diye kaç gündür calısmıyor calısınca daha iyiydi sabah gidiyodı akşam geliyordu şimdi evde durdukça herşeye karısıyor
Kaynana kesildi başına yani ☺️
He ya maalesef :(
Evet çalışıyor Şuan Bizim de pazar günleri tatil yok ama İş olursa öyle iş olmaz sa evde daha başlayalı 2 ay oldu Ve iş güzel gidiyor diyo iş olmadıkca evde durmak istemiyor calisicam diyo ama gidiyo başka işe günlük çalışıp geliyor 😂😂
Benimkinde sabah 11 de gidiyor akşam 11.30 da geliyor ama izinli olduğu günler işlerimiz erkenden bitiyor film felan izliyoruz ama çalıştığı zamanlar hiç bişey anlamıyorum valla
Sen ben olabilir misin 😂😑 benimki de iki saate işe gidecek. Yarın izinli bu saatlere kadar yatacak o uyandıktan iki saat sonra kızım uyuyacak derken, hiçbir şey yapamıyoruz. İçim daralıyor artık. Benimkinin saatleri de çok kötü
Biraz doluyum bu ara bu konuda sen tam üstüne geldin canım bakma bana sen. Buna da şükür tabi
Bizde geceden gevye görüşüyoruz işte 😑
On buçuk gibi geliyor yemek yer çay içer telefonla takılıp yatar zaten. Ben de yoruluyorum artık ben de telefondan kaldıramıyorum başımı
Sıkma canını o kadar kuzum en azından izinli günüde takılırsınız
Çıkmak falan da değil de, yalnızlığa alışıyorum ondan korkuyorum.
Hafta sonları tatil ama evden çıkmıyoruz kolay kolay bana cinnet geldiyse kendimi dışarıya attiriyorim şimdi arabayı sattık asla çıkmıyor
Ayyyyy gezmeyi sevmeyenle de hayat zor ya benim eşimde sevmez gezmeyi ama gel gör ki gezdirmediği 1 gün olmamıştır bebek olduğu için gezemiyoruz şuan da havalar soğuk diye
Gezmeyi sever cnm lakin haftanın 5 günü görevde ve İstanbul trafiği malum trafiğinden yaka silkiyor 10 dklik yol 1 saat sürüyor onada hak veriyorum bende İstanbul'u gezmeyi seviyorum yoksa kocam der söyle nereye gitmek istediğini İstanbul dışında:)))))
Benimki de Her gün çalışıyor ama bende istiyorum ki bazen vakit geçirelim.Yalnız değilsin gel sarılalım🥺🫂
Ayyy gel sarılalım aşkım ❤️🫂
Eşimin tatili her 3 ayda bir gün kayıyor şu an Çarşamba günü mesela ilk evlendiğimiz zaman 1 ay pazar günü oldu o zamandan beri daha pazarı göremedik :)) cumartesi oldu bölümü değiştir pazartesiye kaydı direk resmi işler için iyi oluyor hafta içi tatil olması ama insana bi dokunuyo herkesin evde olduğu gezdiği tozduğu gün bize normal hafta içi bir gün gibi geliyor :)
Karşı komşumun seslerini duyuyorum mesela hemen morelim bozuluyor keşke benimde eşim evde olsa diye 😏
Bende özellikle yazın öğlene doğru çatal kaşık sesi duyunca çok kötü oluyorum insanlar daha yeni uyanmış güzelce pazar kahvaltı yapıyor diyorum içim buruluyor bi ama Allah'ım şükür evimize geliyorlar kendilerini özletecek kadar iyi eşler yollarını gözletiyorlar yuvalarımıza bundan başka dert vermesin
Bana da oluyor o hissiyat amaannn neyse sağlıkları yerinde olsun da
Eşimde öyle hafta sonları da çalışır ekmek parası ne yapalım. Çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlamak için
Aynen öyle bende kendimi öyle ferahlatıyorum
Çalışmıyor ama geziyor Ben gezmeyi sevmiyorum
Sende tam tersi sanırım erkekler sevmez gezmeyi genel de 🙄
Benim koca ölür gezmek diye 🤣
Bende öyleyim çok severim gezmeyi eşim sevmez 😅
Hayırlı sabahlar canısı benim eşimde bugün hastanede nöbetçi ben kızım ve kayınvalidem evde yanlızız 🙃🥹
Hayırşı sabahlar güzelim ❤️ kaynana ile güzel vakit geçirin siz de 😅😅
Amin amin amin canısı bahalimm 🙃 🩷
Benim eşim iş yerinde yatacak neredeyse hiç. Durmadan 36saat çalıştığı oluyor.2 gün yüzünü görmediğim oluyor.dün akşam tatildi sözde akşam 16.00te geldi geri 21.00 tekrar gitti daha da gelmedi akşamı bulur yine gelmesi
O nasıl bir iş ki öyle canım
Plastik işi eşim ustası ii hiç bitmiyor eşim de eve gelmiyor vardiyalı olduğu halde pek anlayan yok,mecbur eşim,kalıyor
Bize gel hep evdeyim çocuklarda kaynaşir...
Gelen geçen yanıma gelir soba yanar...senide beklerim.....
İnşallah be canım neredesin ki sen
Ordudayim senn
Ohoooooo İstanbuldayım ben 😅
Vay anam baya uzak be ..
Kiz yine bir gün evdeymis benimki hiç yok ben yıl 12 ay hep evdeym
Niye öyle canım izinsiz olmaz ki
Kendi işimiz ve çok yoğun eşim çok çalışkandır bir süre böyle olacak çocuklarımızın geleceği için yatırımlar yapıp onları ödüyor bende sabır ediyorum
Benim eşimde calisiyo pazar gunleri ama izinli olsada bizimle vakit gecirmiyo ztn kendi çıkıp geziyo o yzdn hiç umrumda değil ben hava sıcak olduğu zmn çocuklarımla çıkıp geziyorum
Niye gezmiyor ki canım ne kadar üzücü bir durum Allah sabır versin 😑
Yok canm ben üzülmüyorum vallahi gidiyo kendi ailesinin yanına bende gitmiyorum onunla oraya yada kahveye gider yani onunla çıkmanın anlami yok bnm.icin ben çocuklarımla gezmeyi daha çok seviyorum yoksa normalde sıkıntım yok eşimle çok sukur
İçine attıklarını şuanda ben burdan hissettim 👍👍👍👍
Ee yani herkes ister eşiyle gezmek vakit geçirmek ama o bunu tercih etmiyosa kendisi kaybeder bende takmam onu alırım oğluslarimi gezerim tozarim
1 yıl sonra ilk defa bugün evde. Napacağımızı bilemedik pazar günleri aileyle napılıyordu kız 😄
Ahahahahha güzel bir kahvaltı yapılır sonra plan yapılır gezmek için 😅😅 araban varsa heryerim gezersin o ayrı n
Anamlara gidelim dedi ve hayır dedim keyfim kaçtı keşke hep çalışsa 😂
Benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen pazar bazen cumartesi çalışıyor hafta içi o evde oluyor ben işte. İdare ediyoruz ben en çok bayramlarda zorlanıyorum işe gitmesinden yana
Çalışıldığı zaman çok göze batmıyor bende çalışmıştım çünkü
Öylede beraber zaman geçiremiyoruz hiç :)
Benimkide nerdeyse her pazar mesaiye kalır alıştım artık
Bende alıştım artık 😑
Benim kide öyle maalesef bide benim en üzüldüğüm nokta gececi olduğu için sabahlari birlikte uyanamiyoruz
Evet ya o da kötü olur 😑😑 off böyle cevapları okuyunca daha da üzülüyorum 😑
Senelik 20 gün izni var memlekettyz genellikle sabahlari birlikte uyandgmzda kendimi balayinda hissediyorum 😄😄😄
Ah canım benim ya 😅😑
Yapacak bir şey yok çünkü
Benimde eşim pazar günleri çalışıyor pazarcı kendisi
Tatil illa hafta sonu olacak diye bir kural yokki eşinin çalışmadığı gün sizin Tatil gününüzdür
Canım pazar günü havası başka oluyor ya o yüzden ☺️
sözde izin günü abisine yardıma gidiyor cikacak birazdan gecen hafta geldi eve yuzune omuzlarina dokundum AA yaşıyorsun sen kocam.varmis benim dedim ☺️
Ne dedi :)))) kız niye yardım ediyor ek gelir için mı
güldü ne diyecek ☺️ normal yardima da gidiyo bazen ek gelir de oluyor
1,472,377 soru
24,110,305 cevap
332,934 kullanıcı