+1 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Arkadaşlar eşim sigarayı bırakmak istiyor kaç defa denedi ama iş yerinde herkes içtiği ve çok stresli bir ortam olduğu için bırakmadığını söylüyor aranızda bu konuda tecrübesi olan varmı önceden devamlı içip bir şekilde bırakan ya da eşi bu durumda olan varmı lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,081 puan) tarafından

Esin bir kaç kere sigarayı yaksın içsin yarım söndürsun . Sonra o yarım sigarayı içsin  bırakan bir abi böyle bıraktığını anlatmıştı tiksinmis resmen .

(3 puan) tarafından

Teşekkür ederim sağolun

-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından

2011 yılından 2024 temmuza kadar s.gara kullandım cnm günde 2 paket belki inanmazsın 3 paket kullanan biriydim. Ve sıgarayı en iyi arkadasım olarak güne sigarasız asla başlamam. Üzülsem içer sevinsem içen biriydim. Ve içmeden en fazla 1 saat dura bilirdim cok kalp kırardım içmesem. Gece uykudan uyanır içer geri yatardım cnm elektronik sıgara kullandım 1 ay ve aynı andada sıgara sonra dedimki bu illet beni aslım hastası etti. O benim düşmanım dedim ve içmedim daha önce bıraktım 1 hafta olmadan başladım. Ama bir evladım var onun için başaracağım dedim ve buraktım

(3 puan) tarafından

Tebrik ederim kafada bitiyor demekki isteyince oluyor yani 

(176 puan) tarafından

Cnm ben düşman bilip bıraktım. Belki inanmazsın ama s.gara hayatta içmemiş gibiyim bırakanlar diyor ya cok güzel koktu bir fıt içesim var bence hepsi bana tuaf geliyor bıraktım 2 ayıba kadar. Asla cnm cekmedi susn kaçıncı ay hala cekmedi insanlar inanmıyor. Evde sıgara içen eşimle aram bile açıldı bir ara koku cok rahatsız etti için. Cok sükür susn içen herkezi azarlıyotum filan ama nefret etmişim o derece. 

(3 puan) tarafından

Maşallah ne kadar güzel darısı eşime inşallah nasıl bu hale geldiniz acaba 

0 oy
(12,048 puan) tarafından

Benim eşim 2 sene önce ramazanda bırakmıştı. Dedim ramazanda sigara mı bırakılır 😂 orucu açıp çorba kaşıklayıp hemen sigara içen biriydi. Kalan yemeği sigaradan sonra yerdi. Ama gel gelelim inat etti bıraktı evin içinde ilk günler deli dana gibi dolansa da başardı 😀

Ama malesef tekrar başladı bu aralar içiyor yine :( eskisi kadar değil ama içiyor günde 4 5 tane. Önceden bir paket içerdi.

(3 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 352 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 424 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 750 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,097 soru

24,106,989 cevap

332,755 kullanıcı

...