+2 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ne yapıyorsunuz 😀❤️ eve yeni geldim gelip uyurum dedim ama kızım uyanmış kaldım ayakta 

13 Cevaplar

+1 oy
(154 puan) tarafından

Oğlum uyandı onu uyutmaya çalışıyorum uyursa yaticam

tarafından

Sevgi naber kız iyi geceler damlaları unutma ❤️

tarafından

Canim iyiyim sen nasılsın yok çok şükür nadiren uyuyup kalırsam da gece kalkıp damlatiyorum mutlaka

tarafından

Olur okadar sevocugum sende insansın ❤️

tarafından

Sen nasılsın ❤️

tarafından

İyiyim Allaha şükür tatlım.  Oğlumla uğraşıyorum.  

-Reklam-
+1 oy
(1,620 puan) tarafından

Çay içiyorum bebeğim tüm gün ayakta sakince oturup çayımi içip dinlenmezsem mental olarak aşırı gergin oluyorum kafamı bosaltiyorum şarj oluyorum da diyebilirim 

(1,620 puan) tarafından

Çayin yeri ayrı bende😅

tarafından

Ben senelerce icmesem niye içmedim demem 😀

(3,189 puan) tarafından

Bende bebeğimi uyutuyorum nescafe içicektşm ama çay deyince canım çekti 😅😅 gece gece demleyemem yaa

(1,620 puan) tarafından

Benim kahveye olan bakış açım işte tam da böyle bişey😅

tarafından

Kız ben ne çay ne kahve hepsine SunExpress de alıştım durmadan masama getiriyorlardı insan içme isteği duyuyor ayağına gelince 😀😀😀

+1 oy
(7,460 puan) tarafından

Büyük oğlumun ateşi var düştü şimdi ama korkuyorum çok uykum var korkudan yatamıyorum 😕

Sen nerden geldin gece kuşu😊

tarafından

Geçmiş olsun canım baya dolaştım arabayla şu sonra eşimle gidip ofiste oturduk yeni geldik eve 😊

(7,460 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

Oh iyi gelmiştir☺️☺️

tarafından

Ya evet senelerdir araba kullanmıyorum eşim iki gündür geç direksiyona diye teşvik ediyor unutmamışım da rahatım bugün baya turladim iyi geldi 😀

(7,460 puan) tarafından

Darısı benim başıma😃

tarafından

Amin 🥳

+1 oy
(579 puan) tarafından

Moralim çok bozuk iki üç gündür daha kendime gelemedim 

Kardeşim eşi ile kavga etmiş birbirilerine girmişler evde cam kapı pencere kalmamış şiddet de var ne yazikki 

Gelinimiz hamile idi düşük yapıyor hastanede kardeşime çok sinirliyim geline de öyle darp raporu al şikayetçi ol dedik olmuyor 

(579 puan) tarafından

Onda da farklı şeyler duydum ama Rabbim affetsin kesinleşmeden söylemek istemiyorum 

Hayırlısı olsun bakalım 

tarafından

Tam anlamadım bebeğinizin durumu nasıl düşük yapıyor demiştim ama yani bebek sağlığı iyi mi kaybetmedi inşallah

(579 puan) tarafından

Maalesef düşük başladı sonrasında kürtaja alındı bebeği kaybettik

Elhamdülillah annesi toparlanmaya başları şükür 

tarafından

Of ya çok üzüldüm  Allah sabır versin neyse iyileşme süreci bir başlasın da sonrasında oturur hep birlikte konuşursunuz neyin ne olduğunu

(579 puan) tarafından

Aynen canım inşallah 

Çok teşekkür ediyorum 

+1 oy
(4,944 puan) tarafından

Vallahi 5 te hastaneye Mr a gidicem saatin 4 olmasını bekliyom :) uyursam uyanamam mecbur sabahlıcam :)

tarafından

Hayırdır canim niye 

(4,944 puan) tarafından

Bel fıtığım varmış doktor acil Mr çekin dedi biride randevusunu iptal etmiş banada bu sabah saat 05:30 a verdiler Mr saatini inşallah uyumam :) 

tarafından

Az kalmış canım uyuma bari hayırlı haberler olsun insllah 

(4,944 puan) tarafından

İnşallah canm çok saol

+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Ahh bu saatte uyanan çocuklar 😅 inşallah tekrar uyur canım ☺️ benimde ailem geldi bugün bu gece bendeler ablamla kahve içtik şimdi yatisa geçtik benimde oğlan ağladı şimdi onu emziriyorum 😅 tamamen uyanmasın diye çabalıyorum yani 🥴

tarafından

Bende anneme bırakıp çıkmıştım uyanacak zamnai buldu sorma inşallah uyur seninkide 😀

(1,139 puan) tarafından

Valla uyudu güya ama birde bana sor 😅 benim çocuğum mu tek böyle bilmiyorum ama ablamda şahit oldu bu gece uyanmiyor ama çok mizirdaniyor sürekli müdahale gerekiyor 🤷🏼‍♀️ 16 aylık olacak ama belkide emdiği için bu sıkıntıyı yaşıyorum🤷🏼‍♀️

tarafından

O dönemlerde benim kızda öyleydi canim

+1 oy
(2,635 puan) tarafından

Çok yorgunum uyumam lazım ama direniyorum 🥸

tarafından

Kız niye

(2,635 puan) tarafından

Bizde saat daha 12, bu saatte uyunur mu diye umuyorum 😅

tarafından

😔😀😀 sen yurtdışıydi dimi 

(2,635 puan) tarafından

Evet😌

+1 oy
(13,164 puan) tarafından

Bende oğlumdan dolayı ayaktayım uyumuyor🤭

tarafından
+1

Nedir bu çocuktan çektiğimiz 

(13,164 puan) tarafından

Bizimki doğduğundan beri uyku sorunu olduğu için bi nevi alışkınım diyebilirim 😄

tarafından
+1

Allah yardım etsin 😔😀

(13,164 puan) tarafından

Aminn sağolasın

+1 oy
(317 puan) tarafından

Benim bebeiste herzman ki gibi gene nöbetteyiz uymuyor 

tarafından

Uyumayan bebek çok zor 

(317 puan) tarafından

Yok valla yarım saatlik uykuylayim yaa

+1 oy
tarafından

image

Müge izliyoooorem sekerim 🥸

Sen nwrden geldin bakmm

tarafından

Dolaştım biraz sonra eşimle oturduk 😀gece gece müge 😀

+1 oy
tarafından

Az önce uyandım canım postalarda gezerken tuvalet eğitimi başlığı gördüm gece uyandırma gerekli mi diye bende egitime yeni başladım oğluma cocuk yanımda mışıl mışıl uyuyordu suphelendim uyandırdım çişe oturttum  😀 iyi ki de oturmuş mesane dolmuştu.  

Dua edin anneler sürecimiz kolay olsun inşallah  ❤️ 

Seviyorum hepinizi  ❤️

tarafından

Günaydın canım benimkide iki buçuk yaşında biz artik tamamen öğrendik bence bunun püf noktası çocuğun hazır hissetmesi 

tarafından

Aynen öyle daha önce de çok denedik olmadı bakalım umudumuz bu sefer inşallah olcak gibi canım:) gece sabaha karşı yaptırdım ama 7 de ni uyandım içime doğdu kesin saldı diye  bi elledim ki oo ooo altı su  😀. 

Anne kızdın bana diyor  😀 aldım duşa soktum alezi felan hep yıkadım  😀 ama bukadarda kacirmalar olur herhalde dimi sonuçta bu daha cocuk yetişkin değil henüz yeni başladı sonuçta diye düşünüyorum.  Canı sağ olsun ısrarla devamiz ama bakalım nolcak  😀  bide beraber uyuyoruz ahaha 

Nedemisler sevocugum BERABER YURUDUK BIZ BU YOLLARDA BERABER ISLANDIK CİSLI YATAKTA  😀😃

tarafından

Ya tabiki olack canım çocuk bu sonuçta umarım kolayca alışır seni yormadan ❤️bben ilk günlerde gece bağladım tamamen kuru kaldiginda bıraktım şuan takmiyorum 

tarafından

Ay inşallah ya ❤️

+1 oy
(3,295 puan) tarafından

Çok yuhum gelirrrrrr oğlum uyumuyor ağlamak istiyorum 😭

(2,166 puan) tarafından

Ay benimde uyumuyo psrisan oldum gel beraber aglayak

tarafından

Bende uyuyamadım gece 🥺

+1 oy
(353 puan) tarafından

3 aylık oğlum uyandı onu emziriyom uyutacam sonra 🤣🤣

(353 puan) tarafından

Yarım kundak deneyin 

(2,166 puan) tarafından

Kundak asla kabul etmiyo ne denediusem nafile 1 saat uyusa dua ederim 5 dk anca 

(353 puan) tarafından

Benimki de ilk zamanlar hiç istemiyordu sonra mesajlarla gazını çıkardıktan sonra zar zor alistirdim uykuya

(2,166 puan) tarafından

Ne masaj ne sallama ne gezidirme hiç biri yok

(353 puan) tarafından

Kolikte olabilir o zaman 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 180 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gulnazyilmaz (1,168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,933 soru

23,863,815 cevap

320,516 kullanıcı

...