Kızlar 37+3 haftalığım, en son 36 haftalıkken hastaneye gitmiştim her şey yolundaydı, bu günlerde randevu alıp gitmeli miyim yoksa öyle öyle bir bekliyim sancı olunca mı gideyim
On günde bir giderdm ben son haftalarda doktorum öyle demisti nts görmen gerekir git
Hayır tabiki gitmelisin ve hatta daha sık gitmelisin ilk ve son haftalar en tehlikeli haftalar. Tehlikeleri anlatip korkutmak istemem ama arastir istersen
Biraz baktım da anlayamadım canım. Neler acaba
Ben son zamanlarda haftalık gitmeye başlamıştım
Doktorunun cagirmasi gerekiyordu. Artik dogum ayina girmissin. Ben iki gebeligimde de 37+0da nstye girdim. Sancim yoktu ama birini 37+6da birini 38+0da dogurdum. Son ay her hafta gidiyodum hatta ikinci cocugumda muayene sirasinda anladik dogumun basladigini.
35den sonra doktorum haftada Bir çağırmıştı son zamanınız haftada Bir gitseniz daha iyi olur bebek ve senin çin
Randevu almaya gerek yok ki 36 hafta dan sonra erken gidip sıra alabilirsiniz doktor da haftalık çağırıyor zaten
Doktorum 27. Haftadan sonra 2 haftada bir 32 den sonra haftada bir çağırmaya başladı neyin ne olacağı belli değil mutlaka gidin ne kendinizi ne çocuğu riske atmayın
1,477,033 soru
24,177,476 cevap
336,177 kullanıcı