+1 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (3,333 puan) tarafından

Şimdi , şöyle , eşim evi ihmal etmez ekonomi olarak gereksiz şeyleri bile alır ama sorun olan bize ilgisi eve erken gelip bizle vakit geçireceği yerde alkol alıyor geç geliyor , ydefalarca konuştum telefonunu kapatma merak ediyoruz bu seferde kapatmıyor ama aradığımızda açmıyorda bu 1 günde 1 2 günde 1 bu şekilde devm ediyor tam anlatamıyorum bile hali tavrı duruşu bile değişti bunun sebebi olrak da hep beni suçluyor ben çocuklara sesimi yukseltmisim ben çocuğa kizmisim 8 yıl önceki bir mevsuyu ortaya atıp kendini haklı çıkarıyor okadar bıktım ki ilgi para yada eve bişi almak değil bu senin sorumluluğun  zaten bu senin alkol alıp bizi huzursuz etmeye hak değil diyirm eee size vurdum mu kızdım mi ne yaptım ki ne varki bunda diyip beni manipüle ediyor çekip gitmek istiyorm 2 çocuk var bahnem.degil ama kendi başıma dayanagim.yok hayatımdan bıktım ben orta yaşlara gelince yaşlanınca bile hep aynı sorunlar ve koca bir mutsuzluk olacak bunuda biliyorm elimde hiç bisiyim yok çok mutsuzum

13 Cevaplar

+2 oy
(2,602 puan) tarafından

Sanki tek alkol gibi gelmedi bana sorun

-Reklam-
+1 oy
(514 puan) tarafından

Aynısı babam, annem ile kaç sefer ayrılma eşiğine geldiler ama hâlâ ayrılmadılar. Olan zaten size olur mesela olan bize oldu, onlar ayrılmadı ama bizim kardeşimle psikolojimiz bozuldu huzurumuz bozuldu. Ben asla gece olsun istemezdim mesela, Rabbim yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum 

0 oy
(4,985 puan) tarafından

İçmeyi bilmiyorsa içmeyecek. Ne seni ne çocukların huzursuz olmasına sebep olmayacak. Bırakması gerekmiyor birakmalıdir bu konuda tavrını koymalisin canim.

0 oy
(2,390 puan) tarafından

Dini boyutu olarak Allah'a isyan olan bir işi yapanın vebali kendinedir. İçkisi sana zarar veriyorsa boşanmayı talep etme hakkin

Boşanmak isteyebilirsin

Her şeye rağmen devam etmek ve düzelmesi için gayret etmek de sjzin bileceğiniz bir iştir.

Eşin alkol dışında iyi imiş düzelir belki

(2,602 puan) tarafından

Alkol dışında habersiz eve gelmesi, telefonlari dışardayken açmaması ve hatta kapali olması bence pek iyi sayılmaz.

(2,390 puan) tarafından

Oraları pek dikkatli okumamışım sandım ki alkol alacağı zaman öyle yapıyor.

Zaten alkol başlı başına büyük bir sorun ona bulaştı ise diğer sorunlarda arkasından gelir😕

0 oy
(1,525 puan) tarafından

Tek mesele alkol değil tatlım, seni eski postlarindan tanıyoruz hepimiz. Alkolden önce çok daha farklı sebepler var boşanman için. Bu alkol olayı çok masum kaldı. 

(494 puan) tarafından
+2

Herkes'in mi eski postunu ezbere biliyosun sen ya  yoksa girip tek tek okuyor musunuz  ? Hiç etik değil 

Şimdi senın eslı postlarına bakcam bende   bakalım nasış bir insanmışssın sen  ! 

(1,525 puan) tarafından

Dikkatliyim ben, hem ayrıca arkadaşa yol gostermeye çalışıyoruz , bak bakalım postlarimda neler varmış. :))))

(1,038 puan) tarafından
+2

Gerçekten enteresan nasıl bu kadar hakimsiniz buradaki herkesin postlarina hayatina 🤣

(1,525 puan) tarafından

Ya hu ne alaka, isimden tanıyoruz burda bazılarını, nickin amacı o değil mi zaten? E aklımda kalıyor benim, ben bilerek isteyerek bakmıyorum hafızam kuvvetli 

(1,525 puan) tarafından

Ayrıca @Neyla sen burda benimle uğraşacağına git sildigin yorumuna gelen cevaplara yaz :) bak @honki ponki toninok sana cevap verdi, ağzını acamadin:))

(494 puan) tarafından

Hafızan kuvvetliyse  otur kpss calış  bir meslek edin

(1,525 puan) tarafından

Sjsjsjsjjs hadi ya , öyle mıymış? Sağ ol ben bilmiyordum sjajsjsj. 

(494 puan) tarafından

Ben senın yasındayken kpss calısırdım  bekardım   tek işim kpss kitaplarımdı   ne bu mılletın  gecmış postlarını okuma merakı 

(1,525 puan) tarafından

Senin bugün bayağı zoruna gitmiş belli :) hızını alamiyorsun. Bulaşma , zararlı çıkarsın. Baş edemezsin benimle. Sen Herbalifetan devam :) 

(494 puan) tarafından

Hahahha güleyim bari  çok zoruma gıttı.  Ders calışma konusunu düşün ama  

(1,525 puan) tarafından

Senden daha vizyonlu ve bilgi sahibi olduğum belli:)

(2,595 puan) tarafından

Arkadaş gibi ben de hatırladım ya çünkü bir zamanlar gerçekten üzülmüştüm. 

Baska problemlerini bilmiyorum ama bi ara hatta gitmişti sanki babasının evine. Allah selamete çıkarsın. 

(1,525 puan) tarafından

Hah işte bunu anlamıyorlar, hatırlayınca hemen nosol bu kodor hakimsiniz, bosko işiniz yok mo? Gibi cümleler kullanıyorlar. 

(1,649 puan) tarafından

Ulaaaa biraz susun be bı uyutmadinızz😅

(1,525 puan) tarafından

Aha sen nerden çıktın djsjsj

(1,649 puan) tarafından

😅😅  

0 oy
(638 puan) tarafından

canım Allah yardımcın olsun ama şu bi gerçek ki içki bütün kötülüklerin anası bırakmazsa eblilik yürümez olan yavrularınla sana olur..... 

0 oy
(1,487 puan) tarafından

Sen bir gün çocukları al annende kal. Güzel bir prodüksiyon yap ona. Cinli perili bi korkut onu. :D iyi düşün ama çakmasın oyunu. 

0 oy
(21,830 puan) tarafından

Ben kendi adıma çekemezdim bir ömür bir adamın ağız kokusunu sarhoşluğunu çekmeyi istemezdim 

0 oy
(22,168 puan) tarafından

Üzgünüm ama bunun ilerisi çok kötü benim elti boşanıyor alkol yüzünden korkutmayım ama bi süre sonra evine ekmek bile almadı daha neler varda boşver ayırdı evini gitti davayı açtı 

0 oy
(358 puan) tarafından

Ayni benjm eşim eve gelince yorgunum der evden bişeyi eksik etmez herşeyin fazlasını alır ama içti mi bambaşka biri oluyor eski kokuları etkisinde kaldığı şeyleri anlatıp durur oraya buraya kusar uyur gezer gibi oluyor bazen sarhoşken iki tane küçük çocuğum var iki yıllık evliyim bende çok yoruldum Allah yardımcın olsun inşallah düzelir canım 

(1,121 puan) tarafından

İki yıllık evlisin iki çocuğu nasıl sigdirdin bu iki yıla bacım yaa

(358 puan) tarafından

Arka arkaya hamile kaldım biri 19 aylık biri 3 aylık 

0 oy
(465 puan) tarafından

Canım  öncelikle seni anlıyorum bunu belirtmek istedim . Önceki postlarina baktım anladığım kadarıyla çok caresizsin tek sorunda bu değil . Kararlı olmalısın onu yokluğunla korkutmalisin ya içki ya biz demelisin ama seni kaybedicegini bilmeli .Mesela geç geldiğinde kıyameti kopar ama bikere olsun tam olsun korksun .içki karakter bırakmıyor ki içkinin esiri şeytanin oyuncağı oluyor .VE DUA NE SIRLAR NE MUJDELER GİZLİDİR BİZE ORDAN .açılmayı düşünmüşsün yanlış anlama yargilamam İnan bana haddim değil .Ama tek derdim bı eve nefis dustumu o sizi oyuncak eder dua olmadımi bişey düzelmez Allah yolunda olalım başka türlü duzelmicek İnan bana  aynı dertten bendede var Ama biliyorum ben ne kadar düzgün olursam tevekkül edersem iki melegimin yüzü suyu hürmetine duzelicek Allah dan..... Yazmak istedim kardeşim aynı yollardan açılardan değersizlik lerden geçiyoruz belkide tek sır duadır ne olmazlar vardır ol der oluverir düzeltir inşaallah 

(3,333 puan) tarafından

İnanki artık sabrım kalmadı küstüm bağırdım döktüm hatta çocukları alıp gittim de gram degişmedi konuşuyorum güzel güzel ertesi gün aynı konuşmuyorum olmuyor artık inceldiği yerden kopsun istiyorm çok bunaldım , adamın varlığı sadece ev alışverisi bu kadar saniyorki dünyaları sermiş üstüne düşen herşeyi yapmış bukadar 

(465 puan) tarafından

Anlıyorum insaAllqh seni bidaha üzmeye fırsatı olmasın Hidayet versin Allah

0 oy
(814 puan) tarafından

Eşinin psikolojik sorunları var gibi, destek oluyor musun ya da daha fazla üstüne mi gidiyorsun? Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama. Biri yorumlarda eski postlarına baktım diyince merak edip ben de baktım, eşin senden ve dertlerinden uzaklaşmak için alkol kullanıyor olabilir her şeyi onun çözmesini bekleme yanında olduğunu hissettir onu sevdiğini hissetsin suyuna git tüm sorunları güzelce konuşmaya çalış evde mutlu olunca koşarak eve gelmek ister sıkıntılarını ailesiyle çözerse huzurlu olursa da alkole ihtiyacı kalmaz bence alkole bağımlı olmadan önce eşine yardımcı ol. Ailenin mutluluğu huzuru için bir tarafın çabalaması gerekiyor güler yüzlü sakin merhametli ol devamı zaten kendiliğinden düzelir

(465 puan) tarafından

Post sahibi degilim canım ama inan. İçmek isteyen herşeyi bahane eder sonra eşini suçlu görür bu böyle hep bı bahanesi vardır içmek için 

(3,333 puan) tarafından

Postlarimi iyi okumamışsin sanırım eşim in gereksiz hırsları yüzünden sorunlarımız oldu hiç bir kadon durduk yere sorun çıkarmaz dolar dolar sonra taşar niye taşar karşındaki gram gayret göstermediği için 

(814 puan) tarafından

Durduk yere sorun çıkarıyorsun diye bir şey söylemedim anlatmaya çalıştığım şey biriniz kötü olunca diğerinin destek olması gerektiği. O bana bunu yaptı ben ona o yüzden bunu yaptım diye devam ederseniz bunun sonu gelmez. Eşin durumları düzeltmeye çalışmıyor daha da kötüye gidiyor sen çabala demeye çalışmıştım

0 oy
(690 puan) tarafından

Bence sen ihmal etmeden ve caktirmadan esini kontrol et.telefonuna falan bakbiliyorsan eyer bak tek alkol meselesi gibi degil bence eyer sadece senin anlatdiklarindan ibaretse konu.dikat et 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 383 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde melek344 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 934 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,565 göst.
27 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 3,416 göst.