0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından

MMerhaba hanımlar bebegim 8 aylık olcak 3 gün sonra. Ramazan ayına az kaldı gecen yil hamile olduğum icin malesef tutamadım. Gebelik hipertansiyonum vardi. Bu yıl tutmak istiyorum fakat emzirirken nasip bir etki olur deneyimleyen var mi? Süt miktarında azalma vs oluyor mu ? 

9 Cevaplar

+2 oy
(4,062 puan) tarafından

Ben tutum hiçbir etki olmadı sütüm hiç azalmadı 

-Reklam-
+2 oy
(1,954 puan) tarafından

Bebek 4/5 aylık olsa neyse de 8 aylık bir bebek büyük, ek gıda da alıyor. Bence tutabilirsiniz. Yani empati yapıyorum ben olsam tutardım. En azından denerdim🌹

+2 oy
(3,668 puan) tarafından

Benim bebişim de 4 aylık olucak hamile iken tutamamıştım bende kararsızım ama deneyeceğimm bakalım aksilik olmazsa tutarım 

+2 oy
(1,095 puan) tarafından

benim kızımda 9 aylık oldu şimdi 10 aylıkken ramazanlık olacak bende geçen sene tutamadım. bu senede bakacağım tutabiliyorsam deneyeceğim tutamazsam zaten rabbimden izinliyim 🌸 zorlama sende bebek artık ek gıda daha rahat yer bi bak durumuna

+1 oy
(582 puan) tarafından

Ben tutuyorum ama çok zorlanıyorum cnm sütümde fazla gelmiyo açken 

(47 puan) tarafından

Yaaa 🥲 eşim  bu konuda sizin dediğinizi diyor. Sütun kesin azalır diyor. Demor b12  iğnesi vs de kullanıyorum ona rağmen tutmak cok istiyorum ama bebeğimin de rizkiyla oynamak bilmemiyorum. Formul mama denedik sevmiyor bile çünkü.

(582 puan) tarafından

Bir dene istersen ama açken sütun azalır bebeğin küçük baktın sütünde azalma oluyo tutmassin cnm

(47 puan) tarafından

Evet en azından denedim derim. Geçen yıl da tutmadim cok üzülüyorum.

+1 oy
tarafından

Ben sadece geceleri emziriuorum yaklaşık 10 aylik tutacağım inşallah 

(47 puan) tarafından

Oh maşallah benim de gündüz emme olayi olmasa dediğiniz çok.mantikli. insaAllah tutmak nasip.olur.

tarafından

İnşallah 🫠

+1 oy
(7,201 puan) tarafından

Ben tuttum şükür hiç zorlanmadim kurban olduğum Allah öyle bı sütüm de var di benim bebeğim o zmnlar yeni doğmuştu 

+1 oy
(7,201 puan) tarafından

Aslında birazda niyet önemli bence 

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Ben olsam tutardım ek gıda alıyo sonuçta gündüz idare edilebilir benim bebeğim iki aylık tutmaya niyetliydim vazgeçtim emzirme sonrası bayılacak gibi oluyorum tatlı bişey yemesem geçmiyo

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 233 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 80 göst.
+1 oy
14 cevap 401 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler