+1 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından

Ben mi yanlış düşünüyorum ya. 

Bizim durduğumuz apartman 25-30 yıllık. 5 katlı çift daire bir apartman. Biz buraya taşınalı nerdeyse 4 sene olacak. Biz ikinci katta oturuyoruz. Şimdi çıkarmışlar neymiş asansör yapılacakmış. Daire başı 75 bin tlymiş. Geçenlerde konusu dönmüştü eşim dedi ki elimde yok nasıl vericem diye ve ayrıca borç da ödüyor adam. Dün kapıya Bi kaç adam geldi asansör için imza alacaklarmış eşim sonradan atmış ayda 10 bin TL verecekmiş. Bana saçma geldi.. Elde avuçta yok adamın kendi maaşı zor yetiyor + borç ödüyor bir de buna para verecek 7 Ay. Kullanmayacağımız asansöre para veriyoruz saçmalığa bakın. Asansör girişten başlasa tamam dicem. İki çocuğum var bebek arabası vs kolay olur ama yok ta 1.kattan başlıyor. Ne anladık biz bu işte. Hele bizim alt kat komşu hiç kullanmayacak asansörü. Adam zevkine çayı katına mı çıkacak da para verecek. Saçma geldi açıkçası. Mecbur vericez ama kullanacağımızı sanmıyorum çünkü sadece bir kat merdiven kalıyor evimize. 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,764 puan) tarafından

Hayır sacma değil binaya yapılıyor kimse sizin borcunuzu düşünmek zorunda değil birşey yapılıyorsa binaya her daire vermek zorunda kiraciysan ev sahibi verir ama ev seninse mecbur vereceksiniz 

(859 puan) tarafından

Ya tamam orası öyle tabi ama dediğim gibi nerdeyse 30 yıllık bina bu zamana kadar yapılmamış da şimdiden sonra tam borcun içindwyken yapılması canını sıktı sadece 

-Reklam-
+1 oy
(794 puan) tarafından

İtiraz edin girişten yapılmasını isteyin elde eşya olunca 1.kata bile kolaylık sağlar

(859 puan) tarafından

E tabi öyle ama nerdeee 

0 oy
tarafından

asansör ortak mal mecbur vereceksiniz. niye giriş katından başlamıyor? 

(859 puan) tarafından

İşte ben de onu anlamıyorum tamam verelim eyvallah da giriş katta yok bizim bir işimize yaramıyor ki

0 oy
(3,423 puan) tarafından

Kiz nerde yaşıyorsun kaynanamin oturduğu binadada asansör yapılıyor aynı para istenmiş ve 30 yıllık felan bina 5 katlı 

(859 puan) tarafından

Giresundayım canoo

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 423 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Denizela (201 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 764 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde BirGaripYolcu (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 239 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,360 soru

24,084,960 cevap

331,425 kullanıcı

...