Kızlar bi destek ben yine diyete başladım 😂 ay Allahım aldım başımı gidiyorum. Kaynanacığımda bizde yaptık yaptık yedik. Dedim anne bi duuuuur. Benim bu işe bi dur diyip bi yerden başlamam lazım. Ayın 15inde nişan var o zamana 3 kilo verir miyim ya 😁
Verirsin canım dukan birasi yap iç, sabah yeşil çay iç ayrıca gece de yoğurt kürü yap pul biberli. 3 kg garanti. Bir haftadan fazla uygulama çok mide ağrıtıyor sonra
1 hafta icin 3 kg cok fazla. Asiri kilolu isen belki verirsin.
Bi de nette dolanan protein diyeti var onla veriliyomus. Ben 2 gun denedim bana hic iyi gelmedi. Yediklerimi azalttim. Benim hedefim 1 ayda 3 kg :(
Ben o protein diyetiyle gerçekten 1 haftada 3 kilo verdim. Yek öğünle. Yürüyüş bide. Ama bıraktım sonra. Bırakmasam verirdim aslında
Ya ben cok kotu oldum. Kabiz oldum zaten. Kiloda da bi - olmadi tartida. 3.gun sabah basim cok kotu agridi,asiri halsizlik oldu. Kalp carpintim oldu. Neyse iste o sabah kahvalti da ekmek yiyince tum bu belirtiler gecti :D bende kahvaltiya 1-2 dilim ekmek ekledim.Aksamlari protein+sebze yemeye dikkat ediyorum. Zaten 5-6 kg versem yetecekte bi turlu veremiyorum :(
Önce bir varis corabi alıp onu giyiyorsun sonra odem atıcı bir şeyler deniyorsun ekmek paketli gıda ve sekeri kesip en son yemeğini aksam 16.00da yiyorsun ve her gun leslie yapiyorsun mis gibi kilo verirsin.
Varis corabi vucudun ödem tutmasını engelliyor. Dogum yaptığım gün giydim 2 3 saate bacaklarım normal insan bacağı oldu 😁
Bende var 😄 ama onla insan varya çok sıkılıyor sjsj
Ödem varsa çok sıkılıyor sonra iyi bile geliyor bana hamiylen verdi doktor 7 ay giyebildim hiç ödem tutmadi vücudum. 2 ayda ciddi şiştim çünkü giymesi zor. Şimdi de yürüyüşte sporda uçakta hem giyiyorum çok rahat ediyorum insan yorulmuyor bile
Doğru biliyorum dimi yarim ama o
Bir sey olmaz giy kilotlu çorap olanı daha iyi ama oldugu kadar artik
1,473,538 soru
24,126,182 cevap
333,758 kullanıcı