0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (6,326 puan) tarafından

Ayın 20 de 3 aylık olacağız yumuşak falan diyorlar kafasına zarar vercen eşimde öyle dedi annemde dedi blmiyorum nezman temizlemeliuim zeytinyağı surup tersten tarayacaktim nezman temizlenmeli

image

4 Cevaplar

+1 oy
(734 puan) tarafından

Zeytinyağı sür canım 20 dk yarım saat beklet bebek tarakları var ya onunla yavaş yavaş tara zaten taraga geliyor çıkıyor biraz biraz sonra banyo yaptir banyo da da bı güzel yika bikac kere yaparsan geçer 

(6,326 puan) tarafından

Bebek tarağı yokki eski taraklar var bide fırçalı büyük kizimdada bir kaç ay snra tersten yıkadım hemen geçti ama bunda korktum tarama yumuşak falan dediler

(734 puan) tarafından

Bebek taraklarinin uçları daha yumuşak oluyor sert sivri olmuyor ya normal tarak acıtır mı bilemedim bence sen bı tarak al :) doktorlar bakarken hafif bastırıyor bişey olmuyor ki yumuşak ama tarakla taramak zarar vermez ya sonuçta bastırmadan hafif hafif tarican 

-Reklam-
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Çok bişey yokkki annesi yıkadıkca gider hafif hafif elinle yıka banyoda

(6,326 puan) tarafından

Yikiyorim okdr hiç gtmiyor

0 oy
(4,857 puan) tarafından

Temizlenecek kadar yok canım daha .bu kadar için acıtma canını bi sıkıntı olmaz. Daha katman katman oluyor ozamn zeytinyağı sürüp bekle biraz sonra tara. Ama daha erken 

(6,326 puan) tarafından

Tam. Cnm öyle yapacim 

0 oy
(2,498 puan) tarafından

Yıkamadan önce zeytinyağı sür başına. Nazikçe tara arkaya doğru plastik uçlu ile değil ama tüy gibi olanlar var ya onlarla tara. Sonra yıka her banyoda yap birşey olmaz zarar vermezsin korkma. Benim iki bebeğimde de oldu kaç aylıktı hatırlamıyorum farkettigim andan itibaren kullandım zamanla gitti konak. Tek sefer de gitmez, dökülürken 4-5 saç tüyüne yapışık şekilde dökülür korkma. 

(6,326 puan) tarafından

Cok sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
7 cevap 131 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Pampers (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 408 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy