+2 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bugün menüde bunlar var bereket versin gelin😂

7 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

ohh miss:) benim dunku buydi bugunki birazdan hazirlicam

image

tarafından

Afiyt olsun canim

-Reklam-
+2 oy
(660 puan) tarafından

Afiyet olsun 😊 Bende bunu kaşıklamaktayım😂

image

tarafından

Hayatta öyle yiyemem ya

(660 puan) tarafından

Ozel gunumdeyım kız elime bu gectı tatlı olarak yapacak birsey yok 

(7,306 puan) tarafından

Ayy böyle yemeyi çok seviyorum ama şu aralar ara verdim😂

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

bugunkide geldiii:)

image

(3,826 puan) tarafından

Ana kız benim tabaktan☺ annem ben küçükken almış çeyizime koymuştu eski diye baya olay olmuştu hatta. Ama sapasağlam bişey olmadı 6 yıldır 

(9,080 puan) tarafından

:) evet bunlar ole. bu benim babannemin vitrinlik takimi. sadece bayramlarda kullanirdik. biz ve amcamlar babanneme inerdik herp beraber bayram kahvaltinda kullanirdik. sadece . ben cok seviusum

kucukken. babannem ceyizime kaldirmis . cok degerli benim ivin

(3,826 puan) tarafından

Ben de annem almış yıllarca saklamış diye kullanıyorum ama eski diye biraz laf olmuştu. Ben severek kullanıyorum 

tarafından

Afiyet olsun kizz

(9,080 puan) tarafından

eskiden ole . bana da teflon meglon tencereler almis teee ben cocukken ihlastan taksitle gazetelerden kuponla . sonra ben bile bunlari begenmiyorumki dedi . koye goturdu annem onlari. si ra normal granik dokum falan almistik bana. modasi gecio. ama iste edkiden yoklukda varmis ole az az biriktriliodu demek ceyiz

(7,306 puan) tarafından

Cnm sürekli kullandığın ekmek ne ???bide yumurtaya yağ koydunmu son olarak domatesi nasıl kozledin😂

(9,080 puan) tarafından

domatesi airfreyde yaptim . 200 drecede hikac dk . ekmek chali tam bugdayli seviyorum biraz pahali dgoerlerine gore ama daha vok seviyorum bunu yimurtaya azcik tereyag koyyorum lezzet icin yoksa granit dokum tava zaten yapistirmaz yag olmasada:)u

(7,306 puan) tarafından

Ama benim ayferim yok:(😂😂😂 saol cnm son bir sorum olacak sana dükkan birası ne sıklıkla içilmesi lazım 

(9,080 puan) tarafından

15 gun icilip uc gun ara verilip 15 gin daha icilmesi gerekiyor ama ben gunluk su gibi iciyorm valla hergun yesilcay da icmek gerekio ya sade sevmiyorum yesilcayi. yesilcay limon soda bir litrelik surahiye yapiyorum . ginluk suyumun bir litresi o olmus oluo. evdeysem saga sola gtmediysem

mesela oglene dogru demliyorum onu . evde degilsem sabahtan demliyorum. cikana kadar iciyorum. yani cogunluk hergun iciyorum arada bazen fire verilio da:)

(7,306 puan) tarafından

Anladım cnm ben bir hafta içtim mide ağrısı karın ağrısı oldu bende ablamda ondandır dediil ara ver bende ara verdim 

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun bizde kızımla kahvaltı yapıyoruz şuan 

tarafından

Afiyet olsun canim

+1 oy
(6,417 puan) tarafından

Ohhh ellerine sağlık canısı bende şimdi mutfağa geçtim bişeyler hazırlıyoruz işte sana afiyet olsun gııı 🩷💜😁☺️

tarafından

Sanada afiyet olsun canimm

(6,417 puan) tarafından

Teşekkürler gülüm 😘 

+1 oy
(959 puan) tarafından

Afiyet olsun da o tavadaki ne 

tarafından

Patates canım kızarmış patates baharatlı diğerinde biber salçası bize ozgu

(959 puan) tarafından

Hım. Biber salçası demek. Güzeldir. Ellerine sağlık 

tarafından

Evet canım acı reçel derler

0 oy
(7,306 puan) tarafından

Buda eşim ve bebeler hazırladığım kaahvalti peynira bakmayın biraz tuzlu az koydum😂😂😂 afiyet olsun cnm 

image

tarafından

Afiyet olsun kiz

(7,515 puan) tarafından

Kahvaltıda otlu peynir olmazsa olmaz 😄

(7,306 puan) tarafından

Evet olmazsa olmaz ama yapan biraz tuzlu yapmış 😂

(7,515 puan) tarafından

Evet o yüzden ben herkesin peynirini yiyemem sadece kaynanamin yaptığını yerdim artik oda yapmıyor. Eşimin yengesi getirmişti oda güzel yapmış artik ondan alacaz 

(7,306 puan) tarafından

Benim baba tarafı kimse yapmiyo eşimin kuzeni yapmış tadı muk ama tuzzz çok 😂

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 741 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,691 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 355 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 637 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 600 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,977 cevap

336,325 kullanıcı

...