0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

Kızım okula gidiyor servise veriyorum hostes kapıya getirince beni arıyor. bu gün kızım bana dedi anne hostes abla daha öncesinde seni Bi kere aramış sonra telefonu kapatmış orda başka birisine ıyy sesi ne kadar kötü demiş.sesim telefonlar da kötü geliyor bu insanların zorbalığı ne olacak daha öncesinde burnumla alay ede, ede burnumu yaptırdım şimdi de sesimle alay ediliyor 

16 Cevaplar

+2 oy
(1,206 puan) tarafından

Lütfen ona haddini bildir sesimi telefonda begenmemissiniz galiba kızım öyle söyledi lütfen çocukların yanında konuştuklarınıza dikkat edin de onu yonarim orda 

-Reklam-
+1 oy
(2,692 puan) tarafından

Bunu diyen kişi bayağı hadsizmiş. Birde çocukların yanında. 

(467 puan) tarafından

Malesef kızım bu gün bana dedi bişey diyemedim

(2,692 puan) tarafından

Aslında bir gün denk gelirseniz tatlı tatlı dalga geçtiğinizi duydum mesajı verebilirsiniz. Anlayacaktır. 

+1 oy
(571 puan) tarafından

Okul müdürüne söyle annelerin arkasından eleştiriyor çocuklarımız üzülüyor de

+1 oy
(1,829 puan) tarafından

Üzüldüm açıkçası 

+1 oy
(47 puan) tarafından

Aman boşver dert ettiğin şeye bak sende deki ay tibe bak 

0 oy
(1,676 puan) tarafından

her insan insan olamıyor maalesef 

(467 puan) tarafından

Öyle maalesef 

(1,676 puan) tarafından

Boşver üzülme gelişimini tamamlayamamis biri demekki aslında bildiğini belli etsen utanır belki yaptığından 

0 oy
(1,702 puan) tarafından

Ya sen neden umursuyorsun o onun terbiyesizliği kendini bilmezin teki belliki. İnsanlar ne kadar tuhaf ya sanane elalemin sesinden burnundan hey Allahım. Herkes kendine dönsün baksin kendinde kusur arasın sen bosver çocuğuna insanlarla alay etmenin ne kadar kotu bisey olduğunu gostermek öğretmek yeter bence

(467 puan) tarafından
+1

Benim zoruma giden kızımın yanında demesi elimden geldiğince çocuklarıma hep iyi şeyler anlatıyorum

(1,702 puan) tarafından

Çocuklar illaki böyle şeylerle karşılaşıcak hazır karşılaşmışken bunun ne kadar kotu birşey oldugunu anlatabilirsin aslinda. İnsanlar ne yazikki cok densiz ve maalesef böyle durumlarla karsilasmayan yoktur sanirim

0 oy
(3,370 puan) tarafından
    Kimsenin sizin hakkınızda  böyle saçma sapan konuşmaya hakkı yok bu ne terbiyesizlik ya kim oluyorda  sizin sesinizle alay eder ben olsam ağzını payını verirdim sadece işini yapmasını başka şeylere burnunu sokmamasını söylerdim aksi taktirde o herşeye karıştırdığı burnu alırdım ondan lütfen özgüveninizi asla kaybetmeyin  kimin ne dediğini de umursamayıp haklarından gelin ne kadar susarsan o kadar konuşma hakkı vermiş olursun 

(467 puan) tarafından

Ben kimsenin ağzının payını veremiyorum 😔

(1,530 puan) tarafından

E bacı onu yapamam bunu yapamam haddini bildirmez isen kendini savunmazsan daha çok başına gelir.

0 oy
(1,012 puan) tarafından

Allahin vizyonsuzu görevi servise çocuk indirip bildirmek ona mı kalmış milletin sesi sende onu boz hiç sevmem ya zorbaya zorba olacaksim çözümü yok

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Herkes dönüp bir aynaya baksın

0 oy
(5,466 puan) tarafından

Görünce ağzının payını ver gerekli yerlerde şikayet et. 

0 oy
(6,404 puan) tarafından

Ben olsam o hostesle konuşur haddini bildirirdim terbiyesiz insanlarla gerçekten baş etmek zor 

0 oy
(6,398 puan) tarafından

Terbiyesiz senin sesin telefonda kötü geliyormus onun insanlığı her anlamda duzelmeyecek bişey o ne olacakmış 

0 oy
(1,297 puan) tarafından

Sesi zorbalamak ne ne kadar cahil ve ezik insanlar zorbalayacak yer aramışlar resmen dış görünüşü kiloyu vs anlarım da ses zorbalama nedir ya ahhah aklı dengelerin de bir sorun olduğunu düşünüyorum 

0 oy
(762 puan) tarafından

Ben olsam servis gittikten sonra bende düşerim yola giderim ve müdüre bu durumu anlatırım. Çocukların yanında bu tür şeyler söylüyor ben çocuğumun böyle terbiyesiz şeyler duymasını istemiyorum haddini bildirin derdim inan bidaha citini çıkaramazdi. Bu ne rahatlık hayırdır kimdir o milletin arkasından nasıl böyle konuşur hadisizlik bu yaptığı. Ayy valla bak ben şuan çok sinir oldum kesin ben olsaydım gider rezil ederdim ki bidaha kimseye kötü bişey demesin 

0 oy
(21,956 puan) tarafından

Doğru mu acaba. Çocuğa da muhtemelen baska bı çocuk söyledi. Belki de çocuk.abartti. uxerinde durma derim. Ama bı saygisizligini daha görürsen lafını söyle. 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 158 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Pakize333 (4,334 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 1,916 göst.
0 oy
7 cevap 441 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler