+1 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından

Neden spirali adetliyken takıyorlar doktor takmadan önce gebelik testi yaptı yeni kanun cıkmış herkese önce test yapıyorlarmış adetim 6 gün sürüyor doktora dedim yarın 5. Gün dedim sorun değil yarın kan sonucuna göre takarız dedi ama bugun baktım hiç kanamam yok 6 gün sürüyor bugun 4. Gün yarın takacakken 5. Gün kan yoksa yinede takarmı

12 Cevaplar

+1 oy
(4,668 puan) tarafından

Adetsizde takılıyor ben adetsiz taktırdım enfeksiyon olmamayim diye adetliyken enfeksiyon oranı çok yüksek diye normalde doktorlarda adetliyken takıyor rahim daha açık ve geniş olduğu için 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Adet olmadan da takılıyor.

(2,900 puan) tarafından

Aa ilk defa duydum bunu

0 oy
(360 puan) tarafından

Hem hamilelik şüphesi yüzünden hemde adetliyken rahim  ağzı açık olduğu için fazla acı hissedilmiyormus

0 oy
(1,244 puan) tarafından

Şart dgil sadece hamile olmadığından emin olmak ve rahim agzinin daha açık olmasından dolayı 

(2,900 puan) tarafından

Anladım adetimin 5. Gününde kanda olmasa rahim ağzı açık olur mu altı gün sürüyor

(1,244 puan) tarafından

Evet oluyor adetsiz de takılır çok ağrılı değil 

0 oy
tarafından

Adetliyken rahim ağzı açık olduğu için ağrı sızı hissedilmez ama adet olmadanda takılıyo çok az karın ağrısı oluyo bende acı olmadı ama biraz karı  ağrısı olmuştu 

(2,900 puan) tarafından

Anladım çok teşekkür ederim

tarafından

Önemli değil😊

0 oy
(1,925 puan) tarafından

Gebelik olmadığından emin olmak için ve Rahim açık oldugu için ağrı az oluyor. Ama adetli olmadan da takılıyor, betahcg görmek istiyor doktor ondan sonra takıyorlar genelde

0 oy
tarafından

adet olmadan da takılıyormuş ama adetliyken takması daha rahat oluyormuş diye duymuştum. rahim daha büyük hale geldiğinden sanırım

0 oy
(6,959 puan) tarafından

Adetliyken takma sebebi uyuşuyo ya r.... Az içi oluyo artı gebelik yok diye ama artık adetli olmasanda sağlık ocağında kan ver oburgun git tak hastaneden 

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Ben adetli değildim taktırdığımda 

0 oy
(464 puan) tarafından

Adetsizde takılıyor ama bende yoğun yeşil  akıntı var enfeksiyon görürse takarmi yinede

0 oy
(235 puan) tarafından

Bende taktiricam ama kalbim o kadar çok Atıyor ki elim ayağım buz oldu napıcam o bacak açmada kendimi kasıyorum 

0 oy
(3,107 puan) tarafından

Regl değilsen de takılıyor hamilelik testi yapıp ancak regliyken rahim daha geniş olduğu için takılırken daha rahat takılıyor ve canın acımıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 162 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Brk_ens (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Brk_ens (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubraaaaa4545 (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,485 soru

23,897,835 cevap

322,179 kullanıcı

...