0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (7,038 puan) tarafından

Eya acikiyor ya susuyor ya karni agriyor ya hapsu diyor anam ne numaraci oglum var benim her gece gerim gerim geriyor bir beni sizin cocuklarda boyle mi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evet kızım iki buçuk yaşında uyku saati diyince anne çorba anne pilav anne makarna anne su getirincede aç değilim der 

(7,038 puan) tarafından

Niye bu kadar direnc gosteriyorlar uykuya anlamiyorum valla

tarafından

Bazen yapıyor ama genelde. Uyuyor bide şeye alistirdim ikisini birlikte yatırıyorum uyku zamanı diyince kırmızı başlıklı kızı çok sever  onu anlatıyorum ikiside uyuyor 

(7,038 puan) tarafından

Keske masalla uyusa ayagimda salliyorum daha ben

-Reklam-
0 oy
(11,537 puan) tarafından

Aynısı bendede var 5 yaşında ne hikmetse yatağa girince karnı acikiyo yediriyorum. Bu defa çişi geliyo sonra susuyo sonra masal anlat diyo o bitiyo başka masal anlat diyo. Sonra babamı opmedim gidip öpecem diyo böyle uzayıp gidiyor 

(7,038 puan) tarafından

Bu cocuklarin hepsi aynı model bir saatir ugrasiyorum bende

0 oy
(9,946 puan) tarafından

Benim oğlan aynı uyam derim hayır değip aklımı karıştırmaya calışıyo

(7,038 puan) tarafından

Hahaha cok fenalar cok

0 oy
tarafından

Benim kız da 3 yaşında böyle ya var mı tavsiyesi olan

(7,038 puan) tarafından

Oyun oynamak istiyorlar herhalde o saatte :)

0 oy
(4,327 puan) tarafından

Benimki hiç bahane üretmez sağolsun direkt hayır uyumayacam der 😅😅

(7,038 puan) tarafından

Benimki uretiyor valla ısıklari bile kapatiyorum uyusun diye

0 oy
tarafından

Benimki de öyleydi. Acıktım derdi kalkar bişeyler hazırlar verirdim iki kaşık ya yer yada yemez, sonra tekrar yatağa girerdik susadım kalk su ver... Böyle böyle giderdi. En son bir kural koydum, yatağa girmeden önce yemekler yenilecek, suluğu var şu doldurur basının ucuna koyarım, sonra masal dedi  bir kaç  çocuk hikaye kitapları var onlardan birini okurum yine gözünde uyku yok. Sonra onu kendi haline bırakırım yine uyumaz en son cinnet geçiririm. Babasını ararım(babası gece 3 gibi gelir) babası konuşur onunla sonra biraz daha yatakta kıvranır dalardı.. 6 yaşına aylar kaldı halen de öyledir. Okul sayesinde biraz erken yatağa koyuyorum  ne zaman uyursa artık. 😅😂😂😂

(7,038 puan) tarafından

Valla en son babasiyla arama aldim kendi kendine sarki soyledi konustu uyudu bende uyumusum kalmisim uyuticam derken bugun oglen uyutmicam bakalim nasil olcak

tarafından

Öğlen uykusu kesilince gece biraz daha erken yatıyorlar, gündüz uyumaları sağlıklı ama bizimkiler gündüz yatınca gece uyumazlar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 512 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde BURSALI& (1,501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 592 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (1,011 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,621 soru

24,113,467 cevap

333,093 kullanıcı

...