0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu hafta sıkı bir girişle Lilly Sabri nin birkaç videsounu birleştirerek başladım alt karın  ,basen ve bel 70 milyondan fazla izlenmesi var ve deneyen herkes bir hafta yada on günde sonuç aldığını söylüyor benimle denemek isteyen var mı ? 😊 Başlayıp iki güne bıraktığım çok oluyor belki motivasyon olur 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hain domdom başlamıyorum seninle insan ilk bana haber verir demi 😏

tarafından

Ay sen yapar mısın askom sen yaparsan hemen başlayalım gel :) 

-Reklam-
0 oy
(3,251 puan) tarafından

Nerden bulabilirim. Bu konuda tembelim ama 😔

tarafından

Aa görmedim çok aktif sayılmam burda 😊 yok canım ne kusuru takılıyorum ❤️ ama sende kendine vakit bul 10 dakika da olsa sonra geç kalıyoruz kendimize 

(3,251 puan) tarafından

Motivasyon postuydu o da. Bende çocukları uyuturken takılıyorum burda. İnşAllah cnm,sağolasın ❤️ 

tarafından

Bak bende saat 8 de uyuyan biriydim birkaç haftadır bıraktım bu huyumu artık çocukları yatırıp kendime vakit ayırıyorum uyuyorlar kalktım cilt bakımımi yaptım biraz daha iç bacak egzersizi yaptım kendime detoks smoothe yaptım geldim yatağa ;) önceden saat 9 olunca gözlerim kayardi uykuya zamna akıyor artık uykuyla vakit oldurmuycem 

(3,251 puan) tarafından

Ne güzel ama benim yatağa giriş en erken 1. Gündüz uyutmasam durmuyorlar, böylelikle gece kalıyor diğer uyku. Sen öyle yaparak daha da mutlu edersin kendini 😊

tarafından

Evet canım gerçekten iyi geliyor

0 oy
(2,191 puan) tarafından

Aslında reformer pilates daha etkili sonuçlar verir ekipmanlar hem kompakt değil hem maliyetli 

tarafından

Evde ekipmanlarım var hatta salona da yazılabilirm ama aletli çalışmak şuan için erken olabilir alt karın çalışırken çok gerildigimde bazen dikis yerlerimde acı hissediyorum hala 😔

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Bugün leslie artı bu lillynin sporuna benzer birseyler yaptım oğlumun kaynanamlarin yanında biz spor yaptık diye her hareketi itina ile gostermeinemi hareketleri yaparken pandadan farksız oluşumumami yanayım 🤪

Biraz liliyy videolarına baktimda felçli ali rıza bey gibi yatalak kalmazsam iyi 😄

tarafından

Ya Esma ya 😀😀😀 Allah seni ne yapmasın benimkinin de alt karın çalışırken çok zor ama acayip yakan bir hareket var ben nefes alıp bağırınca kızımda ayağını kaldırıp bir iki oh uh yapıyor krize giriyorum gülmekten 😀😀

(1,520 puan) tarafından

Vallahi bu çocuklar bir alemmm

tarafından

Naptın yapıyor musun bugünde 😀 ben cidid bira program yaptım şimdi migrostan yulaf sipariş ettim zaten genel anlamda sebze ağırlıklı sağlıklı beslenen biriyim ama bu ara şeker hamur işi tatlı çok yiyordum onları tamamen çıkartıyorum gerçekten 20 gün çok istikrarlı bir şekilde sonuçları merak ediyorum 🫣

(1,520 puan) tarafından

45 dakika leslie yaptim

tarafından

Hadi bakalım seninki kaç günlük program

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 541 göst.
24 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.