Kizlar hamileyken en çok ne aşerdiniz ben mumbar 😁
Ben mandalina yeşil olandan
Benim ki mumbar böyle her gün olsaydı yerdim
Ben de ayda iki üç kez anamla yapıp yiyorum ya çok seviyorum 🥰🥰
Yeşil erik günde 2 kilo bile yiyordum belki tuzlu tuzlu 😋😋🤣
Ben yiyemez dım dişim ağrıyor yediğim zaman
Benimde bazen dişim ağrıyordu ara veriyordum 2 3 gün sonra tekrar yiyordum 🤣
Erikkk 😁bak ağzım sulandı
Benim ki de valla 😁
Erik kış ayindaydik pahalıydı ömrü hayatımda ilk defa yer gibi yemiştim
Benim kide kışa denk geldi ama pazarda erik vardı ben yediğim zaman dişim ağrıyor
Ben küçük bir ilcede oturduğum için pahalıydı karpuz da aserdim hatta rüyamda gördüm ama çoğunlukla erikti
Doğru canım heryerde farklı benim ki karpuz da çekiyor du
Yeşil Erik ama bulamamıştım dondurulmuş buldum mor Erik geçen sene ocakta başkada aşermedim 😌
Herkes erik aşermiş😁 çok kötü hamilelik te
Aynen canım 😅
Bir sürü erik asermelerine dondurmayla dalış yapayım 😅 zararlı olmasa sürekli yerdim 😅 eşimi geceleri dondurmaya yollamisligim çok var Allah'tan bulması kolay birşey 😅
Ya hiç bişey as ermedimde kuzenimin eşi karpuz yediğini öyle bir ankattiki hamileyken sulu sulu falan dedi bizde kuş ayındayiz aşırı canım çekti eşim bulmuştu sağolsun
Hiçbirşey ya :D insanın hiç mi birşey çekmez :D
Hergece çiğköfte aşeriyorum 😎
Kokulara sigara benzin mazot tiner oje duman
Ya kız bide benim ki abartılı dedim 😃
Bebeğinin ruh hali nasıl çok merak ettim😀
Gerçek mi bu
Yemin ederim gerçek az bile söyledim
Mızmız ama şükür bir sorunu yok elhamdülillah
Kıymalı olan her şey
Yeşil erik ve kiraz cnm
Yazarsam başka hamilelerin canı çeker diye yazmıyorum 😂
Karpuz çilek lahana sarması ama en çok karpuz 🍉 😋
Nefret ediyorum hamilelikten nefret ,suan hamikeyim ama hic mutlu degikim. Mide bulantisi mahfetti beni ustelik iki cocugum daha var cok zorlaniyorum bakamiyorum onlara bazen:(
Yapmasaydın bacım küçücük sabiye bu ne nefret. Biz sağlıklı evlatlarımız olsun sağlıklı gebelik geçirelim diye neyimiz var neyimiz yok veriyoruz Allah sana vermiş bir de üstüne isyan ediyorsun yazık gerçekten. Ben hastanede yattım kusmaktan böbreklerim kurudu şimdi tekrar bebek sahibi olabilmek için hastane hastane geziyorum biraz Kadir kıymet bilin nankörlük etmeyin
Canim bende yattim hastanede ve hergun serum yiyordum ,o zmn ilk cocugumdu rahattim ama simdi bakmam gereken 2 cocuugum daha var haliyle psikolojim bozuluyor bugun kizim anne aciktim dedi zar zor biseler yedirebildim yoksa kim isyan etmek isterki..
Kar aserdim gece rüyamda görüyordum kış ti ama Adana merkez de kar yok araba yok Dr gittim söyledim Dr bana fazla yeme ama nefsini koret diye söylüyorum pet bardağa su kay buz olsun ez ye dedi öyle olmuştu
Ben cig kofte aserdim ilk kizima kestane birde
Cacık desemm 🤪🤪🤪
İlk oğlumda üzümdü
İkincide uçkun du
Haşlanmış patates ve kırmızı elma özellikle elmayı kilo kilo yerdim kokusu burnuma burnuma gelirdi normalde elma yiyen birisi değilimdir
1,458,194 soru
23,918,334 cevap
323,362 kullanıcı