0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (358 puan) tarafından

Yaklaşık 2 Haftadır Uyudugunda Horluyor Öğlen Uykusunda Akşam Yatırdığımda Ağzından Nefes Alıp Burnundan Wermeye Çalışıyor Olmayinca Uykuda Ağlıyor Ağzını Kapatıp Burnundan Nefes Almaya Çalışıyor Ama Olmuyor Yan Yatınca Ses Az Bişe Kesiliyor Sırt Üstü Yatınca Başlıyor Yine Nasıl Anlatsam Böyle Değişik Bi Döngü İçinde 30 Aylık Neden Böyle Acaba Fikri Olan Cewap Yazarsa Sevinirim Cewap için teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından

Genizeti olabilir. Oğlumda var. 

(358 puan) tarafından

Neden Oluyor Bu Geniz Eti bilgin War Mı:(

(363 puan) tarafından

Alerjik çocuklarda daha çok oluyor. Oğlum 4 yaşına girecek. 21 aylıktı genizeti başladığında. Doğuştan oluyor sanırım. Herkeste genizeti var onlarınki daha çok şişiyor nefes almasını zorlaştırıyor. İlaçla geçiyor sonra zaman zaman tekrarlıyor. Büyüdükçe geçiyor. Çok ilerlerse ameliyat.. Sanırım 7 yaşından sonra küçülüyor. Kbb doktoruna götür 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bir KBB doktoruna gitmekte fayda var canım. Belki rahat nefes almasını engelleyen bir durum vardır.

0 oy
(1,325 puan) tarafından

Ablamın kızındada vardı genizeti ameliyat oldu geçen sene şimdi düzeldi maşallah  4 yaşında 

(358 puan) tarafından

Öyle Mi Geniz eti neden oluyor peki :(

0 oy
(4,563 puan) tarafından

Muhtemelen geniz eti veya bademciktir . Kbb ye götür canım 

(358 puan) tarafından

Geniz Eti Neden Oluyor Bilgin War Mı Acaba:(

0 oy
(199 puan) tarafından

Ya bnm kızım da 37 aylık oldu yeni bu bir hafta 10 gundur fln bnm kızım da basladı horlama neden oldu anlamadım Bn de beklıyım burda 

(358 puan) tarafından

Bilmiyorum canım benim de kızım yaklaşık 2 haftadır böyle geçer diyorum ama geçmedi gece moralimi bozmaya başladı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 395 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
11 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,469,852 soru

24,078,047 cevap

331,046 kullanıcı

...