+1 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (3,310 puan) tarafından

Sürekli bir çamaşır yığını oluyor ne yapmalıyım fikir verin motive edin

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

anında toplamak sanırım başka türlü olmuyor. şu anda kızın beşiğinin içi çamaşır yığını 😂

(3,310 puan) tarafından

Toplu ama sürekli çocuk dolabın içini döküyor 

tarafından

aynı çocuktan bende de var😂 dolaba kilit taktım

(3,310 puan) tarafından

Gerçekten mi

tarafından

image

gardırobum sürgü kapak. ilk başta çocuk kilidi taktım tutmadı, bu kilitten takmakla bulduk çareyi 

(3,310 puan) tarafından

Benimkinde sürgü bir bakayim bende teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından

Her makine sonrası hemen katlanıp dolaba yerleşmesi lazım . Bir kere döküp gidince daha kalıyor günler  de sürebiliyor göz de alışıyor. Yerde orda burda kirli temiz olmamalı hepsi ayrılıp kirliye yada dolaba . Hemen yapınca kayboluyor, buda istikrar gerektirir. 

0 oy
(570 puan) tarafından

Topladığın gibi katlayarak 

0 oy
tarafından

Ben çamaşırları toplu yikamiyorum makinenin dolmasını beklemiyorum tabi tek camasira da makina çalıştırıyorum ama oldukça yıkıyorum yığın olmuyor katlarkende önce kızımınkini esiminkini ayırıp hızlıca katılıyorum.

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Bendede oluyor sürekli tam elimi atıyorum çocuklar durmuyolar yarım kalıyor. 

(3,310 puan) tarafından

Katlı aslında ama çocuk sürekli bozuyor kısır döngü 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Canım öncelikle her makine sonrası çamaşırları hemen ütüleyip katlamak lazım üşenince kalıyor birikiyor çocuk dolabın içini dagıtıyorsa organizerler var tedide satılıyor onlardan bir kaç tane al onların içine katlayıp koy asla dagılma olmuyor 

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Çamaşır biriktirme şekerim hiç hiç sevmem bu hafta kuzenimdeydim ona da kızdım yığınla çamaşır biriktirme diye 😁çamaşırlarını halledip öyle geldim Türkiye'ye sürpriz olsun işten geldiğinde diye 🎉 çamaşır bulaşık WC temizliği benim için çok önemli çamaşır biriktirmem çamaşır makinası dolsun öyle atayım diye beklemem çamaşır sepetim dolup tasmaz baktım renkli çok gibi hemen renklileri makinayı atarım sonra üzerimizden çıkan kirlilieri makinada renkli varsa gider hemen makina atarım çalıştiririm sererim ertesi güne hemen katlar yerlestiririm sonra beyazlara geçerim rutine dönüştür bunu TV izlerken elin boş kalmasın der annem çamaşırlarini katla söküğünü dik ütünü yap der akşam çocuğunu uyuyunca TV aç katla yerleştir 

(3,310 puan) tarafından

Bende beklemiyorum sorun yıkamada değil kurutmada hiç kurumuyor kururken yığın oluyor 

(5,440 puan) tarafından

Anladım canım ablamın evde de hemen kurumuyor kalın şeyleri peteklerin üzerine sersen akşam yatarken salonu kullanmiyorsan salona mesala ince çamaşırlar kurur ama örnek veriyorum Jean falan kuruması zor oluyor onlari petek üzerine sersen olmaz mi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 176 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (107 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 216 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler