0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,000 puan) tarafından

2. Sezeryan olanlar var mı aranızda nasıl oluyor ilkine göre zor mu oluyor doğumuma 3 4 hafta falan kaldı korkuyorum:'(

5 Cevaplar

0 oy
(47 puan) tarafından

İkinci daha kolay bacım hiç korkma 3 cü getirdim ilki kadr zor bişe yok

(1,000 puan) tarafından

Yaa inşallah dediğin gibi olur canım ya

-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından

İkinciyi oldum 11 ay önce ilkinde ertesi gün ayağa kalkan ben ikincide 15 gün kalkamadım çok zordu ama benim iki doğum arası 12 yıl var belkide ondandır bilmiyorum ama çok acılı zor bir süreç yaşadım 

(1,000 puan) tarafından

Her doğum farklı oluyor anlaşılan

(1,974 puan) tarafından

Evet bide ben çok ara verdiğim için sanırım ilk dogumda 20 yaşında falandım bunda 31 yaşındaydım çok zorlandım inşallah seninki kolay olur 

0 oy
(3,248 puan) tarafından

Birincide öldüm öldüm dirildim, çünkü önce 12 saat suni sancı aldım,  ikincide prensesler gibiydim. Tek zorlandığım evde bir çocuğumun daha olmasi, lohusalik dönemi ve ameliyatlı zor gelmişti. Deneyimde olduğu için daha iyi oluyor. Sağlıkla kucağına al inşallah 

(1,000 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun

0 oy
(560 puan) tarafından

4 ay önce 2.sezeryanımı oldum. İlkine göre çok iyiydi. İlkinde ilk ayağa kaldırdıklarında eşim koluma girmeden yürüyemiyordum 2.de tek başıma hastaneyi dolaşıp merdiven inip çıkmıştım sabaha kadar. Zaten eve gelince de kızım var diye hiç yatmadım 3.gün makinaya çamaşır falan atıyordum. Ama ben öncesinde kendimi şartlandırmıştım kızım için çabuk toparlanmam gerekiyor vs diye. Ağrı olmadı mı tabi ki oldu hatta bazı geceler kızımı uyuttuktan sonra ağrıdan oğlumu emziremeyecek duruma geliyordum ama herşeyiyle ilkinden daha kolaydı. 3 yıl arayla oldu bu arada.

(1,000 puan) tarafından

Benimkide 2 yıl arayla olacak bakalım inşallah kolay geçer ilk çocuğumu bu süreçte ihmal etmek istemiyorum 😔

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Bence ilkinden zor hiçbiri değil. İlkinde 4 gün hastanede tuttular ama gereksiz yere. Birde beni neyin beklediğini bilmediğim için kamyon çarpmışa dönmüştüm. 2. De tecrübeli oluyosun. Ne yapman gerektiğini biliyosun o yüzden kolay geçiyor. Yoksa ikisinde de aynı ağrı. Artan azalan bişey yok.

(1,000 puan) tarafından

Haklısın canım ilkinde hemen iyileşmek gibi bir düşüncem olmadı ilk çocuğumu ihmal etmek istemiyorum onun için ayağa hemen kalkmak istiyorum😔

(3,472 puan) tarafından

2. Sezeryanımda hastaneden eve geldiğimde ayaktaydım. Oğlumla ilgilendim yedirdim yatırdım. Tek sorun uzun süre ayakta kalamıyosun. O da normal o kadar kan kaybı ile. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
13 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,260 soru