+4 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (2,932 puan) tarafından

Ailecek düz pırasa saçlıyız oğlum kıvırcık 1 yaşında üstüne yattığı içinmi gercektemnmi kıvırcık sonra düzelirmi bilmiyorum sizce düzelirmi

16 Cevaplar

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Post üste çıksın bilgim yok ❤️❤️❤️

(2,932 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından

Oğlum kıvırcık şuan 3 yaşında sıfır vurmustuk yine kivircik çıktı 🤣 benim saçım dalgalı eşimin düz

(2,932 puan) tarafından

Bizim hepimizin düz hiç kesmedik :)

(5,134 puan) tarafından

Kesersen düzelir şuan düzelmez canim öylede uzar 🤣

0 oy
(30,114 puan) tarafından

Yani zmaan gösterir genelde fazla değişkenlik göstermiyor 

0 oy
(3,817 puan) tarafından

İllaki ailede vardır bı kıvırcık. Ben kahverengi kıvırcık eşim siyah dalgalı saçlı gel gör oğlan pırasa gibi sarı kafa . Amcanın aynısı 

0 oy
(14,481 puan) tarafından

3 e girecek kızım kıvırcık hala 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Bende kıvırcık eşim dalgalı birde gel gör ki kızım 14 aylık pirasa gibi saçı bence dede amca hala teyze bunlara da benzeyebiliyor

0 oy
(3,434 puan) tarafından

Kestirdiğiniz anda değişecek emin olun oğlumun lüle lüle kıvır kıvır di ama şuan pırasa gibi 6 yaşında 

0 oy
(1,971 puan) tarafından

Sıfıra vurunca düz çıkıyor genelde 

0 oy
(2,874 puan) tarafından

Kızımın saçları çok güzel dalgaliydi ama kestikten sonra o dalgalar gitti ve düz geliyor saclari

0 oy
tarafından

Düzeliyor. Eşimin pırasa gibi saçı, benim kıvırcık. Oğlumun kıvır kıvırdı 2 yaşından sonra tıraş oldukça düzeldi şuan 3.5 yaşında biraz uzayınca dalgalı oluyor ama eskisi gibi kıvır kıvır değil. Düzeliyor yani :))

0 oy
(551 puan) tarafından

Kaynanamin bi lafi var .çocuklar kıvırcık saçlı olunca daha çok zekiymiş::::::)

0 oy
(4,727 puan) tarafından

9 aylık olana kadar düz saçlıydı 9cu ayında kestikten sonra kıvırcık oldu yaz ayı olduğu için Adana'ya gidecektim çocuk sıcaktan yanar diye kestim saçlarını 2 yaş 3 aylık şuan düz daha kıvırcık çıkmadı 

Sadece 1 ay kıvırcık kaldı oğlum ☺️ değişebilir de kalabilirde 

0 oy
(6,341 puan) tarafından

Bı arkadsim oğlu saçları lüle luleydi şuan üç buçuk yaşında saçları dümdüz mesela kızımda ilk kıvırcık hep birbirine girerdi şuan 4 yaşında düz ama.kalin 

0 oy
(2,159 puan) tarafından

Duzelmez daha gittikçe kıvırcıklasir hatta

0 oy
tarafından

Bazıları kestikçe düzeliyor bazıları da kıvırcık devam ediyor. Benim oğlum da 8 aylık oda kıvırcık ama daha hiç kesmedik saçını. Ablası da kıvırcık 😄😊

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Geçici olabilir kızımın kıvır kivirdi o kadar güzeldi bukleleri büyüdükçe duzlesti 🥺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 141 göst.
27 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 467 göst.
24 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,875 soru

24,091,401 cevap

331,766 kullanıcı

...