+1 oy
338 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (83 puan) tarafından

Kızlar ben bir ay önce sezeryan oldum hala yara yerim ağrıyor oturup kalkmakta zorluk çekiyorum bide sezeryan sonrası verdikleri iğneleri sağlık kabininde vurdurdum hala o iğnelerin yerleri sızlıyor zaten kolum mosmor oluyordu her vurduklarnda bide bacaklarım uyuştu o iğneden sonra ne yapmam lazım sizce doktora sordum sezeryan ağırladı normal dedi lütfen yazmadan geçmeyin 

6 Cevaplar

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Sezaryen sonrası ne iğnesi oldunn ki sen 

(5,437 puan) tarafından

Kan sulandırıcı iğne şişlik yapar canım o acıyordur oralara soğuk uygulama pamukla yada kolonya ile yapabilirsin

(83 puan) tarafından

Kız bir ay oldu onları vurdum bitti ama ağrıyor hala sızlıyor uyuşuk onu diyom

(5,437 puan) tarafından

Hep aynı yerlere yapıldıysa yapar canım 

(83 puan) tarafından

Evet hep aynı yere yaptı 

(5,437 puan) tarafından

Ondan olabilir sağ kol sol kol sağ bacak sol bacak göbek yapsaydı 

-Reklam-
0 oy
(29,833 puan) tarafından

Sezeryan sonrası iğne mi olunuyor yakınım oldu ama sonrası iğne fln kullanmadi

(83 puan) tarafından

Valla verdi kan sulandırıcı ve ağrı kesici 

(29,833 puan) tarafından

Anladım geçmiş olsun dikkat edin

(83 puan) tarafından

Allah razı olsun:)

0 oy
(3,874 puan) tarafından

Bende vurdurmustum ama iğne yerlerimde ağrı hissetmedim canım ha yapılırken çok ağrıyordu o ayrı:)

(83 puan) tarafından

Ya bende yan etki mi yaptı anlamadım peki ağrıların bir ay sürdü mu canım 

(3,874 puan) tarafından

Valla tam hatırlamıyorum canım ya , ağır ev işi filan yapıyor musun 

(83 puan) tarafından

Evet yapıyorum canım ama en çok bebek beni yoruyor s sürekli emzirmeye kalkıyorum dinlenemiyorum hiçbir şekilde

(3,874 puan) tarafından

Eğer koltuk filan çekiyorsan zorlanıyorsun canım ama bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum, peki beşiği derin mi bak onun için eğiliyorsan yine zorlanıyordur içteki dikişler 

(83 puan) tarafından

Bu küçük beşikleri kullanıyorum 

0 oy
(1,127 puan) tarafından

Bir ay sonra hâlâ ağrı olması normal mi bilemedim ya doktorunuza bir daha danışın isterseniz ben 5 gün sonunda oturup kalkarken ağrı çekmiyordum artık hatta 1 hafta olmadan yatakta uykumun içinde yan dönüp yatmışım hiç ağrısına falan uyanmamışım 1 ay çok uzun geldi bana. İğne yerlerine alkollü yada kolonyalı pamuk koyun günde bir kaç defa 5 dk kadar bekletin o geçiriyor 

(1,127 puan) tarafından

Ağır kaldırma durumunuz falan oldu mu ? Kendinizi çok mu yoruyorsunuz koltuk falan çekme sürüme kaldırmasanız bile karın kaslarınızı sıkacak bir aktivite falan mı yaptınız acaba 

(83 puan) tarafından

Sürekli yataktan kalkıyorum bebeği emzirmek için kolik bir bebek onun yüzünden çok zorlandım ondan olabilir mi büyük oğlum kucağıma oturuyor bazen bebeği kıskandığı için kucağımda olmak istiyor sürekli ama kaldırmadım

(1,127 puan) tarafından

Yataktan kalkarken biraz zorlamış olabilirsiniz direk kalkmaya çalıştıysanız eğer normalde yan dönüp koldan destek alarak kalkmak lazım 

(83 puan) tarafından

Canım inan ben hiç dinlenemedim evi süpürdüm sürekli kalkmak zorunda kalıyordum dikişlerim açılmamıştır değil mi ondan korkuyorum

(1,127 puan) tarafından

Açılsa belli ederdi kendini de büyük ihtimalle çok zorladığınız için iyileşme süreci uzuyor kendinizi daha az yormaya çalışın lütfen zaten ev işi bitmiyor siz iyi olun evlatlarımızın en çok bize ihtiyacı var ilerde temiz evi hatırlamazlar bile sizin ne kadar güler yüzlü olduğunuzu hatırlarlar kendinize iyileşmek için fırsat tanıyın bırakın kalan kalsın 

0 oy
(7,450 puan) tarafından

Bende sezaryen oldum fakat iğne falan kullanmadın 

(83 puan) tarafından

Bende ilk swzeyanda kullanmadım ikinci de farklı bir doktor seçimi yaptım bu iğneleri verdi ve ilk sezeryanım çok rahat geçmişti bunda iglesmiyorum

(7,450 puan) tarafından

Allah Allah ilk defa duydum 

(83 puan) tarafından

Valla bende ilk defa yaptım

(3,874 puan) tarafından

Bana da vermişlerdi canım hem kan sulandırıcı hem ağrı kesici, çok çok iyi geliyordu ağrı kesiciler 

0 oy
(537 puan) tarafından

Bana ağrı kesici değilde kan sulandırıcı verdiği onu vurdururken sadece biraz yanıyordu başkada bişey yoktu o kadar anliktı enjekte olduğu gibi şıringada bitince yanmasida bitiyordu 

(537 puan) tarafından

Yok hemsire değil. Onun ablasida sezeryan olmuştu ablasina hastanede böyle vur demişlerdi o da kardeşine söyledi oyle öyle ögrendi. Yani biliyor vurmasını. Benim annemde iğne vurmasinj biliyor. Bizim mahallede kimin iğnesi vardı hepsi annemin yanına gelip vurduruyorladı

(932 puan) tarafından

Gizemli sevda hastanedekiler normal vatandaşa byle vur diye anlatmaz gibime geliyor. Sende vurdurma bnce. Bzm komşumuz damara gelen iğne yüzünden felç kaldı ayakları tutmuyor. Adam gençliğinden beri tekerlekli sandalyede. Riske gerek yok 

(537 puan) tarafından

Ben çoktan vurdurdum 6 ay 10 günlük şuan oğlum . Hayır her hastane yada her hemşire söylemiyor. Görümcem doğuda orda söylediler bütün hemşire yada doktorlar aynı değiller. Annem de kime vurdusa çok şükür daha kimse gelip şikayet etmemiş. 

Yanlış vuruldugunu nasıl anliyorz biliyor musun hafif kan geliyor bide morarıyor  seninkisini yanlış vurmuslardir bence sen yine bi hastaneye git başka doktora görün 

(932 puan) tarafından

Bn igne olmadım cnm senin yorumunu okuyunca komşumuzunda başına geleni bildigim için uyarmak istedim.

(537 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 222 göst.
4 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annecımm (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
2 cevap 208 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 313 göst.
6 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,678 soru

23,887,398 cevap

321,642 kullanıcı

...