Böyle bir şeyin günü mü olur demiştim.. yaşayacaklarımj bilmeden.. biliyorsunuz aktif meme kanseri tedavisi görüyorm.. 4 ay kemoterapi aldm. 1.5 ay önce de ameliyat ile sol göğsüm alındı. 30 yaşındaym. 3 yaşına girecek bir kızım var. Anne tarafında yok ama baba tarafımda vardi. Babamin teyzesi vefat etmişti yilla önce bu sebepten. Ve o teyzenin kizida 8 sene once vefat etti bu sbeepten. Amcasinn kızı ilk evre de atlattı. Ama hiç tahmin etmemiştim benm de yakalanacagimi. Erken fark etseydm göğsüm alınmayacakti belkide..
Lütfen hanımlar kendinizi ihmal etmeyin. Her gün tanı alıp gelen o kadar kişi var ki inanın şaşırsnz.. ailede yok demeyin. Kendinizi elle her banyoda muayene edin.. Bu illa göğüste olmayabilir. Bagirsaktaki Bi değişiklik kafanizda geçmeyen ağrı midedeki vs.. vücuduzda geçmeyen sizi rahatsız eden bisey varsa doktora başvurun lütfen. Hani diyorlar ya kafası ağrısa doktora gidiyor diye. Gidin kim ne derse desn gidin. Sağlık ihmale gelmiyor. Beni bu süreci yasan biri çok iyi anlar. Erken teşhis gerçekten çok önemli. Bi doktorun söylediği içinize sinmiyorsa başka doktora gidin. Ama ne olursunuz kendiniz ihmal etmeyin..
Bu hatirlatmalari burda olduğum müddetçe hep yapacagm. RABBIM hepimize sağlıklı ömürler versin inşallah..