+1 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,854 puan) tarafından

Böyle bir şeyin günü mü olur demiştim.. yaşayacaklarımj bilmeden.. biliyorsunuz aktif meme kanseri tedavisi görüyorm.. 4 ay kemoterapi aldm. 1.5 ay önce de ameliyat ile sol göğsüm alındı. 30 yaşındaym. 3 yaşına girecek bir kızım var. Anne tarafında yok ama baba tarafımda vardi. Babamin teyzesi vefat etmişti yilla önce bu sebepten. Ve o teyzenin kizida 8 sene once vefat etti bu sbeepten.  Amcasinn kızı ilk evre de atlattı. Ama hiç tahmin etmemiştim benm de yakalanacagimi. Erken fark etseydm göğsüm alınmayacakti belkide.. 

Lütfen hanımlar kendinizi ihmal etmeyin. Her gün tanı alıp gelen o kadar kişi var ki inanın şaşırsnz.. ailede yok demeyin. Kendinizi elle her banyoda muayene edin.. Bu illa göğüste olmayabilir. Bagirsaktaki Bi değişiklik kafanizda geçmeyen ağrı midedeki vs.. vücuduzda geçmeyen sizi rahatsız eden bisey varsa doktora başvurun lütfen. Hani diyorlar ya kafası ağrısa doktora gidiyor diye. Gidin kim ne derse desn gidin. Sağlık ihmale gelmiyor. Beni bu süreci yasan biri çok iyi anlar. Erken teşhis gerçekten çok önemli. Bi doktorun söylediği içinize sinmiyorsa başka doktora gidin. Ama ne olursunuz kendiniz ihmal etmeyin.. 

Bu hatirlatmalari burda olduğum müddetçe hep yapacagm. RABBIM hepimize sağlıklı ömürler versin inşallah..

5 Cevaplar

0 oy
(4,767 puan) tarafından

Seni çok iyi hatırlıyorum ve duamdasın her zaman..belki sende beni hatırlarsın çünkü bizde aynı şeyleri yaşadık.  Annemin göğsü alındı benim de . Diliyorum rabbimden tek bir kanser hücresi dahi kalmadan tertemiz olsun vücudunuz.  Güzel haberlerini yine burdan alalım.🌸 annem ve seninle dualarım ♥️🤲

-Reklam-
0 oy
(30,158 puan) tarafından

Rabbim şifa bekleyen bütün ehli müslüman kardeşlerimize şifa versin içindede sana💐

0 oy
(7,039 puan) tarafından

Rabbim şifa versin cnm 

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Rabbim şifa versin kanser malesef grip gibi olmaya başladı aralıkta dedemi kanserden kaybettim ve okadar sinsi bir hastalık ki adam bir günde çöktü ve öğrendikki son evredeydi hiçbirşey farketmemiştik gram belirti yoktu herşey bir günde oldu bitti sanki o yüzden lütfen arkadaşlar sadece meme değil her türlü ne olursa olsun kontrollerinizi ihmal etmeyin çünkü olmaz dediğiniz yerden en alakasız en sağlıklı dediğiniz organda bile olup türeyebiliyor Rabbim kimseye yaşatmasın cidden zor bir hastalık senide tebrik ediyorum canım ne yollardan geçtin uzun uzun konuşmuştuk çok güzel yollar katettin acısıyla tatlısıyla Allah'ım birdaha yaşatmasın 

0 oy
(77 puan) tarafından

Annemde son evreye geçişte fark ettik o kadar tehlikeli ki 1 bucuk sene neler cektik hem annem hem ben çocuklarım simdi atlatti ama sicramamasi icin hem göğüsünü hem rahmini hem yumurtaliklarini aldirdi rabbim safi adiyla sifa versin herkese sizede gecmis olsun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 394 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,270 puan) tarafından soruldu
+9 oy
18 cevap 449 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 754 göst.
+1 oy
13 cevap 736 göst.
15 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nzli_glr22 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,301 cevap

334,102 kullanıcı

...