+1 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde (4,302 puan) tarafından

İlk kucağıma verildiğinde ee ne oldu şimdi anne mi oldum ? Hani kalbimden aşk fışkırmiyor ama böyle anlatılmamisti annelik vs diye düşündüm. Taa ki bebeğim 20 günlük oldu. Normalde asla uyumaz uyusa da 5 dakikaya kalkar beni perişan ederdi gerçi hala aynı da 😀 20 günlükken ben telefonla konusuyordum yanımda pusetteydi bebeğim koltuğun üzerinde. Dönmüş bana bakıyor hiç gözünü ayırmadan izliyor beni. Ay bir ağlamaya başladım annem benim seni cok seviyorum diye o gün dedim evet anneyim iyi ki olmuş 🤲❤️🧿 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 

21 Cevaplar

+1 oy
(26,751 puan) tarafından

Hastanede odaya ben bebekten sonra geldim ona bakarak ben yaptım diyesim gelmişti hahajahsjshsjdh🤣🤣

(4,302 puan) tarafından

@casperiye ablam kumral kocası da beyaz tenli yeşil gözlüydü. Hatta annem ve kaynanasi da yeşil gözlü. Biz 6 kardeşiz aramızda kızlardan en uzunu o. Manken gibi 1.72 boyunda 52 kiloydu vs. En güzelliğe takığımız da o. Hep güzellikten bahseder övülmeyi sever filan. Oğlum babasına çeksin gözü ona çeksin inşallah diye dua ediyordu hep. Bebis bir doğdu simsiyah kıllı bir şey. Bir akraba da ablamin o lohusa haliyle demez mi sanki patlıcanı bir battaniyeye sarmislar koymuşlar besige. Ablam kac gün ağlamış o lafa. Cocuk şimdi 15 yaşında maşallah esmer yakışıklı yeğenim ama ablam hala unutmaz o lafı. Bazen esprisini yaparız. En takığı sendin ondan böyle oldu diye 😄 ben ve kocam da buğday tenliyiz ama bebeğim beyaz. Yani bacım bazen ne olsa da Rabbim başkasına benzetiyor 😄❤️

(54,019 puan) tarafından

annemde bana misir koçanı kadardin kucucuktun derdi☺️

(9,080 puan) tarafından

hahahahh ay kahkaha attim okurken . aynen takik insanlara zaten rabbim dio madem sen dis gorunuse onem veriosun al senin istemedigini nasip edeyim sana dio heralde bende takigimdir cunku. 12. hafta 13. hafta ikili test icin burun kemigi olcumu yapiliyir ya :) doktorra burnu kucuk mu yamukmu buyukmu kalkikmi olur onu sordum her iki cocukdada . burun benimde hassas noktalarimdan biri. doktorum diyorki herkes yana yakila cinsiyet sorar belli oldumu diye. ben dedim cinsiyet onemli degil burnu kucuk minikik olsun  kiz erkek farktmez minik burunlu olsun insallh dedkm.

allahtan ikisi de hokka burunlu:)

(26,751 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣patlıcanı battaniyeye sarmışlar ne yaa khdjdhxkbfkd

(4,302 puan) tarafından

He ya lohusaya denir mi 😄 @casperiye iyi bari istediğin olmuş hahahaha

-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından

Hic bisey hissetmedim. 

Bebegim buyudukce o duyguyu hissettim. 

(4,302 puan) tarafından

Aynen öyle. Büyüdükçe geldi 

0 oy
(3,815 puan) tarafından

İlk doğduğunda çok mutlu oldum sanki çok istediğim biseyi almış gibi ama anne olduğumu 5 günlükken sarılık yüzünden bezi kalana kadar soyup kucağımdan çekip aldıklarında anladım. Allah'ım kaç saat ağladığını hatırlamıyorum 

(4,302 puan) tarafından

Ya Rabbim bir daha ayrılık göstermesin inşallah ❤️🥲

0 oy
(6,418 puan) tarafından

İlk doğduğu zaman kucağıma vermediler o zaman bağ oluşmadı yalan yok hatta bebeğim çok ağlıyordu o an ebeler bana dikiş atıyordu kız kardeşimi çağırdılar bebeği giydirsin diye o da giydirdi ardından babaya götürdüler o da aldı sevindi öptü bı ben kaldım 😂😂 en son bana verdiler emzirince o annelik duygusu geldi bir an ve bu benim mi dedim Allah'ım çok güzel çok şükür dedim 🥹🩷💜💜

(4,302 puan) tarafından

1 saat üzerimde bıraktılar çıplak şekilde ona rağmen aşırı bir his gelmemişti acaba dedim hep böyle mi sürecek ama şükür geçti hemen. Maşallah size de ❤️

(6,418 puan) tarafından

Demek yanlız değil misim bide Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ❤️ ☺️ 

(4,302 puan) tarafından

Senden de canım benim 

(6,418 puan) tarafından

💜🩷❤️☺️

0 oy
(54,019 puan) tarafından

dogumum zor oldu kendimle cebellesiyodum karnim aciyo bebegim cok guzel diye sayıkliyordum onu hatirliyorum ilk kucağıma verdiklerinde hemen emmeye baslamisti cadi ☺️ ne hissettgimi bilmiyorum can derdinden ☺️

(4,302 puan) tarafından

Yaa kıyamam canım benim ❤️ benim ki de kafasını kaldırıp diğer tarafa çevirdi eşimle birbirimize baktık yandık dedik bu daha şimdiden böyleyse çekeceğimiz var. Haklı çıktık 🥲😃

(54,019 puan) tarafından

haha valla zamanr bebeleri bunlar nasil cevirip kafasini bakiyor demi biz gozlerimizi acamiyormusuz ☺️ bende eltimin kizina cok mana bulmustum laf dinliyor diye hastanede kizimi emzirirken koridor da ses olmustu emmeyi birakmisti ilk gündü sanirim annem dedi baskasina anlatsak inanmaz bu kadar mana bulursan al boyle simdiden laf dinler diye☺️

(4,302 puan) tarafından

Meraklı bebem kız maşallah ❤️🧿

(54,019 puan) tarafından

gozunden kulagindan hicbirsey kacmiyor masallah 

0 oy
(2,712 puan) tarafından

Korku endişe.

(4,302 puan) tarafından

Bundan sonrası nasil olacak hissi..

(2,712 puan) tarafından

Orasida var.

Bide mikrosefali , down falan olabilir demişlerdi.

Bende acaba neresinde sorun var varmı diye çocuğumu inceliyordum

(4,302 puan) tarafından

Kurban olayım verene. Stresli gecirtmisler doğumunu 

(2,712 puan) tarafından

Evet. Son bir ay kala söylediler bisuru şey hep şüpheyle bakmıştım bende ama şükür ki sağlıklı çocuğum üç yaşında şu anda 

(4,302 puan) tarafından

Çok şükür canım benim ❤️

0 oy
(1,465 puan) tarafından

İlk kızım oldu çok ağladım çok tarif edilemez bir duygu 7 yıl sonra oğlum oldu doğduğu anda kucağıma verdiler sanki yeni anne olmuşum gibi hissettim o duyguları anlatmam bambaşka bir şeydi 🥺🤍

(4,302 puan) tarafından

Rabbim sağlık versin hepsine inşallah 🧿❤️

(1,465 puan) tarafından

Amin inşallah canım benim ❤️

0 oy
(6,850 puan) tarafından

İlk kucağıma odada verdiklerinde ağladım öptüm ben buna nasıl bakcam çok küçük demiştim.. herhalde annelik içgüdüsü gözünden sakınır artık insan

(4,302 puan) tarafından

Maşallah canım benim ❤️🧿

0 oy
tarafından

doğumda göstermediler. küveze aldılar. sezaryen oldum, ben ayaklanana kadar başka hastaneye sevk ettiler. ben 3 gün yattım hastanede. o 3 gün geçmek bilmedi. taburcu olur olmaz yanına gittim, kucağıma vermediler camdan izledim ağlayarak. 5. Gün doktor hadi emzirmeyi dene bugün dedi elim ayağıma dolandı. kucağıma verdiler koklaya koklaya bitirecem sandım. öptüm, kokladım içime geri koyasım geldi. 14 gün boyunca her gün ağladım. şu an bunu yazarken de gözüm doldu.

şimdi 1.5 yaşında o günlere nazaran daha dolu dolu anne olarak hissediyorum kendimi. bir anne deyişi var, bir sarılışı var bana içim eriyor 💙

(4,302 puan) tarafından

Yaa Rabbim sana bağışlasın canım benim 🧿❤️

0 oy
(4,786 puan) tarafından

18 saatlik sancının ardından doğunca istemiyorum eve götürmeyecem demistim ve ben bi süre oğlumu kabul etmedim ya, bi kaç gün sonra kimsenin kucağına vermedim yerede koymadım benim diye kimseyide yaklaştırmadım değişik lohusalık yaşadım 😁

(4,302 puan) tarafından

Hahaha Rabbim bağışlasın inşallah ❤️❤️

0 oy
(1,295 puan) tarafından

Doğum yaptım hastanede tek başımayım hemşire eşimi aradie baya fırça attı karın doğum yaptı gel dedi ben sadece ağlıyordum ne yapacağımı şaşırmıştım cok kötü bir gün du benim için Allah'ın hatırladıkça ağlıyorum 🥲🥲

(4,302 puan) tarafından

Sağlıkla doğmuş çok şükür ❤️🧿

0 oy
(1,090 puan) tarafından

ilk bi şok oldum doğum masasında rahatladım karnım bomboş gibi his oldu gerçekten maddi olarak rahatladım karnımda ki o rahatlığı anlatamam kızımı görünce ayrı bi şok oldum aşırı zor bi hamilelik yaşadım veeeee asla bana benzemeyen kara bi kız doğurmuşum 😅😅 ben bembeyaz kızım kara ama bal balll aşırı aşırı seviyorum şimdi 9 aylık oldu bakmaya öpmeye doyamıyorum

gurbetteyim ve diyorum ki gerçekten bebekten de arkadaş oluyormuş 🥲 o bana çok düşkün ben de ona 

Allah hiç bir evladı annesiz, anneyi de evlatsız bırakmasın... 

ayrıca şunu söylemedrn geçemeyeciğim Allah büyük bir imkansızlıktan karnımızda taşıdığımız yavrularımızı yarattı zihnimize oturtamayacağımız kadar büyük bir olay gerçekten hangi şekilde şükretsek az kalır 

(4,302 puan) tarafından

Aynen öyle Rabbim hepimize bağışlasın inşallah canım benim ❤️🦋

0 oy
(23,083 puan) tarafından

Ben ilk doğumda bişey hiss3demedim fazla. Dediğin gibi hayatımın en mutlu anı falan diyemezdim asla. Hayatımın en bitik anı diyebilirdim hatta🤣 bayılmışım doğumdan sonra zaten🤣

(4,302 puan) tarafından

Hahaha kıyamam ya ❤️😄

0 oy
(23,815 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben dokuz ay bunu mu bekledim pekte çirkin demiştim kara buruşuk bir şeydi :)

(4,302 puan) tarafından

Yaa canım benjm hahahaha 😄❤️

0 oy
(1,084 puan) tarafından

Ben sezeryanla doğum yaptım. Bebeği çıkardıklarını hissettim, ağlayana kadar endişe hissettim sadece. Birkaç saniye ama bana uzun gelmişti. Sonra ağlamaya başladı, o an anne oldum ben. Koynuma koydular sonra Allah'ım bu nasıl güzel birşey dedim, hiç almasınlar hep kalsın istedim. Ki korkardım ben o yüzünde verniks miydi beyaz beyaz şeyler, kan içinde bir bebek verecekler ya içim kalkarsa diye, tertemiz gelmişti gözüme. 

(4,302 puan) tarafından

Maşallah. Rabbim sana bağışlasın bacım ❤️

(1,084 puan) tarafından

Amiin cümlesini de 🥰

0 oy
(2,882 puan) tarafından

Doğurana kadar annelik duygum yok sanıyordum karnımdan çıktıktan sonra ağlamasını duyduğum an bir duygu seli yaşandı çok fazla ağlayıp kendimi durduramadigim için sakinleştirici vermişlerdi 😂 kucağıma aldığım ilk anı hatirlayamiyorum ama doğduktan sonra getirip gösterdikleri kokusunu aldığım an o kırışık buruşuk suratı pembis ağzı aklımda 🥰

(4,302 puan) tarafından

Yaa minik kelebek iyi ki gelmiş ❤️🦋

0 oy
tarafından

Sanırım 10 15 günlükken makinenin kablolarıyla ten teması olsun diye 15 dakika kucağıma vermişti hemşire zaman o kadar hızlı geçmişti ki sadece kızımı izlemiştim. Erken doğduğu için hastanede kalıyordu hemşire arayıp yarın gel kucağına vereceğiz deyince o kadar sevindim ki.

(4,302 puan) tarafından

Rabbim bağışlamış çok şükür canım benim ❤️

tarafından

Evet canım çok şükür 

0 oy
(3,007 puan) tarafından

İkizlerimi ilk gordugumde bunlar benm minnaklarimmi dedim yani garip oldum hem mutluluk hem telaş sardı beni ben zamanla hissettim birşeyleri çünkü ikizlerimle bir telasta geçti zaman şimdi oynuyoruz gulusuyoruz anne diyorlar ya için gidiyor gerçeği benmkiler hep babaci :)) kızım hele baba da baba

Oğlum gene anne anne diyor baba da diyor :))

(4,302 puan) tarafından

Aman babaci olsunlar valla yapisiyorlar yoksa bize hahaha minik tatlılar ❤️😄

0 oy
(2,663 puan) tarafından

Doğumda çok zorlandım direk kucağıma verildiginde alın buunu benden canımı çok acıttı demiştim o an sinirle 

Odaya geçince vicdan azabı çektim demekle kucağıma alamiyordum bu sefer 😂😂

(4,302 puan) tarafından

Kıyamam ya hahahaha olsun anı kalmis 😄❤️

(2,663 puan) tarafından

He vallah ikinciye şuan gebeyim aynı şeyi dememek için kendimi tembihliyorum bakalaim😂😂

0 oy
(4,054 puan) tarafından

Üç doğum yaptım,hepsinde de İlk kucağıma verdikleri an hüngür hüngür ağladım,neden ağladığımı bilmiyorum ama içimden ağlamak geldi 

(4,302 puan) tarafından

Maşallah ya annelik işte ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
46 cevap 1,953 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.