Okadar küçük döndüğüm an masaya sandalyye carpiyorum supuremiyorum
Ohhhh olsun kocana benim eevde darlaniyordu d.d
Ahahahha çok mutluyuz şuan:))
ben de cevaben küçük mutfak görmemişsin diyeyim ozaman masa koyacak alanı olan her mutfak büyüktür
şu an yemek yapıyorum diye dağınık kız da dağıttı akşam toplayım foto atacam unutmazsam
ben bu mutfakta misafir bile ağırlarım kız iki kişi 200er kilo mu niye dönemesin.. sen büyüklere alışmışsın ondan öyle
He arkadaşlarım gelince otuyoz dört sandalye var:)
Allah bereket versin
aynn masa konulan mutfak buyuk mutfaktir olcut bu benimde) ama dolap ve tezgah alani az . kendi evinse masa ustune dolap falan yapilabilir
Duvara monteli masa sandalye alabilirsin hem alandan tasarruf hemde göze daha hoş geliyor
Ya aslında bu masama kıyamadım bunu koyacak er yok
Sen bilirsin ama eşyalara bu kadar bağlanmaya gerek yok onlar bize hizmet edecek
Canım yeni aldım daha bir sene olmadı büyük evden taşındık buraya mecbur koydum yeni yani
Masa sandalyeni salona taşı bence
eski evde misafir odam vardi orda odalari degisince masayi tasimadik cocuklu insan gelince odada masada oturmak iyi oluyor misafir odasi koltuklarini sattım bu evde oturma odasinda masa
Kız Ne dalgası anlamadım yazdıklarım şakayamı benziyor 😅
Misafir odam bile var diyin vende yok:))😀
yok ve cok gereksiz sekiz yilda sekiz kez misafir agirlamadim o odada
Bizimde çok gelmez ama gerekli bişey bence sürekli temiz düzenli kalıyor misafir gelince geçiyor hemen tabi eşim oğlumda orda top oynuyor o ayrı ahaha
Kahve makinanda dibek kahve pişiriyormusun.ben yapıyorum ama bozulur diye korkuyorum makinam seninkinden benimkide
Yok canım hiç yapmadım yapılıyor diyorlar denemedim
Benim makina arzum mokka, dibek yapıyorum bi sorun olmadı şükür
Aynısı bende yapsammi
Yap canım çok güzel oluyor
Benim mutfağım daha küçük desem😂😂 sende en azından masa var
Valla dolab uctane bakliyat alan koyacak dolap yok kolidora bir dolap koydum ona koyuyorun
senin masan hayatta sığmaz benim mutfağa. duvara monte katlanır cinsten lazımdı. bana da dolap lazım olduğu için dolap yatırdım. mutfağımda masa yok:)
Ama masa resmen ikici tezgah goregu görüyor çok iş goruyo
dolabı iki parça şeklinde yaptırdım, üstünde çaycı, airfryer falan koyuyorum
Ev et öyle yapan çok
Masanın çok büyük sen benim mutfağı görsen demekki giresin gelmeyecek 😀
Yok masa eski evden yaa büyük evden taşındık kıyamadım atmaya
Küçük mü 🤣
Benimki bundan küçük bacım
Benim mutfak daha küçük bacım kocaman buz dolabı sığmış ne güzel masanda büyük
Üç dolabı var adım atacak er yoi ama
Benimde o kadar iki kişi sığamıyor mesela
Mutfağın küçük ama sevimli duruyor küçüklüğü göze hiç çarpmıyor benimde küçük aslında mutfak masa seti biraz daha küçük olsaymış rahat hareket edebilirmişsin
O masam diğer evden geldi başka yer yok canim
O zaman kalsın kız güzel duruyor ya
Birde yeni almıştım çok olmadı hani buta çok küçük geldi o ev büyüktü diye napalim
Dahası var:)
masan büyük sanki
İkbos masa büyük evet masayı koycak yer yok oraya sıkıştırdim iş görüyor
olsun büyük yani mutfağın benim eski evde buyuktu ama tek duvarda dolap vardi hicbyetmiyordu bu evde mutfak dolap dolu cok rahat
Burda dolap yok işte kira olunca
instagramdan attim benimde kira
Bakayım ikbos
TOKİ mi burası eski toki mutfaklarına benziyor bende 2 sene oturdum. Masan çok büyük masayı küçülttüp yanına bide erzak dolabı alabilirsin. Kıyamıyorum deme aman boşver ver annene felan masayı al yenisini. Kıyamaya kıyamaya biz eskiyoruz
Benim anamda kıyamadı atmadı almadı sürekli biriktirdi 37 yaşında erkenden gitti yerine gelen çatır çatır yedi halada yiyor
Yok masamın severek aldım atamam diğer evdeyken almıştım erzak dolabı kolidorda oraya sığmıyor ev kira evet toki
Aşkım masa bir sene önce aldım o ev büyüktü tam olmuştu buraya sıkıştı iş görüyor ama atamıyorum
Kiraysa kafaya takma ozamn .buradan çıkar daha büyük eve gidersin ozamn masa küçük kalır. Kendi evine kadar idare etcen . Rabbim hayırlısıyla kendi evini nasip etsin
Amin canım inşallah inşallah
Benim mutfağımdan büyük. Ben memnunum mutfagimdan. Masa koymadim. Salonda yeriz zaten yemeklerimizi.
Salonum yok en büyük oda iki kanepe sığdı
Evet ufakmış Canım bence masayı mutfaktan başka bir yer varsa oraya koy daha rahat edersin. Benim mutfağım da küçük hatta masam bile sığmıyor salona koydum yemeği orda yiyoruz.
Yok cajim yok herkes bunu diyor inan en büyük odama iki kanepe sığdı
Abimin evinin mutfağı senin balkon kapısını kulpuna kadar bence sen küçük mutfak görmemişsin 😂
Gercekmi
Kız benim mutfağı görsen bide
Daha küçüğü varmı
Bence masan bu mutfağa büyük kalmış canm
Evet farkındayım yer yok baska
O zmaan şimdilik idare et canım sonrasında masayı değiştirirsin olmadi
Evet canım birde tezgah görevi görüyor ev zaten komple küçük y
Sen bizimkini görmedi sadece bı metre mermerim var dolapta çift kapaklı bı tane 2metre bile yok dolabım öyle soyliyim
Mutlaka diğer odalar büyüktür venim her oda küçük
Senin 3 dolap var kapaklı benim bitane bide tek Kapaklı Mermer desen bı metre valla bulaşıkları ordan oraya koyuyorum en azından mermerin büyük
Yok ya benim 85 metrekare evim yatak odam çok küçük salon koltuk takımı bile sığmıyor yine büyük ya
İşte aynı heralde hemen hemen
1,489,157 soru
24,340,502 cevap
346,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın