0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlar hamile iken 80 kiloydum doğum yaptıktan sonra kilom gitti 76'ya indim sütüm ilk başta yoktu yemek de yiyiyordum yanında kimse yoktu tek başımaydım ilk bebeğim sütüm olmadığı için mama vermek zorunda kaldım sonra aklıma koydum Ne yapıp edip sütümü getireceğim dedim n önüme ne geldiyse yedim sütüm olsun diye sütüm de oldum ama kilolarım da oldu bayağı bir kilo almışım bir de tiroid hastasıyım tiroidin fazla çalışıyor 82 olmuşum boğazıma da hakim olamıyorum diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama diyetisyene gitmeden önce sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı kızlar boğazından kısmaya da korkuyorum yine sütüm giderse kızım aç kalırsa kızım 6 aylık daha çok zayıf zaten kilo alımı çok yavaş 6500 kilo sütüm azalırsa daha da zayıflar diye korkuyorum sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı çay falan

5 Cevaplar

+1 oy
(1,570 puan) tarafından

Çok yemekle sütün alakası yok ekmek kullanma yemeklerin yanına bol salata 90 kiloydum hamileyken şuan 73 bol su iç ve iyi dinlen sütun ancak bu şekilde artar 

(15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bundan sonra ekmek tüketmemeye çalışırım teşekkürler

-Reklam-
0 oy
(22,842 puan) tarafından

Çok yemek süte fayda sağlamaz süt yapan şeyler yiyip sağlıklı beslenmek en mantıklısı yani yediğin börek çörek abur cubur pilav makarna çocuğa süt yapmaz ki sadece sana kilo yapar 

0 oy
(3,469 puan) tarafından

Valla ben sütten kesene kadar Allah ne verdiyse yiyorum. Sütten kesince diyete başlarım inşallah. Evlendim evleneli tam sütten kesip tekrar hamile kaldığım için daha bi diyet yapamadım ama bu son inşallah 2 yaşından sonra sağlam karatay usulü beslenmeye geçeceğim. 💕

0 oy
(4,464 puan) tarafından

Bende seninle aynı durumdayım hamilelikte 14kg aldım 89 ile doğuma girdim. Doğum yaptıktan 2 hafta sonra 80 e düşmüştüm emzirince iştah açıldı yedim derken 87.4 e kadar çıktım şuan dikkat etmeye çalışıyorum ilk etapta 70 kg olmak istiyorum benimki de 7.5 kilo ve aman aman kilo almıyor 3.570gr doğdu zaten

0 oy
(2,603 puan) tarafından

Canım oğlum 3.5 aylık oldu ben de dedim diyet yapayım 3 gün yaptım günde 3 litre su ve süt arttırıcı icmeme rağmen yemeği azalttigim için sütüm o kadar azaldı ki. Bebeğim ilk defa açlıktan ağladı. Ertesi gün güzelce yemeğimi yedim kuruyemiş biraz tatlı. Sütüm o kadar çok oldu ki yatarken üstüm ıslanmış. Ben birkaç kere denedim kesinlikle yemekle alakalı bir şey 

(15 puan) tarafından

Bilmiyorum ki bazıları ekmek tüketme sütün olur diyorlar hem kilo almazsın hem sütün olur ekmekle alakası yok diyorlar

(2,603 puan) tarafından

Canım sen dene istersen birkaç gün. Ben çok vicdan azabı çektim şöyle 7 8 aylık olsun çorba falan içmeye başlasin o zaman başlayacağım diyete. Şuan sadece anne sütü alıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gizem121 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 432 göst.

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,940 cevap

328,056 kullanıcı

...