0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

sizin de bulaşık makineniz köpüklü bırakıyor mu? 

bir videoya denk gelmiştim, makineden çıktıktan sonra su koyduğunuz köpürüyorsa tam arınmıyordur diyordu. nerden gördüm o videoyu makineden çıkan her şeyi suya tutmaya başladım. 

su tasarrufu yaptıkları için arındırmanın olmadığını söylüyorlar zaten. 

yoğun ve uzun yıkamadan sonra kapağı açtım hala deterjan kokuyordu. yarım saatlik programla deterjan koymadan çalıştırdım hemen, 5 dk sonra kapağı açtım, makinenin içi köpüktü 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

bulaşık makinem arçelik, 3.5 senedir kullanıyorum. deterjan fairy. 

deterjan kaynaklı mıdır makine kaynaklı mı? üstelik durulamadan koyarım makineye tabakları falan. artık takıntı haline gelecek. çamaşır makinesini de böyle çalıştırıyorum artık

5 Cevaplar

0 oy
(3,185 puan) tarafından

Hiç böyle bir sorunum olmadı 

tarafından

hangi deterjanı kullanıyorsun 

-Reklam-
0 oy
(3,172 puan) tarafından

Çamaşır makinesini nasıl calistiriyorsun anlamadım bulaşık makinem yok bilgimde yok

tarafından

normal yıkamadan sonra deterjansız 14 dakikalık programda çalıştırıyorum, duruluyorum bir nevi

(3,172 puan) tarafından

Brn ilk önce duruluyorum sonra deterjan ile yıkıyorum 

0 oy
(17,064 puan) tarafından

Bende farkettim ya makine biter bitmez açinca alt sepet hep köpüklü oluyor. Sonradan açinca gitmiş oluyor ama biter bitmez açinca hep kalmış oluyor. 

tarafından

yok ben şimdi yoğun programda çalıştırdım 70 derecedehatta ekstra durulamayı seçtim, bitti makine. açtım kapağı. bi bardağa su koyacaktım bardakta köpük oldu. sonra hiç başka tablet koymadan 30 dakikalık program var, onla çalıştırdım. çalışırken 5 dk sonra kapağı açtım içi köpük 😑

0 oy
tarafından

Başıma gelmedi öyle bişi.. 

Denicem ben de sende duyuyorum .

Ne zaman suya tutuyosun

tarafından

mkaşne bitince al ordan bi bardak suya koy, ince bir köpük oluyor. bekliyorum geçecek mi diye geçmiyor. hani suyu hızlı doldurursun köpürür ama sonra dağılır o köpük. öyle değil işte köpük kalıyor 

0 oy
(5,126 puan) tarafından

Benimde makinem Arçelik, şuan çalışıyor bitince kontrol edicem. Deterjanim fairy. Şöyle ki fairy malesef koku oluyor normalde finish kullaniyordum onda koku sorunu yoktu.

(5,126 puan) tarafından

Evet fairy yoğun malesef, bitsin calistircam merak ettim. bende 90 adetli görünce kaçırmak istemedim bitsin finishe geri dönücem.

(5,126 puan) tarafından

Bitince baktım köpük yok, bardağı yıkadim onda da köpük yok canım, sadece deterjan kokusu var. Makinem iyi durulama yapmıyor olabilir

tarafından

ekstra durulama tuşuna da basıyorum. valla lafayı yicem ya🤦🏼‍♀️

(5,126 puan) tarafından

Çok kötü ya surekli sürekli yapmak zorundasın. Geçen hafta benim çamaşır makinesi durulama yapmadı o da Arçelik sinir oldum fazla deterjan yok fazla çamaşır yok anlamadım tekrar durulamaya aldım. Ya Arçelik makinelerin genel sorunu olabilir veya sular basınclı degildir, komşuna sor canim 

tarafından

su basınçlı olmayabilir. 15.katta oturuyorum banyoda özellikle duşta o tazyiği hissetmiyorum. tavan duşu var her deliğinden su akmıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,012 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 599 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 946 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,229 cevap

329,788 kullanıcı

...